site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta Her Evde Bir Bayrak, Her Elde Bir Bayrak

Selçuk’ta Her Evde Bir Bayrak, Her Elde Bir Bayrak
15.05.2013
A+
A-

SELcUKTA HER EVDE BiR BAYRAK-HER ELDE BiR BAYRAK

Selçuk Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle 4 gün boyunca bayrak dağıtımı yapılacak.

“Her Evde Bir Bayrak, Her Elde Bir Bayrak” sloganıyla düzenlenen bayrak dağıtım kampanyası 15 – 16 – 17 – 18 Mayıs tarihlerinde saat 17.00 ile 18.00 arası Selçuk İstasyon Meydanındagerçekleştirilecek.

Selçuk Belediyesi tarafından yapılacak bayrak dağıtımında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle evlerini, iş yerlerini bayraklarla donatmak isteyen Selçuklular bayraklarını belediye standından alabilecek.

Her milli bayramda olduğu gibi 19 Mayıs’ta da tüm Türkiye’nin ve Selçuk’un ev ve iş yerlerine asılan bayraklarla gelincik tarlasına döneceğini ve bu sayede halkın cumhuriyet sevdasının bir kez daha gözler önüne serileceğini söyleyen Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür “Vatan topraklarının işgal altında olduğu, halkın yaşadığı zorluklar içerisinde yarınlarından umudunu kestiği bir dönemde Samsun’a çıkarak Ulusal Kurtuluş Savaşı meşalesini tutuşturan Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, kurduğu laik – demokratik Cumhuriyeti gençlere emanet ederek gençliğe verdiği değeri kanıtlamıştır. Bu emanete bu güne kadar hakkıyla sahip çıkmış olan Türk Gençliğinin, bundan sonraki dönemlerde de bu görevi layıkıyla yerine getireceğinden hiç kuşkumuz yoktur. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum” diye konuştu.

YORUMLAR
  1. ARTEMİS dedi ki:

    Arkandayız başkanım helal olsun sana!…

  2. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    her turk insani bu bayramigiza ve T.C de yasiyan her canli sahip olmalidir…

  3. MERYEMANA dedi ki:

    VATAN SEVERLİĞİN VE DÜRÜSTLÜĞÜNLE GERÇEKTEN ÇOK DAHA İYİ YERLERE LAYIK OLAN BİR İNSANSIN BAŞKAN. BİR DÖNEM DAHA SENİNLEYİZ.