site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta Koronavirüs Denetimleri Tüm Hızı İle Devam Ediyor

Selçuk’ta Koronavirüs Denetimleri Tüm Hızı İle Devam Ediyor
03.12.2020
A+
A-

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan Sağlık için hepimiz için korona virüs denetimleri Selçuk’ta da tüm hızı ile devam ediyor. Selçuk’ta maske, mesafe ve temizlik konularında esnaflara bilgilendirmeler yapıldı.

Selçuk İlçe Kaymakamı Ekrem İnci ve protokol üyelerinin katılımında gerçekleştirilen denetimlerde esnaf ve vatandaşlar maske takmaları, fiziki mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmeleri konularında uyarıldı.Her hafta yapılan denetimlerin amacının salgınla mücadelede vatandaşın duyarlılığını artırarak, farkındalık oluşturmak olduğunu kaydeden İlçe Kaymakamı Ekrem İnci; “İçerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde temel prensipler olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulması salgınla mücadelenin başarısı açısından büyük önem taşımaktadır. Alınan tedbirlere herkesin eksiksiz riayet etmesi, başta kendi ve ailemizin sağlığı olmak üzere toplum sağlığı için çok önemlidir. Virüs artık yakınımıza kadar geldi. Bana bir şey olmaz düşüncesinden artık sıyrılmak lazım. Virüs fırsat bulduğu anda çok hızla yayılıyor. Temizliğimize dikkat edersek, maske takarsak, sosyal mesafemizi korursak virüsten korunmuş oluruz. Tedbirlere uyarak hep birlikte bu salgının üstesinden gelip, virüsü beraber yeneceğiz inşallah ” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.