site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk’ta Fırat Çakıroğlu İçin Mevlit Okutuldu

Selçuk’ta Fırat Çakıroğlu İçin Mevlit Okutuldu
26.02.2015
A+
A-

firat-cakiroglu-mevlid (1)

Ege Üniversitesi’nde bölücü hainler tarafından şehit edilen Fırat Çakıroğlu için Selçuk Ülkü Ocaklarında mevlid okutuldu. Şehit Çakıroğlu dualarla anıldı. Tüm yurtta üzüntüye neden olan Ülkü Ocakları’nın Ege Üniversitesi sorumlusu olan Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4’üncü sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun PKK sempatizanları tarafından bıçaklanarak şehit edilmesi üzerine Selçuk Ülkü Ocağı ilçe teşkilatı binasında mevlit okuttu.

Mevlid-i Şerif sonrası Selçuk Ülkü Ocaklarından yapılan açıklamada; “İzmir Ege Üniversitesi’nde bir yiğit, bir bozkurt, hain PKK’lı teröristlerce katledilmiştir. Yaralı bedeni 45 dakika boyunca ayaz, soğuk kaldırımlarda ambulansın gelmesini beklemiştir. Şehidimiz Fırat daha 24 yaşında. Daha hayatının baharındaydı. Daha 24 bahar görmüştü. Şehidimiz Fırat 45 dakika boyunca ambulans bekledi o kaldırımlarda, o sokakta, tek suçu vatanını, bayrağını, milletini sevmekti.

İktidardan güç alarak azan PKK’lılar ortalığı savaş alanına çevirmek istiyor. Sadece üniversitelerde değil, şehirlerin tamamında yıkıcı eylemler gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Ülkücü camia yüz binlerce şehidimizin kanıyla elde edilen kutsal topraklarımızı çapulcu sürülerine asla teslim etmeyecektir. Son ülkücü ölünceye kadar mücadelemiz sürecektir.

Çözüm adı altında başlatılan yıkım süreci emarelerini göstermeye devam etmektedir. Şımartılan, her türlü küstahlığına göz yumulan bölücü terör örgütü şehirlerde, sokaklarda ve okullarda kin kusmayı sürdürmektedir. ‘Analar ağlamasın’ sloganıyla başlatılan bu süreç çözümün değil yalnızca çözülmenin başlangıcı olmuştur. Bu süreçten bölücüler daima karlı çıkmış, imtiyazlar koparmış ve başta İmralı’daki bebek katili olmak üzere teröristler adeta masumlaştırılmıştır” denildi.

firat-cakiroglu-mevlid (2)

firat-cakiroglu-mevlid (3)

firat-cakiroglu-mevlid (4)

YORUMLAR
  1. med dedi ki:

    allah kabul etsin,mekanı cennet olsun.

  2. erkan dedi ki:

    Allah kabul etsin.

  3. Apasel dedi ki:

    Allah kabul etsin, vesile olanlardan da Allah razıolsun

  4. MEBRURE SEYHAN dedi ki:

    ALLAH KABUL ETSİN, ÇOK DUYARLI BİR , ÇOK ANLAMLI…