site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta Oktay Vural Rüzgarı

Selçuk’ta Oktay Vural Rüzgarı
14.07.2012
A+
A-

MHP Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural Selçuk İlçe esnafını ziyaret etti.

Yaklaşan yerel seçimlerin, muhtemelen öne alınması sürecinde; ilk önce Selçuk MHP parti binasına gelen ve Parti Başkanı Levent Görür, Ülkü Ocakları Başkanı Memiş Esener’in de hazır bulunduğu toplantıda, Selçuk Kadın Kolları Başkanı Filiz Savaşer ve kadın kolları üyeleri başta olmak üzere tüm partililerle görüş alışverişinde bulunarak notlarını aldı ve sonrasında istasyon meydanında halkla sohbet etti.

Cuma namazı öncesi İlçe merkezinde esnafı selamlayan Oktay Vural daha sonra İsabey camisine giderek öğle namazını kıldı. Cami çıkışı sonrasında tarihi ören yerlerini gezmeye gelen öğrencilerin ve cuma namazından çıkanların yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaştı.

Namaz sonrası, ilçe garajındaki taksici şoför esnafının sorunlarını dinleyen Vural, haksız uygulama ve rekabet ortamında Kuşadalı taksi şoförlerinin Efes’e getirdiği yolcuları hiçbir sorunla karşılaşmadan tekrar Kuşadasına geri götürmeleri mümkün oluyorken, Aynı güzergâh üzerinden Kuşadasına yolcu götüren Selçuk taksicilerinin yolcusunu geri getirememesinin haksız ve çifte standart bir uygulama olduğunu dile getiren Selçuk’lu taksici esnafı, 7+1 uygulaması kapsamında koltuk sayısının 4+1 olarak uygulanması mecburiyeti karşısında yaşadıkları sorun hakkında bilgi verdiler. Uygulamadan dolayı sıkıntıları olduğunu dile getiren taksici esnafı konu hakkındaki şikâyetlerini bire bir anlattılar. Taksici esnafından gerekli bilgiyi aldığını belirten Oktay Vural ilgili makamlara girişimde bulunacağı sözünü verdi.

İlçe merkezindeki tüm kahvehaneleri tek tek dolaşmaya devam eden ve Selçuk halkıyla tokalaşan Milletvekili Oktay Vural daha sonra Şirince köyünde kahvedeki vatandaşlarla sohbet ederek, Şirince Köyü Muhtarı Levent APAK’tan, Köy sorunları hakkında bilgi aldı.

Şirince esnafının yoğun ilgisiyle karşılaşan Oktay Vural burada çevre il ve ilçelerden gelen vatandaşların ilgisiyle de karşılaştı.

Vatandaşların kendisine soru sorması üzerine de;”Milletimiz artık bazı gerçekleri görmüştür. Habur’da teröristleri davul zurnayla karşılayan AKP zihniyetinin İzmirli’ye verecek hiçbir şeyi olmadığı ispatlanmıştır. CHP ise yıllardır İzmir’in gerisine düşmüş ve hemşerilerimizi hizmet yoksunu hale getirmiştir. Artık seçmenimizin MHP ye teveccühü başlamıştır. Yerel seçimlerde de bu görülecektir.”

Mücadele etmeden bir şey olmuyor diyen Vural, ben bu milletin mayasının sağlam olduğuna inanıyorum. Biz MHP olarak yılmadan çalışacağız ve halka sorunları anlatacağız, AKP’nin yanlış politikaları var, MHP olarak biz her zaman olduğu gibi yanlışları yılmadan usanmadan anlatacağız dedi. Gönlümüz ve kapımız Türkiye ve İzmir sevdasıdır diyen Vural, halktan kopuk siyaset olmaz dedi.

Şirince ziyareti sürecinde esnaflardan gümüşçü Emre Kantaroğlu’nun Şirince hatırası olarak, birisinde Türk Bayrağı ve diğerinde Osmanlı tuğrası bulunan iki adet yüzüğü Milletvekili Oktay Vural’a hediye etti.

