site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta 25 Girişimci Kursiyere Belgeleri Verildi

Selçuk’ta 25 Girişimci Kursiyere Belgeleri Verildi
04.09.2012
A+
A-

Selçuk’ta 14 Bayan, 11 Erkek, Genç Girişimci Belgelerini Aldılar.

Selçuk Kaymakamlığı ve Türkiye İş Kurumu tarafından 25 genç girişimciye açılan 72 saatlik kurs sona erdi. Bu kurs sonunda Selçuk Turizm Eğitim merkezinde düzenlenen bir törenle katılımcılara belgeleri verildi. Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı belgelerin verilmesinden önce şunları söyledi; “  Türkiye İş Kurumu tarafından istihdamın korunması, Arttırılması, geliştirilmesi ve işsizliğin azaltılmasına yardımcı olmak amacıyla, Kaymakamlığımız, KOSGEB ve İş Kur işbirliği ile kendi işini kurmak isteyen girişimcilere yönelik uygulamalı eğitime hak kazanan 25 kursiyerimize,  07-30 Haziran tarihleri arasında haftada 3 gün olmak üzere toplam 72 saat kurs verilmiştir.

Bu Kursun sonunda eğitimi başarı ile bitiren ve belge almaya hak kazanan kursiyerlerin KOSGEB’in yeni girişimci desteğine (kredi hibe destekleri) başvurabilmeleri sağlanmış olacaktır.

Geliştirilen bu proje kapsamında iş fikrine sahip girişimcilere 72 saat süre ile kurs verilmiş, kursu başarı ile bitiren girişimcilere iş fikirlerini hayata geçirilmesi için önemli bir fırsat verilmiştir. Bu eğitimde katılımcılara girişimcilik ile ilgili temel bilgiler verilmiştir. İş fikri geliştirme ve yaratıcılık egzersizleri yaptırılarak iş planı kavramı ve öğeleri anlatılmış, destek modülleri ile özgüven geliştirme ve iş yaşamında profesyonellik konuları öğretilmiştir. “ dedi.

Daha sonra kursiyerlere belgeleri verildi.

DHA VEYSEL EROL

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.