site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta çiğ köftenin adresi; KOMAGENE

Selçuk’ta çiğ köftenin adresi; KOMAGENE
20.01.2015
A+
A-

komagene-kayhan-demirdelen (4)

Hazır yemek sektörünün en revaçta olan yemeklerinden olan çiğ köfte her geçen gün popülaritesini arttırıyor. Durum Selçuk’ta da aynı, birçok çiğ köfte şubesi vatandaşa hizmet veriyor.

Çiğ köfte sektöründe Türkiye çapında hızla zirveye yerleşen Komagene, Selçuk’ta da kısa sürede çiğ köftenin markası haline geldi. Komagene Çiğköfte her ayın 15’inde alınan çiğ köftenin yarısı kadarını hediye ediyor.

Kısa zaman içinde elde ettiği başarı ile Türkiye genelinde önemli bir marka haline Komagene Selçuklulara Kayhan Demirdelen ile ulaşıyor. Etsiz çiğ köfte ile büyük bir beğeni kazanan Komagene Selçuk’ta Atatürk Mahallesi 1005 Sokak (İm Kuyumculuk Yanı) No:18/B de hizmet veriyor.

Komagene markasını kaliteli hizmet, güler yüz ve leziz ürün seçenekleri ile sunan işletme sahibi Kayhan Demirdelen ” Değerli Selçuk halkına kaliteyi hijyeni ve lezzeti sunmak üzere çıktığımız bu yolda iki yılımızı doldurmuş bulunmaktayız. Güler yüzlü hizmet, sunumda hijyen ve ürünlerimizin kalitesi bizleri sürekli seçici ve damak tadına önem veren müşterilerimizle buluşturmaya devam ediyor. Bizi en çok sevindiren olay da gelen müşterilerimizin büyük bir kısmının tavsiye üzerine geliyor olması. Biz bu konuda iddialıyız. Sağlık kurallarına ve hijyen kurallarına kesinlikle çok dikkat ediyoruz. Bizden alınan çiğ köfteleri gönül rahatlığı ile tüketebilir gerekli saklama koşullarıyla uzun süre sonra da tüketebilirsiniz. Özellikle şunu belirtmek isterim ki çiğ köfteler klimalı araçlarla işletmemize geliyor. Açıkta asla değil” dedi.

HELAL SERTİFİKASI MEVCUTTUR

Etsiz çiğ köftenin sırrını da açıklayan işletme sahibi Kayhan Demirdelen şunları söyledi: “Formülü ve lezzet sırrı Komagene’ye aittir. Adıyaman bölgesine has özel karışım ve baharatlarla üretilmektedir. Kullanılan bütün malzemelerde daima en iyisi tercih edilmektedir. Helal sertifikamız vardır. Her ayın onbeşinde müşterilerimize yüzde elli indirim uygulanmaktadır. Çok değerli Selçuk halkına bize göstermiş oldukları yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz ” dedi.

komagene-kayhan-demirdelen (1)

komagene-selcuk

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.