site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta ‘Halk Arenası’ krizi

Selçuk’ta ‘Halk Arenası’ krizi
21.04.2016
A+
A-

Uğur Dündar’ın hazırlayıp sunduğu ve Halk TV’de yayınlanan program için önce salon tahsis eden AK Partili Selçuk Belediyesi tepki ve ‘müdahale’nin ardından iptal kararı aldı. Dündar Twitter’dan sert tepki verdi: Skandal! AK Parti İl Başkanı Delican ise “Başkanımız doğru olanı yapmıştır” dedi.

Gazeteci Uğur Dündar’ın hazırlayıp sunduğu Halk Arenası programına Selçuk Belediyesi tarafından salon tahsis edilmesi krize neden oldu.

Selçuk Belediyesi Başkanı AK Partili Zeynel Bakıcı yarın ilçede yapılması planlanan program için belediyeye ait salonu tahsis etti.
Halk TV’de yayınlanan muhalif programa ilçe belediye başkanı tarafından salon verilmesi AK Parti içinde tepkilere neden oldu. İl Başkanı Bülent Delican konuya müdahale etti ve Başkan Bakıcı salon tahsisinde iptal kararı aldı.

Dündar yaşananları ‘skandal’ olarak değerlendirirken Twitter adresinden sert mesajlar gönderdi ve “Tutuklanacağımızı bilsek de Selçuk’a gideceğiz” dedi.

İŞTE O MESAJLAR

skalncaddll

DELİCAN: BAŞKANIMIZ DOĞRU YAPMIŞTIR
Konuyla ilgili olarak Egedesonsöz’e konuşan AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, Başkan Bakıcı’nın iptal kararının doğru bulduklarını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Delican, “Her televizyon programında Sayın Cumhurbaşkanımıza ve partimize hakaretlerde bulunan, İzmir gibi bir kentte hemşerilerimizin milli ve manevi duyguları üzerinden örtülü siyaset yapan bu isimler partimizin belediye başkanının olduğu Selçuk’ta etkinlik yapmak istemiştir. Belediye Başkanımız belediyeye ait tesisleri bu organizasyona kapatarak doğru olanı yapmıştır. Kendisine teşekkür ediyoruz. Biz de böyle bir organizasyona kayıtsız kalamazdık” dedi.
Öte yandan geçtiğimiz haftalarda Kemalpaşa Belediyesi de Halk Arenası programına Dere Mesire Alanı’nda bulunan salonu tahsis etmişti.
Gökhan KOÇ / EGEDESONSÖZ

YORUMLAR
  1. aaaa dedi ki:

    SAYIN OLMAYI BECEREMİYEN D.ZEYNEL BAKICI SENİ ORAYA GETİRDİĞİMİZ GİBİ AŞAĞIYA İNDİRMESİNİDE BİLİRİZ UNUTMA