site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta Türkmeneline Yardım Kampanyası Başladı

Selçuk’ta Türkmeneline Yardım Kampanyası Başladı
28.06.2014
A+
A-

ocak-yardım

Ülkü Ocakları tarafından, “Haydi Türkiye, Zulme Sessiz Kalma, Türkmeneli’ne Türk’ün Elini Uzat” adlı yardım kampanyası başlatıldı.

Selçuk Ülkü Ocağı Başkanı Memiş Esener, “Irak’ta 2 milyona yakın Türkmen soydaşımız bulunmaktadır. Diğer etnik gruplar çeşitli mahfillerce himaye edilirken, soydaşlarımız ise yalnızlığa ve çaresizliğe mahkûm edilmiş durumdadır. Son günlerde Irak’ta soydaşlarımızın yaşadığı şehirler, IŞİD terör örgütü tarafından hedef alınmaktadır. Bugüne kadar meydana gelen olaylarda birçok soydaşımız canice katledilmiş ve bir kısmı da yaralanmıştır. Birçok soydaşımız evlerini, mallarını terk etmek zorunda kalmış ve güvenli bölgelere çekilmiştir.

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey, soydaşlarımızın maruz kaldığı bu olumsuz şartları göz önünde bulundurarak “Sen de doyur, sen de giydir” temasıyla Türkmeneli için yardım kampanyası başlatmış bulunmaktadır” dedi.

Esener, Selçuklu hayırseverlerden Türkmeneline ulaştırılmak için düzenlenen yardım kampanyasına destek beklediklerini ifade etti.

KAMPANYA DETAYLARI VE İLANI ŞU ŞEKİLDE:

TEKSTİL ve GIDA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUZ.

Nakit Yardımlarınız Elden Kabul Edilmeyecek, Lütfen Belirtilen Hesap Numaralarına Yatırınız

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak düzenlemiş olduğumuz “TÜRKMENELİNE TÜRK’ÜN ELİNİ UZAT” yardım kampanyası için Selçuk koordinasyon merkezimizin ilgili numaraları :

MEMİŞ ESENER : 0 506 749 45 80
NAFİ TURAN: 0 544 519 85 49

Verilen numaralarla iletişime geçerek Yardım kampanyası için Giysi-Kıyafet ve Gıda yardımlarınızı Teşkilatlarımıza ulaştırabilirsiniz.

Kampanyaya destek olmak isteyenler gıda yardımı olarak:

• Pirinç,Sıvı Yağ, Toz Şeker,Salça,Bulgur, Kuru Fasulye, Nohut,Makarna,Mercimek,Su ve benzeri ürünlerle katkı sunabilirler.

Tekstil Ürünü olarak;

• Battaniye,Çadır, Tişört,Pantolon,Gömlek,Pijama ve benzeri ürünlerle katkı sunabilirler.

GİYSİ YARDIMLARI KADIN, ERKEK VE ÇOCUK AYRI TASNİF EDİLMEK SURETİYLE YAPILMALIDIR

Ziraat Bankası Ankara – Ulus Heykel Şubesi
Türk Lirası: ₺ TR 8800 0100 1233 451817305008
Dolar $ TR 6100 0100 1233 451817305009
Euro € TR 3400 0100 1233 451817305010

ocak

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.