site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta Esnaf Denetimleri Sürüyor

Selçuk’ta Esnaf Denetimleri Sürüyor
17.12.2013
A+
A-

esnaf-denetimleri-suruyor

Selçuk Belediyesi denetim ekipleri, tarafından kent genelinde başlatılan esnaf denetimlerine devam ediliyor.

Çevre Sağlık İşleri Müdürlüğü personelinin ve Zabıta  Müdürlüğü personelinin yer aldığı denetim ekibi geçtiğimiz günlerde kent içerisindeki tüm fırınları denetlemişti. Bunun üzerine denetimlerine devam eden belediye ekipleri şimdi de kasap ve berberleri denetlemeye başladı.

Belediye görevli ekibi tarafından Esnaf ve çalışanların sağlık karneleri, giyim- kuşam ve temizlikleri, kullanılan ve satışa sunulan malzeme ve ürünler, lavabo, tuvalet, havlu ve masa örtü temizlikleri, mekânların genel temizliği gibi konularda inceleme ve denetimler büyük bir titizlikle yapılıyor.

Çeşitli salgın hastalıkların artış gösterdiği kış aylarında bu denetimlerin daha da önem kazandığını ifade eden  Çevre ve Sağlık işleri Müdürü Gonca Erdem “Kusurlu bulunan esnafımızı önce uyarıyoruz ve eksikliklerini tamamlaması için bir süre veriyoruz. Hiç ara vermeden sürdüreceğimiz bu denetimlerde eksik ve kusurlu gördüğümüz esnafları ikinci kez uyarmayıp yapılan tutanakları cezai işlem için belediye encümenine havale edeceğiz. Bu nedenle esnafımızın sıkıntı yaşamaması, cezai bir işleme uğramamaları için bir kez daha uyarıyoruz. Lütfen esnafımız uyarılarımızı dikkate alsınlar” dedi. Belediye yönetimi olarak halk sağlığına büyük önem verdiklerini belirten Erdem  “Unutulmamalıdır ki her esnafımızın kendisi de aynı zamanda bir tüketicidir. Esnafın sağlıklı koşullarda hizmet vermesi bu ilçede yaşayan herkesi ilgilendirmektedir” dedi.

esnafdenetimi

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. Birisi............ dedi ki:

    Sağlık muayene karneleri kalktı . Artık istenmiyor…