site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk’ta Şehitlerimize Saygı Mitingi Yapıldı

Selçuk’ta Şehitlerimize Saygı Mitingi Yapıldı
26.09.2012
A+
A-

Hastaneye Tedaviye Gelenler Tedavisini Bırakıp Miting’te Tek Yürek Oldular.

Selçuk Devlet Hastanesi acil servis önünde şehitlerimize saygı mitingi yapıldı. Türk Sağlık İş Sendikası Selçuk Şube Başkanı Şerafettin Falay Mitingde şunları söyledi.

“Son zamanlarda hızını iyice arttıran terör olaylarında onlarca şehitler veriyoruz. Daha dün Tunceli’de 7 vatandaşımızı şehit verdik. Şehitlerimizi bu gün yarın vatan topraklarına emanet edeceğiz. Ama ağlamayacağız. Asla onları unutmayacağız. Bu Ülkenin ekmeğini yiyip, suyunu içen hainlerin ancak birinci adımları vardır. İkinci adımları asla olmayacaktır. Biz ettik, biz yaptık, biz vurduk meydan bize kaldı diye sevinmesinler. Hayal kurmasınlar. Çünkü bu ülkede son sözü bu ülkeyi karşılıksız sevenler söyleyecektir.

Ayyıldıza söz verdik biz bu ülkeyi karşılıksız seviyoruz. “NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE” diyerek sözlerine son verdi. Daha sonra bir dakikalık saygı duruşundan sonra İstiklal Marşı söylendi. Topluluk sessizce dağıldı.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

YORUMLAR
  1. vatann dedi ki:

    helal olsunnnnnn bee halk bunları görmek istiyorr

  2. ccc dedi ki:

    helal olsun şeref bey .senın gıbı insanlar oldukça bu bayrak inmez

  3. selçuklu. dedi ki:

    Sehitlerimiz için yapilan bu organizasyon çok anlamli AKP ye oy verirsen daha çok sehit gorursun

  4. Çabuk İnanmayan dedi ki:

    Gurur verici yaratıcılık, Allah razı olsun.

  5. Anonim dedi ki:

    şeref beyi hassasiyetinden ve vatanperverliğinden dolayı kutluyoruz..

  6. sogan sarımsaga bahane bulmuş dedi ki:

    ha olay tam da yerinde olmuş. yahu vatandaş, kör millet helal olsun diyenler…. hastahane personelinin %80 i akp selçuk ilçe örgütü tarafından işe aldırılmadımı. hastahanede çalışan personel seçimlerde akp,,akp…akp diye bagırmıyormu. gidip çatır çatır oyu akp ye vermiyormu. beş on kişinin dışında hastahane selçugun akp iş bulma kurumu. geçsinler bu şirin görünme ayaklarını. madem protesto etmek istiyorlar terörü vermesinler akp ye oy da göreyim. ama sıkmaz. sema ablaları ertesi gün koyuverir kapının önüne.

    1. maydonoz dedi ki:

      yahu sarımsakcım körmüsün orda başhekim müdür doktorlar memurlar vede selçuk halkı var ..yerim senin akp ni.adamlar senin yapamadığını yapmışlar sen çene suyu çorba takılıyorsun..tamam akp ye sallıcaksan salla önemli değil ama ordaki şehidine sahip cıkmış onurlu vatan severleride akp ile özdeşleştirme……

  7. maydonozcummmm..... dedi ki:

    orada üzerine alınan alınmıştır. adın maydonoz ama demek ki her şeye karışamamışın ki bazı şeylerden haberin yok. sen biraz daha selçukta siyaset arenasında tur atta kimin kim oldugunu ögren kişileri tanı ondan sonra çık burda ahkam kes. bide ben kör değilim.aksine herşeyi çok iyi görür çok iyi takip ederim. kime nerde ne şekilde sallıyacagımıda çok iyi bilirim. bu ülkede vatanına sahip çıkan insanlar en iyi bir şekilde görevini yerine getiren insanlardır. öyle partili arayıcılıgı ile saglam adama 25 gün rapor vermekle vatan sevilmez. eger bu konuda aydınlanmak isteyen varsa selçuk devlet hastahanesinin sapa saglam kayın pederime sadece tatil yapabilsin diye akp kökenli selçugun tanınmış simalarından bir vatandaşın ricasıyla verdiği 25 günlük hasta raporunu burada yayınlarım. altında imzası olanlar ondan sonra ugraşırlar. vatan sevmek sadece terörü lanetlemekle olmaz. anlatabildim mi bilmem.MAYDONOZ

  8. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    Orapor alanlari bende blilyom çamliktan bi gencimiz ama ne kadar rapor alsada yine gidip askerligi yapior su an galiba!!!! b u ara da maydonaz’ a cevap veren arkadaslarimiza destek veriyoruz… (o uzyda yasiyo galiba!)