site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk’ta Polis Halk El Ele

Selçuk’ta Polis Halk El Ele
12.10.2012
A+
A-

Selçuk Emniyet Müdürü Fatih Çankaya polis halk dayanışması kapsamında başlattığı uygulama ile halk toplantıları düzenliyor. Toplantıların ilki Pazar yeri kıraathanesinde gerçekleştirildi. Toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çankaya ve birim amirlerinin yanı sıra mahalle muhtarları AKP Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sıcak ve samimi bir havada geçen polis halk toplantısı, devlet halk kaynaşmasının güzel bir örneğini oluşturdu.

SELÇUK’TA HUZUR TOPLANTILARI BAŞLADI

Selçuk Emniyet Müdürü Fatih Çankaya; hazırladığımız plan dâhilinde çalışmalarımız devam ediyor öncelikli hedeflerimiz başta uyuşturucu madde kullanımı, hırsızlık olmak üzere tüm suçlarla mücadelemiz kararlı bir şekilde devam edecek. Okulların açılmasıyla birlikte okul ve öğrenci güvenliği için okulların giriş ve çıkışlarını kontrol etmek için birer ekip görevlendirilmiş Güvenli motosiklet kullanımının alışkanlık haline getirilmesi için kask uygulaması başlatılmıştır.

Genellikle genç nüfusta uyuşturucu kullanımının önüne geçilebilmesi amacıyla öncelikle park ve bahçelerde ekiplerimizin toplu olarak kontrol etmeleri sağlanmış, ayrıca ilçe giriş ve çıkışlarında genel yol kontrol uygulamaları ile

Selçuk Emniyet Müdürü Fatih Çankaya

Selçuk Emniyet Müdürü Fatih Çankaya

ilçeye getirilip götürülmesinde caydırıcılığın sağlanması hakkında önlemler artırılmıştır.

İlçe genelinde meydana gelen olaylar hakkında da bilgi veren İlçe Emniyet Müdürü Fatih ÇANKAYA;

Sunulan güvenlik hizmetleri ile birlikte her konuda vatandaşın desteğinin alınmasının ne kadar önemli olduğunun bilincinde olduklarını belirterek

Meydana gelen olaylarda vatandaşın 155 polis imdat telefonunu çekinmeden kullanmalarını istedi. Emniyet Müdürü Çankaya İlçede yapmak istediklerini üç ana başlıkta topladı.

1-    Emniyet Binasını Düzenlemek

2-    Ekip Otolarını Yenilemek

3-    Mobese Sistemini Kurmak

Vatandaşların çeşitli sorularını da cevaplayan İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çankaya bu tür toplantıları sık sık tekrar etmek istediklerini belirtti.

YORUMLAR
  1. DYK YĞN dedi ki:

    Eğer Selçuk ta yapılmak istenenler önem sırasına göre sıralanmışsa Mobese kameraları en üstte olması gerekirdi. Ayrıca Akp ilçe başkanı ne amaçla toplatıda. Vatandaş olarakmı siyaset yapmak içinmi..

  2. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    emniyet teskilati sayin, mudurumuz. çok guzel isler ile ilerliyorsunuz tebrik ederiz. fakat toplantilariniza siyaset ile baglantili olmamasi çok daha iyi olur herhale diyoruz…. SAYGILAR

  3. ORDAN BURDAN dedi ki:

    Sayın Müdürüm Siz gereğince görevinizi yaptığınıza tüm samimiyetimle inanıyorum.Ama bu ülkede cmuk olduğu sürece ne biz nede sizler ilerlersiniz.Saygılarımla!!!

  4. SİNKAFSİN dedi ki:

    Toplantının çok faydalı olduğu kanısındayım.Geçen yerel seçim konuşmalarında sayın Bld.Başkanımızın sözlerini hatırlamakta fayda var.Mobeselerle ilgili verdiği sözleri ne zaman yerine getirecek.Gelecek seçim konuşmalarında da bu sözü verecekmi?…..

  5. selcuk tan bir vatandas dedi ki:

    selcuk emniyeti once selcukta bazi hotel ve pansion adi altinda fhus yuvasi haline gelen yerlere el atmasi gerekir ki bunlardan onde gelen mekanlar selcuk halki tarafindan cok iyi bilinmektedir.selcugumuzun en buyuk sorunlarindan biri bence.

  6. erdogan arna dedi ki:

    Böyle toplantılar siyasetçinin işi memur Malum AKP ilçe başkanı iktidar olma gücünü böyle kullanıyor halka şirin gözükecek yanlış halkın temsilcisi siyasetçi ve siyaset olmalı.

  7. Anonim dedi ki:

    sayın emniyet teşkilatı yetkilileri. madde bagımlılığıyla ilgili bilgilendirme toplantıları yapmadan önce bütün gün garajda bankta oturup ilk okul çocuklarının karşısında çakmak gazı çekip ortalıga tehlike saçan vatandaşı toparlayın. aslanlı havuzun önündeki trafonun dibinde sabahtan akşama kadar bali çeken vatandaşı toparlayın. akşam saat 8 den sonra belediye kreş arkasında, yüksel özülkü caddesindeki park alanında, kartal çeşme (polis tepe) mevkiinde yok kenarında esrar çekenleri toparlayın. o zaman zaten kimseyi bilinçlendirmeye ihtiyacınız olmaz. göz önünde ulu orta yerlerde bir sürü madde bagımlısı elini kolunu sallaya sallaya geziniyor. bunlara bir çözüm bulun.isterseniz bir gece bu adresleri dolaşın görün.