site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta CHP’nin İtirazı Reddedildi

Selçuk’ta CHP’nin İtirazı Reddedildi
02.04.2014
A+
A-

Selçuk'ta CHPnin itirazı reddedildi

Oy sayım tartışmalarının yaşandığı İzmir’in Selçuk ilçesi dün gece uyumadı. 14 saatlik bekleyişin ardından CHP’nin itirazı reddedildi.

İl Örgütü, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya ve birçok partilinin yanı sıra Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da yaşananları yerinde takip ederken Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da sabaha kadar sonuç beklediği Ak Parti ve CHP’nin itirazları bulunan Bayındır ilçesinden gelişmeleri takip etti.

14 saatlik gergin bekleyişin sonunda karar açıklandı, CHP’nin itirazı reddedildi. CHP İl Seçim Kurulu’na itirazda bulunacağını açıkladı. Gelişmeleri Selçuk’ta takip eden CHP İzmir Milletvekili Musa Çam Twitter’dan sabaha karşı yaptığı açıklamada, “Selçuk ilçe seçim kurulu belgeli ve ispatlı tüm itirazlarımızı 14 saatlik müzakereden sonra  reddetti”

Veysel EROL /SELÇUK (İzmir), (DHA)

HURRIYET

YORUMLAR
  1. anonim dedi ki:

    neyin itirazı anlamadım kabullenin artık saltanat bitti

  2. Haydar özneden dedi ki:

    Bütün Selçuk halkına hayırlı olsun…

  3. ADALET İÇİN dedi ki:

    AKP oyların yeniden sayılmasını riskli bulduğu için sayılmayı engellemek istemesi normal de….. İlçe seçim kurulu neden itirazları reddettiğini de gerekçeleriyle açıklaması gerekmez mi? Bir çok ilçede yapılan itirazlar sonucu başkanlıklar değişti…..Birileri bu riski göze almak istemiyor anlaşılan!

  4. Selçuk dedi ki:

    Sizin kadar çirkef bir parti yokmuş ne koltukmuş be adamlar koltuk için İzmirden çakalları getirip Selçuk halkı ile karşı karşıya bırakıp güya güç gösterisi yaptırıyor ayıp bu halk sana oy verdi Narlıdere, Konak, Bornova oy vermedi Vefa bey sana

  5. ramazan atakli dedi ki:

    Abi türkiyenin heryerinde itiraz var yeniden sayılıyor ama
    Selçuk’ta gel gelelim hiçbir sayilma yok akp iktidarı
    Açıkça belirtilmelidir korkuyor hazır yakalamisken
    Kacirmayalim diyo ama chp bunun peşini bırakmam benden
    Söylemesi elinde sonunda CHP’de kalir (baskanlik)

  6. anonim dedi ki:

    sacmalamayın 3 gundur uykusuz seçim kurlu itirazlar üzerine sayım yaptı..

  7. anonim dedi ki:

    oylar sayılırsa fark 15 değilde 315 olur

  8. eski selcuklu dedi ki:

    Olan romantika gardeslerime oldu beyaa issizlik baslar yakinda;s

    1. tepki 1 dedi ki:

      romanikalara bişey olmaz sen korkma onlar işsizliğe alışkın 5 yıldır çalışıyorlar baksak senden daha eski selçukludurlar onlar çalışıyordiye 5 yıldır g..nüzde keşkek kaynattınız şimdi üşüşün l.ş kargaları

  9. Anonim dedi ki:

    Anlamıyorum İzmir,Aydın,Bornova,Balçova,Buca Belediye Başkanları gelse ne olucak.Halkın seçtiği başkanı neden reddediyosunuz.Yoksa Hüseyin Vefa Ülgür ün size bazı islerinizde yardımcımı oluyor?

