site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta Hırsızlık Zanlıları Yakalandı

Selçuk’ta Hırsızlık Zanlıları Yakalandı
14.12.2012
A+
A-

DSCF0632Selçuk’ta bir evden yapılan hırsızlıkla alakalı olarak 4 kişi gözaltına alındı.

Selçuk Cumhuriyet Mahallesi 5104 Sokak’ta bir evden hırsızlık yapan kişilerin Cooper marka kırmızı renkli bir otomobille olay yerinden kaçtığı ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, ilçenin giriş ve çıkışlarında önlem aldı. İhbarda bahsedilen araç, ilçe merkezindeki kavşakta durduruldu. Otomobildeki R.İ., M.E.T., B.A. ve E.O. isimli şahıslar gözaltına alındı. Yakalanan araçta yapılan aramada, çalıntı olduğu değerlendirilen 1 adet altın kolye, 1 adet altın kolye ucu ve eldiven ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahıslar, Selçuk Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildi. Savcılık tarafından ifadeleri alındıktan sonra mahkemeye çıkarılan şahıslardan R.İ. ve M.E.T. tutuklanarak Selçuk Kapalı Cezaevi’ne gönderildi. B.A ve E.O ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
DSCF0634

DSCF0633

DSCF0631

DSCF0630

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Teşekkürler elinize sağlık inşallah hiç çıkamazlar hapisten…

  2. adem09 dedi ki:

    vatandaş Polis işbirliğinin güzel bir örneği biz çevremizde olup bitenlere duyarlı olur her şüpheli durumu polise haber verirsek bu şerefsizler barınamaz hiçbir yerde bi de cezalarımız caydırıcı olsa iyiydi ama….

  3. sadettın dedi ki:

    ellerini kırıp öyle salmak lagzım

  4. yunus dedi ki:

    6 ay sonra dışarda bizim eve 1 haftada 2 kere giroyrsa siz düşünün