site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk’ta Grup Hi-Jazz Günleri Başlıyor

Selçuk’ta Grup Hi-Jazz Günleri Başlıyor
21.02.2014
A+
A-

grup-hi-jazz

2005 yılında Şelçuk’ta kurulan ve günümüze kadar Ege bölgesi ve Türkiye genelinde birçok mekânda ve çeşitli festivallerde sahne alan grup, son yıllardaki çıkışıyla birçok müziksever ve işletmecinin dikkatini çekti. Çok önemli referanslara sahip olan Grup Hi-Jazz, sahne performansıyla göz dolduruyor.

Yerli ve yabancı olmak üzere geniş bir repertuara sahip olan grup, kaliteli müziği dışında sahne duruşuyla da dikkat çekiyor.

Grup adına konuşan Kerim Akgüneş ve Çağatay Burak Kesen;

“Tamamen profesyonelliğin hâkim olduğu, kalitenin esas alındığı bir projenin içinde yer alıyoruz. Ekip olarak sahnede bulunmaktan keyif alıyoruz. Dolayısı ile bu enerji bizi dinleyenlere de yansıyor. Program sonralarında çevreden aldığımız güzel tepkiler bizi fazlasıyla mutlu ve motive ediyor. İlk olarak amacımız kitlelere kaliteli ve keyifli müziği yansıtmak olduğu için, bugüne kadar yaptığımız işlerde fazlasıyla titiz davranmaya gayret ettik ve bunun meyvelerini de her geçen gün fazlasıyla alıyoruz. Grup Hi-Jazz ismi artık bir marka olma yolunda ilerlemekte. Bu durum da bizi daha şevkli çalışmaya itiyor ve yeni ufuklar açıyor. Bu yolda bize destek veren, bizi seven tüm dinleyicilerimize sonsuz teşekkür ederiz. Bizi izlemeye devam edin” dediler.

Grup Hi-Jazz ilk olarak 22 Şubat Cumartesi günü, Hitit Otel’de düzenlenecek olan, Selçuk Galatasaraylılar Derneği balosunda sahne alacak. Daha sonra 1 Mart’tan itibaren Şirince Artemis Restaurant ve Şarap Evi’nde, Cuma ve Cumartesi akşamları sahne alacaktır.
Biz de bu keyifli yolda Grup Hi-Jazz’a başarılar diliyoruz.

Grup Hi-Jazz Üyeleri:
Çağatay Burak Kesen (solist)
Kerim Akgüneş (baterist)
Erol Ercan (bass gitarist)
Özkan Ulutaş (Keyboards)
Kıvanç Arışoğulları (yan flüt)
Caner Düdükçü (gitarist)

grup-hi-jazz1

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın !  
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın !  
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. eski selcuklu dedi ki:

    İyiymis basarilar cagatay

  2. Tayfun KARAMEŞE dedi ki:

    başarılar erol abicim kerim ve çağatay kardeşime de saygılar …………….

  3. Atropaki dedi ki:

    Erol abi efsanedir. O varsa gurup süperdir. Ama gurup ismi ülkemizin en baba müzisyenlerinin 10 yıl önce kurduğu gurupla aynı 🙂 keşke isim konmadan bir araştırılsaymış. http://www.youtube.com/watch?v=SfDcUsfd4yg