site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta Öğrencilere Tercih Desteği

Selçuk’ta Öğrencilere Tercih Desteği
01.07.2015
A+
A-

Selçukta Öğrencilere Tercih Desteği (1)

Selçuk Belediyesi, Özel Selçuk Çözüm Temel Lisesi işbirliği ile bu yıl da öğrencilere tercih desteği veriyor. Carpouza Cafe’de 6 – 16 Temmuz tarihleri arasında kurulacak tercih masalarında öğrencilere Özel Selçuk Çözüm Temel Lisesi öğretmenleri yardımcı olacak.

Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) ve Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavı’nın yapılmasının ardından şimdi de tercih maratonu başladı. En az sınav kadar önemli olan tercih işlemleri sırasında öğrencilere yardımcı olarak, daha sağlıklı kararlar almalarını sağlamak amacıyla geçen yıl başlatılan çalışma, öğrencilerin memnuniyeti nedeniyle bu yıl da devam edecek.

“Başkanımız her zaman öğrencilerimizin yanında oldu”

Konuyla ilgili Selçuk Belediye Başkanını makamında ziyaret eden Özel Selçuk Çözüm Temel Lisesi MüdürüHayri Padak, “geçen yıl olduğu gibi bu yılda Selçuklu öğrencilerimizin tercih yapmalarına yardımcı olmak istiyoruz. Sağolsun başkanımız geçen yıl da gençlerimizin yanında oldu. Bu yılda gerekli kolaylıkları sağlanacağını söylemesi bizleri memnun etti” dedi.

Bütün öğrencileri bekliyoruz

6- 16 Temmuz tarihleri arasında yapılacak tercih işlemlerinde öğrencilere yardımcı olmak istediklerini belirten Özel Selçuk Çözüm Temel Lisesi Müdürü Hayri Padak; “Tercih işlemi en az sınav kadar önemli. Bunu bildiğimiz için geçen yıl Selçuk Belediyesi işbirliği ile tercih masaları kurduk. Öğrencilerden gelen olumlu tepkiler üzerine çalışmamızı bu yıl da tekrarlamaya karar verdik. Bizim dershanemizin öğrencisi olsun olmasın tüm Selçuklu öğrencilerimizi tercih masalarımızı bekliyoruz. Bu yıl LYS ve TEOG tercihlerinin aynı döneme gelmesi nedeniyle bu sınavlara girmiş olan bütün öğrencilerimizi 6- 16 Temmuz 2015 tarihlerinde saat 16: 00- 22: 30 saatleri arasında Carpouza Cafe’de kurulacak olan tercih masalarımız bekliyoruz” dedi.

“Çocuklarımıza her alanda yardımcı olmaya devam edeceğiz”

Yükseköğrenim yapmak isteyen öğrencilerin yanı sıra daha iyi bir lisede eğitim görmek için sınavlarda ter döken öğrencilerin tercih işlemlerinde Özel Selçuk Çözüm Temel Lisesi Selçuk Belediyesi işbirliğiyle bu yıl da öğrencilerin yanında olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Bakıcı, “Öğrencilerimiz için gereken her türlü kolaylığı yapmaya devam edeceğiz. Ulaşım konusunda verdiğimiz desteğin yanı sıra şimdi de öğrencilerimize doğru tercih yapmaları konusunda yardımcı olacağız. Gençlerimiz, çocuklarımız için üzerimize düşeni her zaman yapmaya hazırım” dedi.

Selçukta Öğrencilere Tercih Desteği (2)

YORUMLAR
  1. nüktedan dedi ki:

    Bu soyut işler iyide biraz somutlara gelelim..Yaptığınız iş elle tutulsun..Gözle görülsün..