site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta facianın eşiğinden dönüldü

Selçuk’ta facianın eşiğinden dönüldü
21.11.2014
A+
A-

ziraat-bankasi-insaati (1)

Selçuk Ziraat Bankası binasında gerçekleştirilen tadilat ve inşaat çalışmaları büyük bir faciaya neden oluyordu.

Büyük Facia Teğet Geçti

Selçuk şehir merkezinde bulunan Ziraat Bankasında günlerdir süren inşaat çalışmasında facia teğet geçti. Bankada ki inşaat çalışmaları kapsamında hazır beton döküldüğü esnada duvarların şişme yapması sonucu zemin katın duvarı bankanın yan tarafından bulunan Okumuşlar Pide Salonu isimli işyerinin içerisine yıkıldı. Büyük bir gürültü ile dışarıya çıkan çarşı esnafı ve vatandaşlar duruma adeta isyan etti. Devletin duvarı vatandaşın üzerine yıkılıyor. Kimsenin umrunda değil. Haftalardır devam eden bu inşaat hem işyerlerimizi tozu toprağa kattı. Hem de yoldan geçenlerin hayati tehlikeleri var. Mümkünse vatandaşlarımız artık bu caddeden baretle geçsin. Çünkü her an yeni bir kaza olabilir. Allah’tan kimsenin canına bir zarar gelmedi dediler.

Bu arada pide salonunda duvarın yıkılması esnasında içeride bulunan müşteriler büyük bir panik yaşadılar. Çığlıklarla dışarıya kaçan müşteriler yıkılan bölüme yakın yerde kimse olmamasından dolayı da şanslı olduklarını söylediler.

ziraat-bankasi-insaati (2)

ziraat-bankasi-insaati (3)

ziraat-bankasi-insaati (4)

ziraat-bankasi-insaati (5)

ziraat-bankasi-insaati (6)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    haftalardır insanlar söylüyor kardesim tehlikeli olduğu belliydi bu işin ve sonunda kaza geldi Allahtan bir kişi yok duvarın etrafında o anda

  2. tunç dedi ki:

    işte klasik Türkiye manzarası ne olcak şimdi bu insanların zararı , ya birinin canına bişey olsa idi.

  3. Anonim dedi ki:

    bir uğursuzluk var bugünlerde bu memlekette ya. hadi hayırlısı bakalım

  4. selcuklu dedi ki:

    ben anlamadım.Ne var bundan inşaat bu çökebilir,garantisi yokki.hem adamlar daha ne yapsınlar.Suclu insanlar.Madem böyle birşey var başka yerden gecsinler.İlla ordan gecmeye çalışıyorlar.Okumuşlar pide burda suclu.madem inşaat var dükkanı kapat degil mi ama.Diğger dükkanlara toz girdiği falanda yok.hepsi yalan.

    1. Anonim dedi ki:

      çok saçma adam başkası insaat yapıyor diye 1 ay mekanını mı kapatacak, yapmasınlar o zaman inşaat.
      pidecinin ne suçu var. atılan hazır betonlar şişme yaparak duvarları patlatmış adamın duvarını yıkıyor o da basınçla. mekan kapalı olsa bile böyle bir şey zaten yaşanacaktı sonuçta duvarın yıkılmasına sebep bankada ki çalışmalar

    2. Mürsel OKUMUŞ dedi ki:

      Dükkanı kapatsaydım duvar yıkılmayacak mıydı ? Ayrıca ismini söyle de anlayacağın şekilde konuşayım.İnsanlıktan nasibini almamışsın beni suçlayacağına önce bir geçmiş olsun der insan.

  5. yorumsuz dedi ki:

    O dukkanini kapatsin 1 ay acmasi diyen adam belli sen bos adamsin yada babandan cok miras kaldi boyle bos bos konusuyon boş kafalar mezaraaaaaa….

  6. Oğuz Kaya dedi ki:

    İnşaatı yapan firma tüm zararı ödemeye mecburdur bu hazır betonu temizlemek kaldırmakla yükümlüdür dükkan ne kadar kapalı kaldığı gün boyuncada tüm masrafları karşılamaya mecburdur, betonu dökmeden dükkanı uyarması gerekiyordu ki o saatte beton dökeceğiz içeride müşteri kabul etmeyin bir kazaya sebep olmasın diye.. inşaat sahibi bu işlerden anlamaz asıl statik sorumlu kimse o suçludur çünkü beton dökülürken başında durmazı gerekiyor kontrol etmesi gerekiyordu,tabii ki belediyenin mimarları daha büyük suçludur çünkü inşaatın kontolünü yapmışlar gerisini getirmemişler aslında mimar vb konuşarak beton dökümünde en azından bir fen mühendisini başında bulundurması gerekiyordu tabikii burası küçük bir yer olduğundan ahmet mehmet abi komşu akraba arkadaş ilişkilerinden bu durum atlanmış ölümlü bir durum olsaydı Belediyenin başı yanardı

  7. Anonim dedi ki:

    Hiç düşünmüyorlar pideci Dükkan kirasını nasıl ödüyecek

  8. Anonim dedi ki:

    Kaç tane yorum var hic kimse geçmiş olsun dememiş ne bos insansiniz siz anca bir bbririnizin ….

  9. nuri dedi ki:

    büyük geçmiş olsun en azından can kaybının olmaması sevindirici

  10. ALİ TEKEL dedi ki:

    geçmiş olsun hocam cana gelcene mala gelsin inşallah enkısa zamanda zararın giderilir malum zaten işler kesat

  11. Ferhat Tekol dedi ki:

    Gecmis olsun arkadaslar. Allah tan can kaybi ve yaralamaya sebep olmamis.

  12. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    MURSEL KARDESIME COK GECMIS OLSUN…

  13. Anonim dedi ki:

    Mürsel Kardeşim geçmiş olsun

  14. Mürsel OKUMUŞ dedi ki:

    Geçmiş olsun diyen herkese de çok teşekkür ederim.Yıkılsa da yaparız bize her yer Trabzon.

  15. vatandaş dedi ki:

    hey selçukllu rumuzlu vatandaş sen şakamısın.

  16. selcuklu dedi ki:

    tamam siz haklısınız .zaten adamlar zararı karşılamak zorundalar.benim demek istediğim şu .böyle birşey olacak madem adamlar önceden bilgi verecekler ve dükkanı kapatmanızı isteyecekler.kapalı kaldıgı süredeki zararını da verecekler.bu kadar.

  17. vatandaş dedi ki:

    demek istediğini doğru düzgün söyleseydin o zaman direk mağdur olan pideciyi suçlamasaydın kardeşim

  18. barış Aktaş dedi ki:

    Mürsel abi büyük geçmiş olsun .