site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk’ta Ramazan Coşkusu

Selçuk’ta Ramazan Coşkusu
27.06.2014
A+
A-

selcuk-ramazan

Selçuk Belediyesi 11 ayın Sultanı Ramazanı dolu dolu bir programla karşılıyor. İftar sofraları ile Ramazan’a tat katacak Selçuk Belediyesi ayrıca ramazan boyunca bir birinden renkli Ramazan eğlenceleri de düzenleyecek.

Selçuk Ticaret Odası ile işbirliği içinde İstasyon Meydanı’nda her gün iftar sofrası kuracak olan Selçuk Belediyesi ayrıca iftar sonrası eğlenceler de düzenleyecek.

Ramazan’ın ilk günü olan 28 Haziran Cumartesi günü İsabey Camii’nde başlayacak etkinliklerde ney dinletisi ve semah gösterisi gerçekleştirilecek, vatandaşlara lokma ikram edilecek.

30 Haziran Pazartesi günü İstasyon Meydanı’nda gerçekleşecek etkinliklerde Çamlık folklor ekibi, ramazan fasılı, kanto, canlı Hacivat Karagöz gösterisi yer alacak.

2 Temmuz Çarşamba günü yine İstasyon Meydanı’nda Hacivat ve Karagöz gösterisi olacak. 3 Temmuz Perşembe Zeytinköy’de iftar çadırı kuracak ve canlı Hacivat ve Karagöz gösterisi düzenleyecek Selçuk Belediyesi fasıl, kanto, Aşuk ile Maşuk gösterileri düzenleyecek.

9 – 11- 15 – 17 – 22 Temmuz günlerinde İstasyon Meydanı’nda İftar çadırının yanısıra ramazan eğlencesi düzenleyecek olan Selçuk Belediyesi, 10 Temmuz’da Barutçu’da, 16 Temmuz’da Acarlar’da, 18 Temmuz’da Çamlık’da, 19 Temmuz’da Sultaniye Mahallesi’nde, 20 Temmuz’da Belevi’nde, 21 Temmuz’da Gökçealan’da 24 Temmuz’da Havutçulu’da, 26 Temmuz’da ise Şirince’de İftar sofrası ve Karagöz ile Hacivat, Gölge oyunu, orta oyunu, fasıl, kanto, Aşuk ile Maşuk, Ateşbaz, kabare gibi bir birinden güzel etkinliklerin yer aldığı ramazan eğlenceleri düzenleyecek. Selçuk Belediyesi ramazan etkinlikleri kapsamında ayrıca 22 Temmuz günü İstasyon Meydanı’nda Süheyl – Behzat Uygur kardeşler de sahne alarak güzel bir tiyatro gösterisi sunacak.

Tüm eğlenceler esnasında vatandaşlara lokma, macun, pamuk şekeri, şerbet ve darıgibi ikramlarda bulunacak Selçuk Belediyesi Selçuk’ta Ramazan’ın tam anlamıyla yaşanmasını sağlayacak.

etkinlik

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    işte budur yaa bunları görmek istiyorduk ne zamandır… bi ara davulu bile yasaklayan zihniyetten nerelere geldik…. kendileri gibi hristisyan gibi yaşattılar bizi yıllarca bnlar

  2. anonim dedi ki:

    Umarım bu tür etkinlikler çeşitlenerek ve artarak devam eder. Emeği geçenleri kutluyorum.

  3. selim dedi ki:

    teşekkürler başkanım Selçuk ilk defa böyle bir şey görecek

  4. meb dedi ki:

    Selçuk ta yaşayan biri olarak çok sevindim, emeği geçenlere çok teşekkür ederim.

  5. Anonim dedi ki:

    AKP il örgütü aynı etkinliği bütün belediyelere zorunlu tutmuş paralar ticaret odasından yakışır korayıma.nede olsa odanın parası

  6. asdfas dedi ki:

    Süper ya sayın başkanım zeynel bakıcıya saygılar iyi ki varsınız 🙂