site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta Halk Günleri

Selçuk’ta Halk Günleri
20.06.2014
A+
A-

selcukta-halk-gunleri (2)

Başkan Bakıcı, halk gününde vatandaşların sorunlarını dinledi. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı “Halk Günleri” adı altında düzenlediği toplantıda halkın isteklerini dinleyerek vatandaşların sorularına cevap verdi.

Başkan Bakıcı ilçe halkının sorunlarını yakından takip edebilmek, vatandaşların istek ve belediyeden beklentilerini birebir dinlemek için halkla bir araya geldi. Selçuk Belediyesi Ahmet Taner Kışlalı salonunda gerçekleşen toplantıda birçok vatandaş isteklerde bulundu. Genel olarak işsizlik, alt geçit, temizlik,park sorunu ve Selçuk’ta sosyal ve sanatsal aktivitelerin artırılması ile ilgili konular konuşuldu. Başkan Yardımcılarının ve daire amirlerinin katıldığı toplantıda vatandaşların sorunlarına yönelik ilgili birim amiri tarafından sorunlar çözülmek üzere notlar alındı.

Özel olarak görüşmek isteyen vatandaşlarla da tek tek ilgilenen Başkan Bakıcı “ Bizde demokratik yaklaşım esastır. Kentimizin sorunlarını birlikte çözeceğiz. Vatandaşlarımızın istekleri önceliğimizdir. Yapılan bu toplantılar sayesinde hizmet kalitemizi en yüksek noktaya taşıyacağız. Hızlı ve net çözüm için tüm belediye personeli olarak hepimiz gayret göstermek zorundayız. Bugün başlattığımız halk günlerini bundan böyle her hafta gerçekleştireceğiz. Hemşehrilerim bu toplantılarla katılımcı yönetim anlayışımızın paydaşı olacaktır. Bu nedenle istek ve sorunlarını aktarmak isteyen vatandaşlarımızı, her Perşembe Saat: 14:00 ile 17:00 arasında Belediye binasının birinci katında bulunan Ahmet Taner Kışlalı Salonu’na bekliyoruz” dedi.

selcukta-halk-gunleri (1)

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    umutsuz toplantılar ..kimse gelmemiş zaten..

  2. Anonim dedi ki:

    işte böyle yapayalnız kalır boş salonlara konusursun zeynel efendi.

  3. Anonim dedi ki:

    arkadaşlar iktidar belediye hikaye gidin bayındırı görün akp ilçeye çivi çakmadı.böyle konuşmakla olmaz icraat lazım ..

  4. VATANDAŞ dedi ki:

    SAYIN BAŞKAN ALIŞIK DEĞİLİZ BİZ BÖYLE GÖRÜŞMELERE BAŞKANLIK MAKAMINDA OLUPTA YOK DEDİRTECEKSİN O ZAMAN SENİ DAHA ÇOK SEVERLER VEYE SENDEN HABERSİZ KİMSE SÖZ SÖYLEMEYECEK ÇÜNKÜ ÖYLE ALIŞTIRMIŞLAR ÖYLE İSTİYORLAR HALA BİLE KULİS PEŞİNDELER NASIL ZARAR VEREBİLİRİZ DİYE ÇABA İÇİNDELER SEN VAZGEÇME DURUŞUNDAN BİR GÜN HERKES İYİ VE KÖTÜYÜ MUTLAKA GÖRECEKTİR

  5. cesur ses dedi ki:

    demekki halk halinden memnun kimse gitmiyorsa

  6. cesur ses dedi ki:

    belediye lojmanları sorunu noldu acaba?

  7. Caner dedi ki:

    İnsanlar bu ilçede 15 senedir hiçbirşeyin konuşmakla olmayacağına inandırldığı için toplantıya katılım zaman alacaktır. Zeynel Beyin bu samimi girişimi alkışlanmalıdır. İnsanlar bu tür şeylere alışkın değil. Olayı partileştirme niyeti olan Vefa yandaşı gereksiz insanlara lafım şu. Daha çok kıskanacaksınız. Vefanın yapamadığı ve yapılacak her şey sizi delirtecek. Son 1 ayda Vefayı 15 yılda gördğümden daha çok gördüm çarşıda. Yüzsüzlük bu olsa gerek.

    1. Vatandaş dedi ki:

      Kesinlikle katılıyorum arkadaşım sana hazmedemeyenler var varsın hazmedemesinler Vefa’nın 15 senede yapamadıklarını Zeynel Başkan 5 senede yapacak Selçuk’ta hepimizi çok daha güzel günler bekliyor Zeynel Başkan sayesinde

  8. efesli dedi ki:

    evini kiraya verip lojmanda oturan arkadaşlar siz kendinizi biliyorsunuz çıkın kendi isteğinizle kiradaki personel otursun yeter artık zeynel başkan bu işe el at….

    1. cesur ses dedi ki:

      dur daha 2.yada 3. Evi alsınlar şimdi çıkmakmı olur 🙂

    2. Anonim dedi ki:

      Sen mi taşıncan ?

      1. cesur ses dedi ki:

        sen yada yakının bi çıkarılında lo#manda oturacak çok insan var birazda onlar otursun,buldunuz bedawaya lojman oturun bakalım.

  9. Anonim dedi ki:

    bence haftaya adam toplayın taşıma…
    yan ilçelerden de olur..
    ne olduğu önemli değil..

    göstermelik nasıl olsa herşeyiniz..

    bak! olmuyor boş boş?????

  10. Anonim dedi ki:

    Sema hanım bir dahaki toplantı için çalış biraz.

  11. selcuk dedi ki:

    delikanlıların adı bından sonra anonım olsun

    1. cesur ses dedi ki:

      tebrik ederim lafı oturtturmuşsun.