Şirince’den ayrılan konuklar son olarak Selçuk MHP ilçe kurucularından Mustafa Doğan’ın vefatı dolayısı ile cenaze evine uğrayarak taziyelerini sundular.

Selçuk’un ve Selçuk halkının gönlünde ayrı bir yeri bulunduğunu belirten Oktay Vural Selçuklulara teşekkür ederek ilçeden ayrıldı.

Haber: Mehmet UYAROĞLU

YORUMLAR
  1. ÖNDER dedi ki:

    oktay vural gibi birisinin bölgemiz vekili olması selçuk için büyük kazanç iktidar olmamasına rağmen selçuklunun sorunlarını çok iyi biliyor ve meclistede bunların çözümü için uğraş gösteren kişilerden biri, ayrıca İsabey camisindede halk ile birlikte namazda saf tutması beni çok mutlu etti, Türkiyenin MHP kadrolarına ihtiyacı var.

  2. ülkücü dedi ki:

    samet karakuş’un yeğeni olarak tüm ülkücü kardeşlerime selam olsun.oktay ustamı severim.değerli bir abimizdir.selçuğa selam olsun.

  3. selam olsun sana ey yar dedi ki:

    oktay abimiz hoş gelmiş sefa getirmiş. bu ülke hainlere bırakılmaz! yıllardır selçuğu köye çeviren vefacık ve kadrosu utansın.

  4. Öznur ÇALIKUŞU dedi ki:

    İyiki Oktay VURAL MHP deymiş. O’da olmasa MHP nin sesini hiç duyamayacağız. Kendisine selam ve sevgilerimi gönderiyorum.

    1. Anonim dedi ki:

      öznur hanım MHP nin sesi her zaman gür çıkar ama OKTAY BEY grup başkan vekili olduğu için grup sözcüsü olarak o konuşuyor, ama şunları da unutmamak lazım…
      AKP ile CHP malum küresel ellerce aynı teknede hamuru yoğrulmuş.Yani AKP ve CHP’nin zihniyeti aynıdır, karanlık oda müzakerecileridir. Bizim açımızdan CHP’nin meclis platformunda toplumsal mutabakat komisyonu önerisi, PKK’nın karşısına meclis’i çıkarmakla aynı anlama gelmektedir.
      SÖZÜN ÖZÜ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK MEZARINDAN KALKSA YENİ CHP Yİ GÖRSE HEPSİ Nİ NE YAPARDI ONU DA SİZ DÜŞÜNÜN.

  5. Anonim dedi ki:

    MHP OKTAY BEY İLE GURUR DUYUYOR YANLIZ İZMİRİN DEGİL VATANIMIN HER YERİNİ GEZEN TEK VEKİL SAYILIR ALLAH KENDİSİNDEN RAZI OLSUN

  6. Öznur ÇALIKUŞU dedi ki:

    SAYIN ANONİM… MHP NİN SESİ NE KADAR GÜR ÇIKARSA BEN O KADAR SEVİNİRİM. OKTAY VURAL’I İZMİR M.VEKİLİ OLMASI NEDENİ İLE AYRICA SEVERİM. TÜRKİYE’DE SİYASİ PARTİLERİN HANGİ KÜRESEL TEKNELERDE YOĞRULDUĞUNU DA ARTIK BEŞİKTEKİ BEBEK BİLE BİLİYOR. SONUÇ OLARAK SİZİNLE AYNI ŞEYLERİ İSTİYOR, AYNI ŞEYLERİ DÜŞÜNÜYOR AMA FARKLI YOLLARDAN GİDİYORUZ. SAYGILARIMLA.

  7. TALİYE SARICA dedi ki:

    SAYIN VEKİLİM SELÇUYU ÇOK SEVER SIK SIKDA ZİYARET EDER SORUNLARINI DİNLER KENDİSİNE CANDAN TEŞEKÜRÜ BORÇ BİLİRİZ YÜREGİNE AYAGINA SAGLIK ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN