site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk’ta MHP’liler Meydanlara Sığmadı

Selçuk’ta MHP’liler Meydanlara Sığmadı
29.03.2014
A+
A-

MHP-MİTİNG-28MART (6)

Levent Görür’ün son mitinginde partililer meydanlardan yollara taştı. Sevginin sel olduğu gecede, duygu dolu anlar da yaşandı. Kendisi için sabah akşam çalışan partililere teşekkür eden Görür’ün gözlerinin dolduğu anlarda partililer göz yaşlarına hakim olamadı.

MHP’liler meydanlara sığmadı

30 MART yerel seçimlere artık sayılı saatler kala siyasi partiler, son mitinglerini yapmakta. Milliyetçi Hareket Partisi Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür, seçime saatler kala son kez halk ile buluştu. Kendisine sahip çıkılmasını isteyen Levent Görür, kendisine ve partisine şerefsizce yapılan çirkin saldırılara son mitinginde tek tek cevap verdi. Sık sık sloganlar ile konuşmasına ara veren MHP Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür, “Sevgi burada, saygıda burada. Sizler varsanız Levent var. Tek başıma gelmeyeceğim hep beraber geleceğiz. Sizlerle Levent oldum” dedi. Binlerce Selçukluya seslenen MHP Selçuk Belediye Başkan adayı Levent Görür parti önünde yapmış olduğu son mitingde hem meydanları doldurdu, hem gönülleri fethetti. Duygusal anların yaşandığı mitingde coşku en üst düzeydeydi. Meydanları dolduran kalabalığa seslenen belediye başkan adayı Levent Görür yapmış olduğu konuşmada, “Seçim süreci boyunca bana sahip çıktınız, hepiniz ailem gibi oldunuz Allah hepinizden razı olsun” dedi. Konuşmasında mevcut belediye başkanı Vefa Ülgür’e ve AKP’nin adayı Zeynel Bakıcı’ya sert söylemlerde bulunan Levent Görür, “Gördük ki Vefa Ülgür meydanlara çıkamıyor, meydanları dolduramıyor. Seçim bürosunun içinden gazetecilerle konuşuyor, sinevizyondan küçük kalabalığa seyrettiriyor. Çünkü Vefa Ülgür’ün sizlerin karşısına çıkmaya yüzü yok. Yaptığı konuşmalarda belediye çalışanları meydanı terk etse 100 kişi kalır” dedi.

MHP-MİTİNG-28MART (2)

‘BU PARALAR NEREDEN GELİYOR?’

LEVENT Görür konuşmasında, “Zeynel Bakıcı’nın yaptığı mitingde alanı daralttılar, dışarıdan adam getirdiler, hastane ve müze çalışanlarını getirdiler, patronlar yanlarında çalışanları zorla gönderdiler. Ne oldu? Dağ fare doğurdu bizim kalabalığımızın yarısını yakalayamadılar. AKP mitinglerinde alanları dolduramadığı için korktu kurnazlığa başvurdu, insanları toplamak için pop sanatçısı getirdiler. Bu işler popçuyla, topçuyla olmaz hoca, bu işler halkla olur. İşte halk burada, işte Selçuk halkı burada. AKP’nin adayı Zeynel Bakıcı diyor ki; ‘Levent’in Jeep’i var, bahçesi var.’ Evet, hocam var. 20 senedir esnaflık yapıyorum, çalıştım alın terimle kazandım. Sayın Zeynel Bakıcı sadece bir evim, bir arabam var diye ajitasyon yapıyorsun. Bırak bunları Zeynel Bakıcı 2 ayda 2 trilyon harcadın, bir evim bir arabam var dedin ama seçime 20 daire parası yatırdın. Sen bunu nereden buldun onu açıkla halka. Ey Vefa Ülgür, sende para saçıyorsun ortalığa nereden buldunuz bu paraları? Kimse durup dururken bu paraları sizin elinize vermez. Hangi sözlerin karşılığında bu paralar geldi? Yüreğiniz yetiyorsa bunu açıklayın Selçuklulara. Vefa Ülgür şevkini kaybetmiş, hizmet aşkını kaybetmiş sizlere verecek bir şeyi kalmamış, saldırganlaşmış, halkıyla kavga ediyor, Belevi’ye gidiyor köylüyle kavga ediyor. Bu nasıl iştir? Zeynel Bakıcı ise sevgiden bahsediyor. Örnek olacakmış, hak ederek seçim kazanacakmış, nasıl olacakmış hoca? Levent Görür’ün 4 ay önce açıkladığı projelerin ismini bile değiştirmeden çalarak mı örnek olacaksın? Yoksa Amasya Belediyesi’nin otogar proje resmini kendi projen diye yutturarak mı seçimi kazanacaksın?” dedi.

