site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk’ta Uyuşturucu Madde Satıcısı Kıskıvrak Yakalandı

Selçuk’ta Uyuşturucu Madde Satıcısı Kıskıvrak Yakalandı
08.11.2013
A+
A-

DSC_0028

Selçuk Emniyet Müdürlüğü başarılı bir operasyona daha imza attı. Bir kişinin ilçeye uyuşturucu maddesini satmak amacıyla getirdiğini öğrenen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları operasyonda 820 gram uyuşturucu maddesi, 1 adet hassas tartı cihazı ve esrar maddelerini fişek haline getirmede kullanılan kağıtlar ele geçirildi. ele geçirdi.

Alınan bilgiye göre Selçuk’ta oturan Ü.Ö (30), ilçe dışından satın aldığı esrar maddesini oturduğu evine satmak amacı ile getirdiği, şahısın yatak odasında satışa hazır vaziyette bulunan esrar maddesini, uyuşturucu madde satın almak isteyen şahıslara sattığı yönünde bilgi alan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri söz konusu şahısın adresine operasyon düzenledi. Şahısın evinde yapılan aramada toplam ağırlığı 820gr. esrar maddesi, 1 adet hassas tartı cihazı ve esrar maddelerini fişek haline getirmede kullanılan kağıtlar ele geçirildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Uyuşturucu Madde Ticareti Suçundan gözaltına alınan Ü.Ö. Cumhuriyet Başsavcılığına çıkartılarak; savcılıkça ifadesi alındıktan sonra sevk edildiği Sulh Ceza Mahkemesince Uyuşturucu Madde Ticareti Suçundan tutuklanarak İzmir Buca Kapalı Cezaevine Teslim edildiği bildirildi.
DSC_0034

DSC_0019

 

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    her köşede torbacı var sayın yetkiler özellikle çarşıda adamlar çok rahat

  2. selcuklu..... dedi ki:

    Kardesim artik yeterr butun gencler artik kolay paraya bakiyor hepsi bu isleri yapiyor yanii torbaci olmuslarr.bakiyorsun genclere coguu calismiyor ve bibakiyorsun harcadiklari paralara sasirirsin altlarinda model aramalar ama anasina babasina bakiyorsun acliktan nefesleri kokuyor .Bu yasam tarzlarindaki genclerin hepsii bu isi yapiyor bunu selcuk halkinin hepsi anladi polis hala anliyamadimi?????.. yeter kardesim yeter artik bu ise bi el atin artik onlari bukadar serbes birakmayin yakalayin boyleleri ki genclerimizi zehirlemesinler.Burdan emniyete sesleniyoruz bakin bi kask sorunu var dediniz bi el attiniz ve bakin nasil basardiniz kasksiz motorlu goremiyoruz artik.Ama eminim bu torbacilarinda hakkindan gelebilirsiniz selcuklu size guveniyor….

  3. Anonim dedi ki:

    Görüntüye göre mallar ikramiyeli satılıyordu galiba.

  4. anomin dedi ki:

    özelikle roman mahallesini temizleyin adım başı torbacı bunu polis nasıl görmezden geliyor inanamıyorum..

  5. isimsiz dedi ki:

    birileri bu igrenc ticarete dur demesi lazim artik gec kalmadan ufacik genclerimizi zehirlemesinler en agir cezalari alirlar isallah bizde evlat yetistiriyoruz analara babalarada is dusuyor sahip cikin evlatlarinizi takip edin arkadaslarini taniyin basinizdan sagmayin evlatlarinizi sonra is isten gecmis oluyo aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar uzulen analar oluyo

  6. APASALI 35920 dedi ki:

    bu gibi islerin arkasinda BARON lar vardir esas onlari tikicaksin içeri ki…!!!