site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk’ta Osmanlıca kursu açılıyor

Selçuk’ta Osmanlıca kursu açılıyor
17.01.2015
A+
A-

osmanlica_kursuna_kayitlar_basladi

Selçuk Halk Eğitim Merkezi tüm vatandaşlara ücretsiz Osmanlıca kursu düzenleyerek önemli bir eğitim ve kültür projesini hayata geçiriyor. Osmanlıca kursu İmam Hatip Lisesinde akşam mesai bitiminden sonra olacak.

Ücretsiz verilecek olan Osmanlıca Dili Eğitimi kayıtları Selçuk Halk Eğitim Merkezinde devam ederken, kurslar alanlarında uzman eğitmenler tarafından verilecek.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Halk eğitim değil AKP eğitim merkezi.

    1. Ömer Gözönünde dedi ki:

      Kesinlikle katılıyorum…

  2. Ömer Gözönünde dedi ki:

    Dil denen şey iletişim için öğrenilir. Osmanlıca konuşan uzaylı mı keşfettiniz, kiminle iletişim kuracağız.! Mezar taşını okuyacakmışız, hangi mezar taşını Osmanlının okur yazar oranı bellidir 1900’lerde. Dil devrimi ile okur yazarlık artışı ve oranı ortadadır. Kimse bana bunu hizmet veya eğitim sistemi gelişimi için gereklidir diyemez. Bu tamamen orta çağ karanlığına geri dönmeyi hedefleyen sistemin bir parçasıdır.

  3. Anonim dedi ki:

    Millet uzayda yeni bir dünya arayışı içinde bunlarda 700 yıl öncesinde. Osmanlı eğitim ve bilime önem vermiş olsaydı matbaa icat edildikten 200 yıl sonra Türklere gelmezdi..

  4. Ali Murat dedi ki:

    imam nereye cemaat oraya gündem değiştirmekte fayda var hep beraber cenaze namazına

  5. APASASLI 35920 dedi ki:

    SELÇUĞUMUZA TARİH İLE İLGİLİ EFES TE Kİ KÜTÜPHANEYE YAKIŞIR BİR KÜTÜPHANE GEREKİR… AMANNN HAAA MÜZE GİBİ OLMASIN BİNASI.

  6. Reis dedi ki:

    Selçukta osmanlı eseri bile yok neye yarayacak bu kurs.kimler katılmış acaba

    1. kim oldugum aslinda belli dedi ki:

      reis, hiç olmazsa cahilliğini belli etme…

      1. Anonim dedi ki:

        Senden Selçuk’ta ne kadar Osmanlı eseri varsa osmanlıca olarak okuyup deşifre etmeni ve bu konuda bilimsel bir açıklama yapmanı bekliyoruz.

  7. Necmi Sezen dedi ki:

    rapca ve farscayi ogreneceksin,Bu uzmanlarin isidir.eski belgeleri anlamak da siradan kimselerin harci degildir. dil,zaman icine eskiyen kelimelerin dokuldugu , yeni kelimelerin yasama girdigi bir nesnedir.
    Gundem degigtirmek , cambaza bakin diyerek gundeme ilgiyi ortadan kaldirmak isteyen birinin arkasina tkilmak kisiliksizliktir. o malum kisi biliyorsa osmanlica konussaya.Bilimsellik alti ayda eskiyor, yeni gelismeler hizla geliyor.
    Osmanli bilgisizlikten, cahillikten coktu.Osmanlica ile hangi bilimi ogrencegiz.Olmusun nesininden istifade edecegiz.abesle istigale alet olmayalim. iste osmanlica bir cumle.Cahil bir kimsenin arkasina takilan ya cahildir, ya da kimliksiz.

  8. fatma uz dedi ki:

    bu arkadaşla yazılalım diye gittiğimizde kurs için 50 lira para istediler bende kayıt olmadan geri döndüm hani ücretsizdi yaSelçuk Halk Eğitim Merkezi tüm vatandaşlara ücretsiz Osmanlıca kursu düzenleyerek önemli bir eğitim ve kültür projesini hayata geçiriyor. Osmanlıca kursu İmam Hatip Lisesinde akşam mesai bitiminden sonra olacak. Ücretsiz verilecek olan Osmanlıca Dili Eğitimi kayıtları Selçuk Halk Eğitim Merkezinde devam ederken, kurslar alanlarında uzman eğitmenler tarafından verilecek.…
    deyipde ne parası istiyorsunuz

    1. Resmi açıklamadır. dedi ki:

      Sayın Fatma Uz, Kurs ücretsizdir. Hiçbir kursiyerden hiçbir ad altında ücret talep edilmemiştir. Sizi Halk Eğititm Merkezimize yüzleşmeye bekliyoruz. Kursa katılım ücretsizdir.