site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta Vergi Haftası Kutlamaları Başladı

Selçuk’ta Vergi Haftası Kutlamaları Başladı
26.02.2013
A+
A-

selcuk-vergi-haftasi-kutlamalari (4)Selçuk’ta “Vergi Haftası” kutlamaları başladı. Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde Kaymakam Ayhan Boyacı makamında ziyaret edildi.

Vergi Dairesi Müdürü Veli Kılıç, Müdür Yardımcıları Sebahattin Kalkan ve Oktay Bayrakçı, Bölüm Şefleri Yasin Küpeli, Kemal Tutgun Gelir Uzmanı Nilgün Günay ve VKHİ Memuru Ercan Draganlı Kaymakam Ayhan Boyacı’yı makamında ziyaret etti.

Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı “Vergi Haftası” nedeniyle yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kaymakam Boyacı yaptığı konuşmada “24.Vergi haftasının milletimize hayırlı olmasını temenni ederim. Vatandaşlarımızın vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlıklarını arttırmak, toplumda ve özellikle yarının mükellefleri ya da ülkenin yöneticileri olacak çocuklarımızda sağlıklı bir vergi bilinci oluşturmak gerektiğini vurguladı. Bilindiği gibi vergi bilinci, Devletin yerine getirmekle yükümlü olduğu kamu giderlerinin karşılanması için, vatandaşların elde ettiği gelirlerden veya servetlerinden yasalarda belirtilen usul, esas ve oranlara uygun olarak katkıda bulunmaları gerektiğini bilme ve hatırlama yeteneğine sahip olmalarıdır. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza daha iyi bir eğitim, çağdaş ve müreffeh bir ülke, daha güvenli bir gelecek bırakmak istiyorsak vergilerimizi tam ve zamanında ödeme gayreti içerisinde olmalıyız. Bu görevimizi tam olarak yerine getirdiğimiz takdirde Devletimizin daha güçlü, vatandaşımızın daha mutlu olacağı şüphesizdir.“Vergi Haftası” nedeniyle, tüm Selçuklu vatandaşlarımıza ve vergi mükelleflerimize bol kazançlar diliyor, sizlere ve tüm çalışanlarınıza gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı daha sonra çok sayıda kurum amirleri ile birlikte Vergi Dairesine iade ziyaretinde bulunarak Vergi Dairesi çalışanlarının tek tek gününü kutladı ve başarılar diledi.
selcuk-vergi-haftasi-kutlamalari (2)

selcuk-vergi-haftasi-kutlamalari (3)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.