site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta Duran Adam Eylemi

Selçuk’ta Duran Adam Eylemi
19.06.2013
A+
A-

duran-adam-eylemi

İzmir’in Selçuk ilçesinde 20 Haziran 2013 Perşembe günü saat 21.00’da duran adam eylemi gerçekleştirilecek.

Taksim gezi parkında yapılan son müdahale sonucu tüm yurtta başlayan protestolara destek vermek amacı ile ortaya çıkan ve yurdun geneline yayılan duran adam eylemi Selçuk ilçesinde de gerçekleşecek. İzmir’in Selçuk ilçesinde 20 Haziran 2013 Perşembe günü saat 21.00’da hükümet konağı yanındaki Atatürk anıtı önünde gerçekleşecek duran adam eylemine (pasif direniş) çok sayıda vatanseverin destek vereceği tahmin ediliyor.

YORUMLAR
  1. Volkan CENGİZ dedi ki:

    lan ne duran adamı gidin evinizde adam akkılı oturun hergün yeni bişe çıkarıyonuz halkı neden devlete düşman ediyonuz.mesele 3-5 ağaç meselesi değil mesele halkı devlete düşman edip iç savaş çıkarmak.ne geçiyo elinize o arabasını devirdiğiniz yakıp yıktığınız taş molotof attığınız polisler kiminizin abisi kiminizin babası,kocası,nişanlısı ben asla parti tutmam oyumu partiye değil şahısa veririm başbakanın ne yanlışı var Allah aşkına oyunlara gelmeyin ben kürtüm ve aponun resmiyle TÜRK Bayrağını yan yana sallıyolar taksimde nezaman unuttunuz onun çocuk katili olduğunu nerde kaldı sizin Vatan sevginiz.Erdoğan terörü bitirdi siz en son nezaman şehit haberi aldınız.adam ülke gelişsin diye elinden geleni yapıyo imf ye ne borç kaldı ne bişe artık imf de dış ülkelere borç veren ülke haline geldik zamanında o gazına geldiğiniz partilerin iktidarlığında noldu türkiyeyi batırdılar uzatmanın anlamı yok.Allah rızası için oyunlara gelmeyin dağdaki terör bitti kendi içinizde terörü siz yaratmayın.adam 3. köprüyü yapıyo kimin için kendisi için mi gene ordaki halk için ya anlatcak çok şey varda anlayan yok İnşallah doğru yolu bulursunuz !

    1. terör dedi ki:

      terör bitti mi bırakın bu yalanı buna kimse inanmaz.
      Taksim’de Atatürklü Türk bayrağı açan gençleri polis kuvvetiyle ezen iktidar, “Öcalan’ı tahliye edin, KCK’lıları serbest bırakın ve Kürtçe’yi resmi dil kabul edin” diyerek isyan bayrağı açan PKK’ya karşı neden susuyor…şehirde ki terör ne olacak bu arada?

    2. Anonim dedi ki:

      10 yıllık iktidarında faiz lobilerine 600 milyar dolar ödeme yapıp da, bu gün faiz lobisinden şikâyet edenlere Yazıklar olsun denir. Yazıklar olsun, IMF’ye borcumuz bitti diyerek, ülkenin borcunun bittiği havasını oluşturarak milleti yanıltıp, 10 yıllık iktidarında ülkenin borcunu 217 milyar dolardan 600 milyar dolara çıkaranlara denir. Yazıklar olsun, İsrail ve ABD’nin isteği ile hareket edip, Suriye’de kardeş kavgasına sebebiyet verenlere denir.

  2. selcuklu dedi ki:

    hepimiz oradayız

  3. İsmi Lazım Değil dedi ki:

    Bugün duran adam. Yarın oturan, sonra kitap okuyan pardon kitap okuyan ilk başta idi, sonra yürüyen pardon o da olmuştu. Sonra koşan pardon o da olmuştu, sonra bağıran yakıp yıkan çatışan pardon onlarda olmuştu. Bir sonra ki muhtemelen darbe yapan olacak. Paşam sizin herşeyiniz deşifre oldu. Daha neye uğraşıyorsunuz. Bir ata sözü vardır. Issıracak it dişini göstermez. Siz darbe hayalleri kurmaya devam edin bu millet akılsız cahil anlamıyor neler planlandığını.

