site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta Film Gibi Operasyon

Selçuk’ta Film Gibi Operasyon
22.01.2015
A+
A-

cinayet-zanlilarina-filmlerdeki-gibi-operasyon_1

AK Parti Davutlar Belde Eski Başkanı Zeynel Abidin Çengel’in öldürülmesiyle ilgili 3 zanlı İzmir’in Selçuk ilçesinde gözaltına alındı. Bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, Selçuk Cumhuriyet Mahallesi Barış Caddesi’ndeki bir evde zanlılar İ.D, Y.D. ve A.D’yi yakaladı. Selçuk Emniyet Müdürlüğüne götürülen biri kadın 3 zanlı, daha sonra Kuşadası Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Zanlıların evinde yapılan aramada bir miktar uyuşturucu madde ve pompalı tüfek ele geçirildi.

Kuşadası’ndaki cinayetin Katil zanlıları Selçuk’ta yakalandı

Aydın’ın Kuşadası ilçesi Davutlar beldesinde Ak Parti eski belde başkanı Zeynel Abidin Çengel’in ölümüyle ilgili 3 zanlı, polisin düzenlediği operasyonla Selçuk’ta saklandıkları evde yakalandı.

17 Ocak Cumartesi akşamı Kuşadası’na bağlı Davutlar beldesinde eski AK Parti belde başkanı ve işadamı Zeynel Abidin Çengel evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Olayda kullanılan aracı belirleyen ve zanlıların isimlerini tespit eden Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Asayiş Amirliği ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, 5 günlük bir takibin ardından 3 zanlının Selçuk ilçesinde olduğunu tespit etti.

Kuşadası’ndan gelen Kuşadası Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş ve KOM ekipleri, İzmir’den gelen özel harekât timlerinin de desteğiyle eve operasyon düzenledi. Zanlılardan Y. D.’nin Almanya’da yaşayan dedesinin Selçuk Cumhuriyet Mahallesi Barış Caddesi’ndeki evine operasyon düzenleyen polis zanlı Y. D. ile diğer zanlılar İ. D. ve A. D.’yi yakaladı. Polis, evde yapılan aramada silahlı saldırıda kullanılan silah ile birlikte bir pompalı tüfek ve 10 gram esrar maddesi de ele geçirdi.

Operasyon sırasında Zeynel Abidin Çengel’i öldürmek suçuyla aranan 3 zanlı daha sonra Kuşadası KOM ekipleri tarafından Kuşadası’na getirildi ve sorgulanmalarına başlandı. Cinayetin ardından Davutlar’dan kaçan 3 zanlının, Selçuk’ta Y.D.’nin Almanya’da yaşayan dedesine ait eve geldikleri ve 5 gün boyunca burada saklandıkları ortaya çıktı. Zanlılar ilk ifadelerinde cinayeti namus davası yüzünden işlediklerini ileri sürerken, savcılığın talimatıyla polisin soruşturmayı derinleştirdiği kaydedildi.

zeynel-abidin-cengel

Fotoğraf: kusadasihaberajansi.com

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Niye gozlerine sansür yapiyorsunuzki bırakın herkes görsün