site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk’ta Sportif Kaya Tırmanışı

Selçuk’ta Sportif Kaya Tırmanışı
03.02.2015
A+
A-

kaya-tirmanisi

Zirve Dağcılık Selçuk Şubesine üye sporcular kaya tırmanışı faaliyetinde buluştu.

Zirve Dağcılık Selçuk Şubesine üye üç sporcu 01 Şubat 2015 pazar günü Kirazlı Köyü yakınlarında bulunan Merdivenkaya mevkiinde kaya tırmanışı faaliyeti düzenlediler. Sercan Dönmez, Zehra Taşdöven ve Özgür Aydoğan’dan oluşan ekip üyeleri saat 11.00’da başladıkları faaliyeti saat 17.00’da sonlandırdılar. Çeşitli rotalarda tırmanan sporcular şiddetli rüzgara rağmen faaliyeti başarı ile tamamladılar.

Genç dağcılar için eğitimler verilecek
Selçuk ve çevresinde yaşayan kaya tırmanışı meraklıları için açıklamada bulunan Zirve Dağcılık Selçuk Şube Başkanı Zehra Taşdöven, Şubat – Mart aylarında verecekleri Spor Tırmanış Eğitimlerinin bu sporla tanışmak isteyenler için fırsat olduğunu söyledi. Eğitim sorumlusu Sercan Dönmez ise sıfırdan başlayarak iyi bir spor tırmanışçısı olmak ve uluslararası standartlarda eğitim almak isteyenler için başlayan eğitimlere katılmak isteyenlerin aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanarak kendileri ile iletişime geçmelerinin yeterli olduğunu iletti.

İletişim:
Eğitmen :Sercan Dönmez
Telefon : 0506 465 2889
E-posta: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/groups/zirveselcuk/
Facebook English: https://www.facebook.com/groups/zirvemountaineeringselcuk/
Facebook Bisiklet: https://www.facebook.com/groups/zirveselcukbisiklettakimi
Twitter: https://twitter.com/#!/ZirveSelcuk
Web site: http://www.zirvedagcilik.net/
Mailgrup: [email protected] (Üye olmak için [email protected] adresine boş bir mail atmak yeterlidir)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.