  4. Anonim dedi ki:

    Çevremizin yangın yerine döndüğü, Suriye’deki ateşin kapımıza dayandığı bir ortamda ihtiyacımız olan şey, kamplaşmak, kutuplaşmak değil, birbirimizi anlamaya çalışmaktır. İktidarın; ‘Güç bende istediğimi yaparım’ demesi yanlıştır

  5. Aydınlıkçı dedi ki:

    Durmamız size battı mı? O zaman alışmanız gerek çünkü daha size batan çok şey olacak. AKPKK yı-kı-la-cak. Evet havlayan köpek ısırmaz onun için adamlar durup susuyorlar. Ama görüyorum ki bazıları susamayarak havlıyorlar.

  6. kemal dedi ki:

    Bu ülke şımarık akp ve rte yükünden kurtulmalı, gezi eylemiyle bunu görmeyen gözlerde gördü bu yükü..Özellikle seçimlerde oy kullanacak seçmen çok bilinçli olmalı ,bundan sonra ..Oyunu mutlaka kullanmalı..Oyunu BOŞA harcamamalı ..BU ÇOK ÖNEMLİ..

    NOT: Hala gezi eylemini anlayamayanlar, ülke gerçeğini göremeyenler içinse, en azından;

    Daha önce akp de olupta buradan ayrılan akp de dursa, baş sallasa dünya para, servet kazanacakken vatanseverliği ve bunlarla mücadeleyi seçen Abdüllatif Şener gibi ve bu partiden ayrılan insanları dinlemelerini tavsiye derim.

  7. aydın dedi ki:

    VOLKAN BEY ÇOCUK KATİLİ APO’NUN RESİMLERİNİ AÇMAK AKP’NİN AÇILIMI SAYESİNDE DOĞU VE GÜNEY DOĞU BAŞTA OLMAK ÜZERE HER YERDE ARTIK SERBEST OLDU SENİN HABERİN YOKMU.AKP’NİN KANKASI APO VE PKK, MEYDANLARI DOLDURANLAR İSE DÜŞMAN İLAN EDİLDİ ÇOKTAN.İMRALIDA KUCAK KUCAĞA OLANLARIN KİM OLDUĞUNU HER KES BİLİYOR SADECE SEN GÖRMEMİŞSİN.

    1. vedat dedi ki:

      volkan bey sizin yorumunuza katılıyorum fakat hala terörün bittiğine inanmayan arkadaşlar var bu konuda sen ne desen de anlamicaklar onlara soruyorum en son nezaman şehit haberi aldınız volkan bey bu konuda gerçekten haklı olaylara tek taralı bakmayalım biraz empati yapın olayları daha iyi anlarsınız…

  8. Anonim dedi ki:

    faşizmin önunde duranlara selam olsun

  9. eski selçuklu dedi ki:

    Recep tayyip erdoğanın yaptıklarını bence kimse hor görmemeli lakin kendi kuyusunu kendi kazdı ve konuşmalarında zannettiki ben HALKTAN daha güçlüyuö ama sonrasında görüldüğü üzere gezi parkına çiçekler ağaçlar donatıldı.bu ülkede yüzdelik ayrımı yaparsak zaten olmaz bunu en baş yapıyorsa destekleyen kısım sorsun kendine bu adam napıyor die ama bakıyorumda destek veren çok bnmde yanında oldugum olmuştur r.t.e. nın fakat ben yaparım ederim yüzdelik halk bnm arkamda vs dersen kendi oyunun bozulur.Konuşmalarında CHP nın buyuk bir oyunu diyor bende soruyorum sizlere bu adam ne diyor bis kendi kararlarımızı kendimiz alırız kimseye danışmayız değil mi ee chp nın haberi yok sen ortaya çıkıp ver yansın et ondan sonra oyunların içindeyız chp böle yapıyor böle ediyor sen bunu yapmadan önce chp ne etti sana rutin bir hayat devam ediyordu ama sarıcak birilerine ki kendi haklı çıksın (inandırıcı değil) egemen bağışın lafı..( taksim boşaltıldı bu satten sonra kim çıkarsa teröristtir peki şunu soralım ona sen teröristler halaylarla gelirken yol kenarlarında bdpli milletvekilleriyle görüşürken olumsuz bir yorumu bırak ortalıkta yoktun şimdi ne oldu…sölenecek çok şey var sandıkta sölicem ben ATATÜRKÜ YOK SAYANLAR ONUN BUNUN ÇOCUGU OLMADIĞIMIZ İÇİN ŞÜKÜR EDİN ŞÜKÜRRRR……