MHP-MİTİNG-28MART (4)

‘SELÇUK’A KRAL DA LAZIM DEĞİL, SULTAN DA’

“ZEYNEL Bey ben eğilmem diyor, ama kendisi daha başlarken eğildi” diyen Görür, “Sema Hanım’ın önünde eğildi. Selçuk’a kral lazım değil diyorsun, doğru söylüyorsun. Bende diyorum ki, Selçuk’a kralda lazım değil, sultanda lazım değil, Selçuk’a hizmetkâr lazım. Selçuk’un hizmetkârı olacağıma söz veriyorum. İktidar gücüyle Selçuk’u parlatacakmış, iktidar Selçuk’a bakmaz çünkü şu anda iktidar mensupları meşgul, dertleri büyük, onlar ayakkabı kutularına dolar, euro doldurmakla meşgul. Verem ettiler bizi verem. Vefa Ülgür de asbestli borulardan Selçuk halkına su içiriyor. Kanser etti Selçuk’u kanser. Düşün artık yakamızdan. Vefa Ülgür mitinglerinde bana çatmıyormuş, bunu dolamışlar ağızlarına başka şey söylemiyorlar. Niye çatsın kardeşim, ben hırsızlık mı yaptım, benim partim hırsızlık mı yaptı, yolsuzluk yaptık mı biz, yetim hakkı yedik mi? O zaman niye çatacak bu adam. Levent Görür’ün geçmişinde bir tek şaibe yoktur. Vefa Ülgür iyice sinirlendi, Alevi kardeşlerime nereden bulaştık bunlara demedi mi, Belevi’ye gidip bir avuç insansınız demedi mi? Hani siz kendisiyle barışık, kentlisiyle barışıktınız? Sizlere söz veriyorum Selçuk’a sevgiyi Levent Görür getirecek. Ey Vefa Ülgür sen Selçuk’u sevsen doğalgaz Selahattin tünelinden geçiyor, doğalgaz getirirdin bu ilçeye.  Sen Selçuk’u sevsen Kireççili Köyü’ne suyu 10 sene önce getirirdin. Kanserojen borulardan su içirmezdin bize. Sen Selçuk’u sevsen Selçuklu kardeşlerimizin iş yerlerini mühürlemezdin. Mandıraları mühürledin, ekmek fırınlarını mühürledin. Selçukluya zulüm ettin zulüm. Yeter artık düş yakamızdan. Sen şehit ve gazi aileleri derneğine dahi sahip çıkamadın, onlara yer vermedin, sahipsiz bıraktın. Sonra da vatan milletten bahsediyorsun. Şehit ve gazi aileleri derneği benim baş tacımdır. Yerlerini kendileri beğenecek, ben vereceğim Allah’ın izniyle” şeklinde konuştu.

MHP-MİTİNG-28MART (3)

‘BU SEÇİM PARAYLA İMANIN SAVAŞIDIR, HARAMLA HELALİN SEÇİMİDİR’

BENİM arkamda iş adamları yok, belediye yok, hükümet yok para dağıtmıyoruz, erzak da yok, popçu hiç yok, siz varsınız, halk var. Bu seçim haramla helalim seçimidir. Bu seçim parayla imanın savaşıdır. Benim sizden başka gidecek yerim yok. Bugün bu meydan gösterdi ki Vefa Ülgür gidecek onu yıkacak tek güç MHP ve Levent Görür’dür” dedi. Sosyal paylaşım sitelerinde sahte isimler ile partisine ve şahsına yapılan çirkin saldırılara değinen Levent Görür, “Dikkatli olun son güne girdik, çok dikkatli olun. Biri Facebook’ta sahte bir isimle yazmış, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kadın Kolları ev ev dolaşıyormuş, başka bir partiye oy istiyormuş. Bakın ya, böyle bir şerefsizlik olur mu? Ben bu kadınlarımıza diyorum ki, acıktınız sizlere bir yemek söyleyeyim diyorum. Kadınlarımız diyor ki bana, evden getirdik biz diyor. Bakıyorum zeytin ekmek yiyorlar. Sizsiniz satılık. Zeytin ekmek yiyorlar peynir ekmek yiyorlar, gece gündüz benim için çalışıyorlar. Biz satılık değiliz. Onurlu insanlarız. Dürüst insanlarız biz. 23 yıldır siyaset yapıyorum. Hayatımda bir kere olsun şerefsizlik yapmadım. Bir Allah’ın kulunu satmadım. Sizleri mi satacağım. Benim teşkilatım namuslu insanların barındığı teşkilattır” diyerek çıkan haberlere tepki gösterdi. Levent Görür’ün konuşması esnasında gözlerinin dolduğunu gören birçok partili göz yaşlarına hakim olamadı. Yoğun bir katılım ile yapılan mitingde partililer ve Levent Görür’e gönül vermiş Selçuklular gecenin ilerleyen saatlerine kadar Selçuk’un eşsiz seslerinden biri olan Şeyda Dereli’nin söylediği şarkılar ile eğlenirken, Davut Erdem Dereli’nin müthiş remix müzikleri ile coştular.

MHP-MİTİNG-28MART (5)

MHP-MİTİNG-28MART (1)

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…


Topçu Popçu Getirmekle Olmuyor Bu işler

Yemezler Vefa Ülgür, Levent Görür Geliyor


Yemezler Vefa Ülgür, Levent Görür Geliyor

 
AKP Verem Etti, Vefa Ülgür’de Selçukluları Kanser Etti


AKP Verem Etti, Vefa Ülgür'de Selçukluları…

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    seninle biz ölüme gideriz başkanım, biz bu seçimi de kazanacağız isteyen istediğini desin selçuklular anladı ki vefa yı yıkacak tek kişi sensin bu selçukta

  2. üzüldüm dedi ki:

    Selçuk’un bir kez daha yiyicilere teslim etmesine çok üzüldüm. Keşke beş dakika düşünüp beş sene pişman olmasalardı