  10. KÜSKÜN dedi ki:

    SELÇUKTA AKP Yİ YARATAN VEFA BEY ACABA ŞİMDİ RAHATMI KOLTUĞU BIRAKMAK BUKADAR ZORMUYDU MALESEF SİYASİ HAYATINIDA BİTİRDİ BELKİDE EN İYİSİ OLDU BENDEN BAŞKASI ASLA DİYE DÜŞÜNMEK PARTİYE İHANETTİR

  11. DD dedi ki:

    BU NASIL BİR REZALETTİR BÜTÜN SELÇUKTAKİ KARDEŞLER ARKADASLAR BİRBİRLERİNE DÜŞTÜ KAVGALAR GÜRÜLTÜLER, VEFABEY 15 SENEDEN BERİ BU SELÇUK İÇİN CAFEDEN BAŞKA HİÇ BŞİ YAPMADI BU BIR GERCEK , VE ATATÜRKÇÜYÜZ BİZ DİYEN ARKADASLARIMI ATATÜRK HEYKELININ UZERINDE TEPİNİRKEN GÖRDÜK AYIPTIR HEPIMIZ ATATÜRK Ü SEVIYORUZ BU MILLETI VATANA ONA BORCLUYUZ BOYLEMI SAYGI DUYUYORSUNUZ YAZIKK…CHPLI YADA AKPLI KIM OLURSA OLSUN HEPIMIZ INSANIZ VE İŞSİZLİK HAT SAFFADA, İNSANLAR 3 AY OTELDE ÇALISIP KIŞIN BORC BATAGINDA YUZUYOR, BELEDIYE BIR IS KAPISI DEILDIR IHALELERI YANDASLARINA VERIP BIRILERINI ZENGIN ETME KAPISI HIC DEILDIR BUNLAR HERKES TARAFINDAN BILINEN ŞEYLERDIR, DAHA DÜNE KADAR BILINMEYEN INSANLAR SIMDI SELCUGUN SAYILI ZENGINLERINDEN, AYIPTIR KIMIN PARASINI KIME YEDIRIYORSUNUZ, KIM HAKSIZ YERE NEMALANDIYSA BIZ GORMEDIK BELKI AMA ALLAH GÖRDÜ HESABI ORDA VERIRSINIZ , VICDANI RAHAT OLAN ARKADASLARIM KARDESIME LAFIMIZ YOK TABIKI AMA SIZ CHPCILIK MHPCILIK AKPARTICILIK OYNARKEN BIRILERI TRİLYONLARI IHALELERE FESAT KARISTIRIP , YADA BIRILERINE PESKESLEYIP CEPLERINI DOLDURUYORLAR, SIMDI BIRAKIN PARTICILIK OYNAMAYIDA BIRAZDA KAYBOLAN 15 SENEMIZI BU 5 SENEDE NASIL DEGERLENDIRIRIZ ONA BAKIN, HEPIMIZ KARDESI BURDA YASIYORUZ SEVEREK YADA SEVMIYEREK BIRBIRIMIZIN YUZUNE BAKICAZ BU YUZDEN ARTIK BIRAKINDA 5 SENEDE ZEYNEL BEY ŞANSINI DENESIN BEGENMEYEN BASKA KİŞİYE OY VERIR BUKADAR BASIT..

  12. Anonim dedi ki:

    Her partiden görevliler gelsin onların gözleri önünde itiraz edilen sandıkların oyları sayılsın kaybedilsin veya kazanılsın bitsin. Ancak sayılsın. Neden sayılmaması konusunda bu kadar ısrar var ki korku mu? Kendinden emin olanlar buyrun açalım 2 kere kazanalım der. Ama korku farklı bir şey tabi…

  13. Anonim dedi ki:

    Tek istenen şey, açın şu sandıkları, oylar tekrar sayılıversin, olsun bitsin. Abdesinizden şüpheniz yoksa bu korku, bu telaş, bu şüphe, bu öfke neden? Gelin namazınızı kılıverin. Herkes ak mı kara mı görsün. Neyse gerçek, ortaya çıksın. Herkes payına razı olsun, kenara çekilelim, işimize bakalım.

