site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta olta balıkçılığı turnuvası düzenlendi

Selçuk’ta olta balıkçılığı turnuvası düzenlendi
26.11.2018
A+
A-

Selçuk Belediyesi ev sahipliğinde, Ege Surf Casting Amatör Olta Balıkçılar Derneği tarafından Selçuk Belediyesi Pamucak Tesisleri’nde, Selçuk 1. Surf Casting Balık Yakalama Turnuvası düzenlendi. Bu yıl ilk kez düzenlenen turnuvaya katılan olta balıkçıları sabahın erken saatlerinden itibaren Pamucak Sahili’ne akın attı. Gün boyu balık tutan olta sevdalıları için akşam saatlerinde bir ödül töreni düzenlendi.

Kısa adı Esco- Der olan Ege Surf Casting Amatör Olta Balıkçılar Derneği tarafından 34 yaşında beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden ve olta balıkçılığına tutkun olan dernek üyesi Mahsun Tarlak anısına düzenlenen turnuvaya surf casting olarak tanımlanan kıyıdan uzak atış tekniğiyle avlanan amatör balıkçıklar katıldı.

Selçuk 1. Surf Casting Balık Yakalama Yarışması kapanış töreninin sunumu Ege Surf Casting Amatör Olta Balıkçıları Derneği Başkan Yardımcısı Çetin Şahin tarafından yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan turnuva kapanış töreninde, Ege Surf Casting Amatör Olta Balıkçılar Derneği ve turnuvaya destek veren sponsorların da tanıtımı yapıldı. Çetin Şahin, bilinçli olta balıkçılığını yayınlaştırmak amacıyla faaliyetlerini sürdüren bir dernek olduklarının altını çizerek Pamucak Sahili’nde böyle bir turnuvanın düzenlenmesine destek olan Selçuk Belediyesi ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Turnuva süresince olta balıkçılarıyla tek tek ilgilenen Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı kapanış töreninde yaptığı konuşmada turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek; “ Amatör olta balıkçılığı adına düzenlenen bu turnuvanın çok özel, çok duygulandıran bir amaç uğruna düzenlenmesi etkinliğe ayrı bir anlam katıyor” dedi.

Turnuvada gaziye onur ödülü

ESCO- DER Başkanı Köksal Şahin de bir konuşma yaparak; “Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen tüm kişi ve kurumların yanı sıra Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’ya teşekkür etti. Törende Mahsun Tarlak’ın eşinin turnuvanın düzenlenmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşması katılımcıları duygulandırdı.

Selçuk 1. Surf Casting Balık Yakalama Yarışması ödül töreninde ilk ödül Gazi Halil Şahin’e verildi. 1. Surf Casting Balık Yakalama Turnuvası Onur Ödülü’nü alan Halil Şahin’in yanı sıra; turnuvaya destek veren kişi, dernek ve sponsorlara da ödülleri takdim edildi. Pamucak Sahili’nde bu yıl ilk kez düzenlenen turnuvada klasmana giren ve ödül alan yarışmacılar ise şöyle:

6- Mustafa Akkaya ve Umut Kağan Cindaruk

5- Muharrem Dayıcan ve Cihan Yeşilova

4- Tayfun Baran – Cesim Saçıkara

Büyük Balık Yakalama Ödülü’nün Sinan Bakoğlu ve Ali Gürkan Yazıcı aldı.

3- Murat Yeni Hüseyin Özkaskalcırak

2- Rüstem Aslan – Fazıl Yıldırım

Yarışmanın birincisi ise Kadir Akbıyık Turgay Darcan ödüllerini Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’dan aldı.

Ödül töreninin ardından tüm katılımcılar hep birlikte bir hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.