site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk’ta Feci Kaza: 1 Ölü 6 Yaralı

Selçuk’ta Feci Kaza: 1 Ölü 6 Yaralı
26.08.2013
A+
A-

selcukta-feci-kaza (9)

İzmir’in Selçuk İlçesi’nde, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak yön levhasına çarpan minibüsün sürücüsü Yasin Sarıgöl (24) yaşamını yitirdi, kazada 5’i ağır 6 kişi de yaralandı.

Kaza, Selçuk-Kuşadası yolu Efes Havaalanı karşısında meydana geldi. Kuşadası İstikametinden Selçuk yönüne giden Yasin Sarıgöl’ün kullandığı 35 DSY 04 plakalı minibüs, saat 17.30 sıralarında, Selçuk-Efes Havalanı Kavşağı’nda aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı. Savrulan minibüs yol kenarındaki yön tabelasına çarptı. Hurdaya dönen minibüsün sürücüsü Yasin Sarıgöl olay yerinde yaşamını yitirirken, yanındaki Mustafa Sarı (31), Halil İbrahim Seyman (29), Zeynep Seyman (30), Yağız Polat (24), Yasemin Karasu (21) ile Aynil Can Kırmızı (27) yaralandı.

Yoldan geçen diğer araç sürücüleri itfaiye ve 112 Acil Servis ekibi tarafından çıkartılan yaralılar, ambulansla Selçuk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan Kırmızı dışındakilerin durumlarının ağır olduğu bildirildi. Kaza yapan minibisün trafikte Hüseyin Hardal adına kayıtlı olduğu ve Aydın’ın Kuşadası ilçesi ve Selçuk’un Pamucak Sahili’ne eğlenmeye gelen gençler tarafından kiralandığı öğrenildi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ..


selcukta-feci-kaza (1)

selcukta-feci-kaza (2)

selcukta-feci-kaza (3)

selcukta-feci-kaza (5)

selcukta-feci-kaza (4)

selcukta-feci-kaza (6)

selcukta-feci-kaza (7)

selcukta-feci-kaza (8)

selcukta-feci-kaza (10)

 

 HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ..

YORUMLAR
  1. Efess'li dedi ki:

    allah rahmet eylesin yakınlarının başı sağolsun yaralılara acil şifalar diliyorum. bu yıl özellikle kışın sürekli denetim yapılan yolda bir tane trafik polisi görmedim alkol kontrolü yaz aylarında hiç yok ne gündüz nede gece ama kılın sürekli var genelde,anormal bir durum şehir içinde kışın bol bol motosiklet kask kontrolü eksoz kontrolü yapıldı yaz girdi bir tane kontrol yok görmüyorum,geceleri hele mahalleler geç saatlere kadar fena durumda ilgili makamları daha duyarlı olup bence gece denetimlerini sürekli yapmaları lazım..Not:( gürültüden uyuyamıyorum)

  2. Çakabey Fırın'dan ŞİFO dedi ki:

    Allah rahmet eylesin yakınlarının başı sağolsun yaralılara acil şifalar diliyorum.

  3. selcuk lu dedi ki:

    aynen katılıyorum emniyetin sürekli denetim yapması lazım yoksa böyle olmaz.

  4. Anonim dedi ki:

    kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun. vefat eden arkadaşa da Allah rahmet eylesin diyorum. Allah geride kalanlara sabır versin.
    Başka bir konuda da yazmak istiyorum saat şuanda gece yarısı 01.08 ve Selçukta yaşıyorum. Gecenin bu saatinde son ses müzikle 14 mayıs mahallesinde gezen arabalar egzosu açık motorlar acaba ne zaman susturulacak.
    En son başımız belaya girecek ne olur bir çözüm bulun yetkililer.

  5. selçuklu genç dedi ki:

    gerçekten çok üzücü bi durum allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

  6. deniz esnaf dedi ki:

    gece saat 03.22 sonuna kadar açık sesle arabesk müzikli araçlardan uykumuz bölünüyor hele gecenin sessizliğinde motor sesleri lütfen bi çare

  7. ugur cılgın dedi ki:

    allah rahmet eylesin yakınlarının başı sağolsun yaralılara acil şifalar diliyorum

  8. enes ağıral dedi ki:

    can dostumu kendımgömdüm bugun…

    1. Efes'li dedi ki:

      başınız sağ olsun arkadaşım.

  9. melek gündüz dedi ki:

    mezarında rahat uyu kardeşim dualarımız seninle…

  10. Anonim dedi ki:

    merhaba dediğin günden elveda dediğin güne kadar kimsenin kalbini kırmadın kımseye saygısızlık yapmadın kendinden başka kimseye zarar vermedin senin tek sorunun vardı oda zaten yanlış olan hayatı doğru yasayamadın mekanın cennet olsun kardeşim seni hiç unutmayacagız abin kurtuluş pembe

    1. Hakan Özdemirci dedi ki:

      Başınız sağolsun, Allah onu Cennetinde tutacaktır, içiniz huzurlu olsun…

  11. Ebru dedi ki:

    kankiii naber derdin gülerek.işte o sesin var ya hala kulaklarımda.senden ayrı bir şehirde olmak zaten zorken şimdi senden ayrı bir dünya yaşamak zorunda bıraktın beni.gittiğinden beri her gün anılarla yaşıyorum.içimdeki acına saygı duymayanlarla hergün kavga ediyorum.hayat devam ediyor diyorlar ya hani.sen olmadan..eğer gülersem,yaşarsam,seni tek bir an aklımdan çıkartırsam kendimi sana ihanet etmiş gibi hissediyorum.
    ne güzel anlatmışlar seni tanıyanlar kendinden başka kimseye zararı olmadı diye.sana en çokta bunun için kızıyorum.belki kaderi değiştiremezdik ama böyle bitmek zorunda değildi.
    şarkılarına sığınıyorum şimdilerde.sesin huzur dolu,sıcacık,içten.sana kızıyorum,kendime kızıyorum,hayata kızıyorum ama biliyorum bir gün yine o güzel sesinle bana şarkı söyleyeceksin.ben o günü bekliyorum kardeşim.
    Rabbim mekanını cennet etsin..

  12. Anonim dedi ki:

    çok genç temiz yüzlü biriymiş başınız sağolsun mekanı cennet olsun.

  13. efe cengiz dedi ki:

    bu kazanın yerını tam tarıf eden bırısı çıkarmı kuzenım olur vefat eden o yolu ve kaza yerını gormek ıstıyorum