site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta Sağanak Yağmur Durmak Bilmedi

Selçuk’ta Sağanak Yağmur Durmak Bilmedi
08.02.2013
A+
A-

DSCF1310

Ege kıyılarında etkili olan kuvvetli rüzgar ve yağış, Selçuk’ta da hayatı olumsuz yönde etkiledi. Gece başlayan kuvvetli sağanak yağış hayatı felç etti. Metrekareye yaklaşık 40 kilogram yağış düştü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerinden derlenen bilgiye göre dün akşam saatlerinde başlayan ve gece boyu etkili olan kuvvetli rüzgar ve gök gürültülü sağanak yağış, sabah saatlerinde etkisini artırdı.

Hızı zaman zaman saatte 60 kilometreye kadar çıkan rüzgar nedeniyle Selçuk’ta vatandaşlar bazen zor anlar yaşadılar. Yağmurun yanı sıra aralıklarla dolu yağışının da görüldüğü ilçede, olumsuz hava koşulları nedeniyle özellikle Tansaş Kavşağının olduğu bölgede trafik yoğunlukları yaşadı. Şiddetli yağmur soğuk havanın de etkisiyle kısa süreli dolu yağışına da dönüştü.

İZSU ekipleri, su taşkını riski taşıyan bölgelerde önlem alırken, yağış nedeniyle ev ve iş yerleri zemin katta bulunanlar zor anlar yaşadı.

Dolu nedeniyle Selçuk ilçe merkezinde sokaklar kısa bir süreliğine beyaza bürünürken vatandaşlar kapalı mekanlara sığındı. Kuvvetli rüzgar ve yağışın akşam saatlerine kadar etkili olması bekleniyor.
DSCF1317

DSCF1320

YORUMLAR
  1. özgezer nazif dedi ki:

    disarida kalanlara allah yardim etsin..

  2. fatih ulu dedi ki:

    dünya başkenti Efes SELÇUK