Selçuk Haber

Selçuk’ta Halkın Nabzı Tutuldu

halkin-nabzi-tutuldu

Selçuk Belediyesi tarafından merkez, belde ve köylerde yapılan araştırmaya göre, parklardaki oyun alanları, şehir içi ve arazi yolları ile sivrisinek, karasinek ve haşere ile mücade en önemli sorunlar olarak öne çıktı.

Selçuk Belediyesi tarafından hizmetlerinin değerlendirilmesi amacıyla yaptırılan araştırma sonuçlandı. Belediye hizmetlerinin vatandaşlar tarafından nasıl algılandığı, eksikliklerin belirlenmesi ve ortaya çıkan sonuçların önümüzdeki günlerde belediye çalışmalarına yön verebilmesi amacıyla yapılan araştırmada, gelecek yıl yapılacak yerel seçimlerin ardından Selçuk Belediyesi sınırları içine alınacak olan belde ve köylerin de sorunları belirlenmiş oldu.

Selçuk merkez ile belde ve köylerinde yapılan araştırmaya göre, önemli üç sorun ortaya çıktı.Ankete katılan vatandaşların görüşlerine göre parklardaki çocuk oyun alanları, şehir içi ve arazi yolları ile sivrisinek, karasinek, yakarca ve haşere ile mücadele konuları en önemli üç sorun olarak belirlendi.

Anketten çıkan sonuç üzerine belediye daire amirleri ile biraraya gelen Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, “Elde ettiğimiz sonuçlar üzerinden ilgili arkadaşlara sorunların neden kaynaklandığının tesbiti için gerekli talimatlar verildi. Arkadaşlarımız sahada gerekli incelemeyi yaparak, sorunların çözümü konusundaderhal çalışmaya başladı.En kısa sürede sonuç alarak sorunları çözeceğiz” dedi.

Exit mobile version