site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta Tren Kazası: 1 Kişi Öldü

Selçuk’ta Tren Kazası: 1 Kişi Öldü
02.05.2013
A+
A-

selcuk-tren-kazasi (5)

İzmir’in Selçuk ilçesi Belevi beldesinde, eski Kozpınar istasyonunda meydana gelen kazada, bir trenin hemzemin geçitten geçmekte olan otomobile çarpması sonucu 6 yaşındaki çocuk hayatını kaybederken, araç sürücüsü baba ile 3 yaşındaki çocuk ise ağır yaralandı. 32251 sayılı ekspres, saat 09.05 sıralarında Selçuk Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında yer alan Belevi Keçi Kalesi yakınlarındaki eski Kozpınar istasyonu kontrollü hemzeminden geçen Cemalettin Yıldırım’ın (26) kullandığı 35 TRC 23 plakalı tata marka araca sağ ön taraftan çarpması sonucu kaza meydana geldi.  Çarpmanın etkisiyle sürüklenen ve savrulan araç içerisindeki iki çocuktan Elif Seynan Yıldırım (6) hayatını kaybederken, kardeşi Gazi Yıldırım (3) ile baba Cemalettin Yıldırım ağır yaralandı.

Sabah saat 07.45’te Basmane’den hareket eden, İzmir’den Denizli istikametine, gitmekte olan 32251 sefer sayılı hızlı tren Selçuk Belevi beldesi sınırları içindeki Kozpınar istastonu yakınlarında bulunan hemzemin geçitte,  Cemalettin YILDIRIM (26) yönetimindeki 35 TRC 23 plakalı komyanet ile saat 09.05 sıralarında çarpıştı. Cemalettin Yıldırım kullandığı araç hemzemin geçitten geçeceği esnada bariyerlerin açık olmamasından dolayı meydana gelen kazada Elif Seynan Yıldırım sevk edildiği Torbalı Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştır.

Kazada yaralanan şoför Cemalettin Yıldırım önce Selçuk Devlet hastanesinde tedavi altına alınırken ardından hayati İzmir Yeşilyurt Devlet Hastanesine sevk edildi. Cemalettin Yıldırım’ın hayati tehlikesi devam ediyor. Yaralılardan Gazi Yıldırım ise Torbalı Devlet Hastanesine sevk edildi. Gazi Yıldırım’ın hayati tehlikesi devam ediyor.

Olay şüphelisi treni kullanan makinist Ramazan Kınalı ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakılarak Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile yolcu treni seyrine devam etti. Yolcu treni olaydan sonra seferine devam etti.

Olayla ilgili soruşturma, Selçuk Jandarması tarafından devam ettiriliyor.

Kaza geçiren aracın sürücüsü Cemalettin Yıldırım’ın çocukları ile birlikte Belevi Beldesinden ekmek almaktan geldiği öğrenildi.

Kazanın muhtemelen hemzemin geçitteki otomatik bariyer sinyal aletinin çalınmasından dolayı olduğu tahmin ediliyor.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

selcuk-tren-kazasi (1)

selcuk-tren-kazasi (2)

selcuk-tren-kazasi (3)

selcuk-tren-kazasi (4)

YORUMLAR
  1. insan olmak dedi ki:

    o bariyer sinyal aletini çalanı bulup umumun tekafülü altındaki malı çalarak kasten adam öldürmek ve yaralamaktan dava açacaksın bu kadar değer yitikliği şahsiyet bozukluğu olmaz o alet olmuş olsaydı bu gün bir masum can hayata veda etmez diğerleri yaralanmaz aldıkları ekmekle sıcacık sofralarında kahvaltılarını yapıyor olurlardı.vefaat eden küçük kıza Allah’tan rahmet yaralı ve durumu ağır olanlara şifa yakınlarına sabır diliyorum