site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk’ta Tayini Çıkan Hakim ve Savcılara Veda Yemeği

Selçuk’ta Tayini Çıkan Hakim ve Savcılara Veda Yemeği
07.07.2020
A+
A-

Hakimler ve Savcılar Kurulunun Adli ve İdari Yargı 2020 yılı Yaz Kararnamesi ile Selçuk’tan, il merkezine tayini çıkan Hakim ve Savcılar onuruna veda yemeği düzenlendi.
Selçuk Kaymakamı Ekrem İnci Selçuk Belediyesi Pamucak Restaurant’da düzenlenen veda yemeğinde yaptığı konuşmasında “Tayini çıkan Hakim ve Savcılarımıza yeni görev yerlerinde aileleriyle birlikte huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir yaşam diliyorum, Selçuk 13 kilometre bakir sahili olan Efes’i, Meryemana’sı, Şirince’si ile Kralların yaşamayı tercih ettiği 8.600 yıllık tarihi ile eşsiz bir yer. Böyle bir yerde görev yapmak hepimiz için bir ayrıcalık. Selçuk’a ilk geldiğimde yeni hükümet konağında Adliye için planlama yapılmamıştı, yeni adliye binası yapılana kadar şimdiki yeni binamızın ilk katını yeniden düzenleyerek ve şartları da zorlayarak Adliyemizin kullanımına sunduk. Bence çok iyi de oldu. Benim görev anlayışım gereği tüm kamu kurum ve kuruluşları ile uyum içerisinde çalışmak her şeyden önce gelir. Vatandaşın hizmeti en iyi ve kaliteli şekilde alması önceliğimizdir. Tayini çıkan Hakim ve savcılarımıza yeni görev yerlerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyor, İlçemize ve Adliyemize hizmetlerinden dolayı da hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum, dedi.

Konuşmaların ardından Selçuk Kaymakamı Ekrem İnci, tayini çıkan, Cumhuriyet Savcıları Olcay Aslan ve Mustafa Öksüz ile Hakim Muharrem Taha Koç’a Plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.