site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta Uyuşturucu ve Kaçak Sigara Operasyonu

Selçuk’ta Uyuşturucu ve Kaçak Sigara Operasyonu
17.08.2013
A+
A-

kacaksigara-selcuk

Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Büro Amirliği’nce gerçekleştirilen kaçak sigara operasyonunda toplam 896 paket kaçak sigara, 9 kilo 90 gram ağırlığında esrar maddesi ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde kaçak ve bandrolsüz sigara satan şahıslara yönelik yaptığı geniş kapsamlı çalışmalar çerçevesinde, Selçuk Cumhuriyet Meydanı’nda motosikleti ile giden şüpheli A.T.’yi takibe aldı. Daha sonra Atatürk Mahallesi 1043. Sokak’ta durdurulan şahıs üzerinde yapılan aramasında çeşitli markalarda 73 paket bandrolsüz sigara ele geçirilirken, şahsın evinde yapılan aramada ise 130 paket yine bandrolsüz çeşitli markalarda kaçak sigara ele geçirildi. Toplam 203 paket kaçak sigara ile yakalanan A.T. hakkında yasal işlem yapıldığı bildirildi.

Diğer yandan şüpheli H.D. isimli market işletmecisini takibe alan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Büro Amirliği ekipleri, market önünde bulunan ve H.D.’ye ait olduğu bildirilen araç ve şüpheli şahsın evinde yapılan eş zamanlı arama sonucunda, çeşitli markalarda bandrolsüz toplam 619 paket kaçak sigara ele geçirdi.

Öte yandan şüpheli Ö.K.’ye ait markette yapılan arama sonucunda ise yine çeşitli markalarda bandrolsüz 74 paket kaçak sigara ile 9 kilo 90 gram ağırlığında esrar maddesi ele geçirildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce gözaltına alınan şahıslar hakkında adli işlem yapıldı.

Selçuk Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Büro Amirliği ekiplerince yapılan operasyonda toplam 896 paket kaçak sigara ve 9 kilo 90 gram ağırlığında esrar maddesi ele geçirildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, ilçe genelinde başlattığı çalışmalarına aralıksız şekilde devam ettiği öğrenildi.

selcukta-kacak-sigara-operasyonu

YORUMLAR
  1. anonim dedi ki:

    keşke aynı uygulamayı birde şirincede yapsalar

  2. selçuklu dedi ki:

    helal olsun polise.marketçi devamlı o işi yapıyo keşke cezalar agır olsada bi daha yaparmı bakın.adam mardinden gelip burda esrar kaçak sigara satıyo kime hizmet ediyo acaba.ama yazık ki bizim selçuklu gençlerde keyif yapmak için bu adamlardan esrar ve kaçak sigara alıyolar.tekrardan teşekkürler emniyet bu gibi insanlara aman vermeyin lütfen onu alanlar yarın sizinde çocuklarınız olabilir.

    1. mardinli dedi ki:

      abi mardini boşver oradan gelen giden çok bunu tahmin edebiliyoruz minlet selcukta evinin çatısında esrar maddesi yetiştiriyor bide bu yetiştiren şahıs daha öncede satarken yakalanıp denetimli serbeslik ile serbest kalıyor ve yine aynı işi yapıyor uzaklarda kaçakçıları aramayalım çocuklarımızı zehir tacirlerinin eline bırakmayalım polis arkadaşlarda muakkak çok iyi çalışıyorlar ama adam esrardan yakalanıyor mahkemede serbest kalıyor ve o suçtan dolayı bir yıl tedavi altında hem içip hem satıyorlar bunlara dur diyelim ve sigaradan önce selçuktaki esrarcıları yok edelim

  3. eski selçuklu dedi ki:

    selçuğum küçük yer istanbulda normal gidior bu mallar adamda tam yerinde yapıomuş o işi türk polisi hızlı bravo

  4. Efesli dedi ki:

    Başta Emniyet Müdürümüz Fatih Beyi ve emrinde çalışan Polis arkadaşları kutluyorum.Bizler polisimize destek olursak, etrafımızda olan olumsuz polisiye olayları onlar aktarırsak mutlaka gereğini yapacaklardır.Zor görev ama hepsinin allah yardımcısı olsun.Teşekkürler…Selçuk Emniyeti

  5. selcuklu dedi ki:

    emnıyete tesekkurler sıze karsı boynumuz kıldan ıncedır sagolun varolun

  6. APASASLI 35920 dedi ki:

    emniyet teşkilatını kutluyoruz…