Selçuk Haber

Selçuk’ta Polis Halk El Ele

Selçuk Emniyet Müdürü Fatih Çankaya polis halk dayanışması kapsamında başlattığı uygulama ile halk toplantıları düzenliyor. Toplantıların ilki Pazar yeri kıraathanesinde gerçekleştirildi. Toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çankaya ve birim amirlerinin yanı sıra mahalle muhtarları AKP Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sıcak ve samimi bir havada geçen polis halk toplantısı, devlet halk kaynaşmasının güzel bir örneğini oluşturdu.

SELÇUK’TA HUZUR TOPLANTILARI BAŞLADI

Selçuk Emniyet Müdürü Fatih Çankaya; hazırladığımız plan dâhilinde çalışmalarımız devam ediyor öncelikli hedeflerimiz başta uyuşturucu madde kullanımı, hırsızlık olmak üzere tüm suçlarla mücadelemiz kararlı bir şekilde devam edecek. Okulların açılmasıyla birlikte okul ve öğrenci güvenliği için okulların giriş ve çıkışlarını kontrol etmek için birer ekip görevlendirilmiş Güvenli motosiklet kullanımının alışkanlık haline getirilmesi için kask uygulaması başlatılmıştır.

Genellikle genç nüfusta uyuşturucu kullanımının önüne geçilebilmesi amacıyla öncelikle park ve bahçelerde ekiplerimizin toplu olarak kontrol etmeleri sağlanmış, ayrıca ilçe giriş ve çıkışlarında genel yol kontrol uygulamaları ile

Selçuk Emniyet Müdürü Fatih Çankaya

ilçeye getirilip götürülmesinde caydırıcılığın sağlanması hakkında önlemler artırılmıştır.

İlçe genelinde meydana gelen olaylar hakkında da bilgi veren İlçe Emniyet Müdürü Fatih ÇANKAYA;

Sunulan güvenlik hizmetleri ile birlikte her konuda vatandaşın desteğinin alınmasının ne kadar önemli olduğunun bilincinde olduklarını belirterek

Meydana gelen olaylarda vatandaşın 155 polis imdat telefonunu çekinmeden kullanmalarını istedi. Emniyet Müdürü Çankaya İlçede yapmak istediklerini üç ana başlıkta topladı.

1-    Emniyet Binasını Düzenlemek

2-    Ekip Otolarını Yenilemek

3-    Mobese Sistemini Kurmak

Vatandaşların çeşitli sorularını da cevaplayan İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çankaya bu tür toplantıları sık sık tekrar etmek istediklerini belirtti.

Exit mobile version