site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta Kaza: 8 Yaralı

Selçuk’ta Kaza: 8 Yaralı
09.12.2012
A+
A-

İzmir’in Selçuk İlçesi Pamucak sahili yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

Selçuk Pamucak Sahili Burc Club yakınlarında saat 00.10 sıralarında meydana gelen olayda 8 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre; 35 LFB 69 Plakalı Ersin Değişmez’in kullandığı araç ile gece 00.10 sıralarında ilerlemekte olan aracın önüne bir köpek çıkması sonucu hayvana çarpmamak için direksiyonu kıran Ersin Değişmez’in, aracın hâkimiyetini kaybetmesi sonucu 35 LFB 69 Plakalı Peugeot marka araç Pamucak Sahili Burc Club yakınlarında takla attı.

Aracın takla atması sonucu araçta bulunan 8 kişi; Tahsin Çetinçelik (1982 doğumlu), Fatih Başar (1982 doğumlu), Havva Başar (1984 doğumlu), Orhan Meler (1982 doğumlu), Özde Çivici (1991 doğumlu), Ersin Değişmez (1983 doğumlu), Yeliz Değişmez (1983 doğumlu), Burcu Begeççam (1985 doğumlu) yaralandı. Yaralı sayısının çok olmasından dolayı ambulans sıkıntısının yaşandığı olayda yaralılar Selçuk 112, Selçuk AKS Ekip Aracı,  Kuşadası 112 ve çevre ilçelerden gelen Acil Servis Ambulansları ile Selçuk Devlet Hastanesine taşındı. İlk Müdahalenin Selçuk Devlet Hastanesinde yapıldığı yaralılar ambulanslar ile Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan Tahsin Çetinçelik’in durumu ciddiyetini koruyor.

Selçuk Haber sitesi olarak kazada yaralanan arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz.

YORUMLAR
  1. tugberk cihanger dedi ki:

    inşallah hepsi iyleşir allah hepsine acil şifalar versin 🙁

  2. Gülsüm ÇİVİCİ dedi ki:

    O kaza da yaralananlardan biri de benim ablamdı hiç biri o kazanın olmucağını bilemedikleri için bindiler o arabaya ayrıca durumları konusunda durumları ciddi olanlar hala var inşallahhh hepsiiii en kısa zamanda o arabaya binmeden önceki sağlıklarına kavuşurlar dualarımız onlarla.

  3. EDA ÇİVİCİ dedi ki:

    HERKEZE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM……(ABLA SENİ ÇOK SEVİYORUM)

  4. kadir kılınçer dedi ki:

    allah açil şifalar versin hepsine tez zamanda evlerine dönerler inşallah