    Neden korkuyorsunuz kardeşlerim? Bütün Türkiye’de her yerde oylar tekrar tekrar sayılırken bu korkunuz neden sizin? Bir pislik mi var? Bir yolsuzluk mu var? Açın şu torbaları görelim bakalım, iptal oyları neden iptal olmuş? Gerçekten iptal mi? Sayımlar doğru mu yapılmış? 12 saat sandığın başında cebelleşen sandık kurulları yorgunluktan bazı şeyleri kaçırmış olamaz mı? Üç senelik banka memurlarını sandık başkanı yapmak ne kadar doğruymuş görelim. Yanlış yapmamak Allaha mahsustur. Bir yanlış varsa düzeltelim. Belki fark 15 değil, 150’ye çıkacak, ne biliyoruz…

    Ama böyle kedi pisliğini saklar gibi oy sayımından korkmakla, Torbalıdan Ak gençlik diye otobüs dolusu silahlı çeteler getirip slogan attırmakla, üç beş kişi azınlıkta kalan genç çocukların analarına küfür etmekle, bıçak göstermekle, edep dışı el kol hareketleri yapmakla Adalet olmuyor, Adalet sağlanmıyor…
    Hükümet konağının merdivenlerine salkım saçak, çin seddi gibi dizilip itiraz dilekçelerinin verilmesine engel olmaya çalışmakla, avukatları içeri sokmamakla da Adalet olmuyor.

  14. tarafsız kişi dedi ki:

    Kişi kendinden bilir işi diyerek başlamak en doğrusu. seçimi partiler yapar kamu burada sadece hakemdir. hangi müşahidiniz içeri sokulmadı. hangi müşahidiniz sandık alanında itiraz etti de reddedildi. Tekrar incelenmedi. hangi müşahidiniz elindeki ıslak imzalı sonuç belgesi birleştirme tutanakları ile uyuşmadı. Gerçekten yazıklar olsun. İktidarı kaybetmenin öfkesiyle kime saldıracağınızı ne yapacağınızı şaşırdınız. Allah akıl fikir versin. Siz burada tek ama tek bir kişiye soru soracaksınız,hani karşısında yaprak gibi titrediğiniz,görünce dizlerinizin bağı çözüldüğü VEFA başkanınız var ya, ona diyeceksiniz ki başkan efendi söyle bakalım meclis senden 1000 oy fazla aldı,büyükşehir 3-4 bin oy fazla aldı. ver bakalım bunun hesabını diyeceksiniz. saldırdıkça,suçladıkça küçülüyor ve çirkinleşiyorsunuz. Bunu yapan diğer taraf olsaydı tavrım yine aynı olurdu. Yok banka memuruymuş yok 3 yıllıkmış…bir daha ki seçime sizin müşahitleri sandık kurulu başkanı vefayı da tabi kalırsa İlçe seçim kurulu başkanı yapsınlar…..Dört tır soda siparişi verdik. geliyor. Hazımsızlığa:))))

  15. MADEN SULARI SANAYİİ dedi ki:

    Değerli arkadaşlar, kaynaklarımızda ve stoklarımızda ihtiyacınız kadar maden suyu sodası bulunmadığını üzülerek belirtmek isterim.
    Maden Suları Sanayii adına
    Acı Gerçek
    Müdür

  16. Bir Zamanlar CHP'li dedi ki:

    CHP’yi düşünüyorum gözlerim kapalı
    Vefasız yeni sulara yelken açmış
    CHP’yi düşünüyorum gözlerim kapalı
    Öfke,hırs,intikam gitmiş Atatürk geri gelmiş…..

    Çok büyük hayal değil. Vefa Ülgür’ü istemiyoruz.

    1. Anonim dedi ki:

      Sanatın böyle rezil edemezdiniz yazamıyorsunuz çalıntı yaparak değiştirmeyin…

  17. sessizin sesi dedi ki:

    ne oldu vefa bey beğenmediğin o polisin yüzünden seçimi kaybettin. havada karada nerden baksan 15 polis in siyasi sempatisi vardır. ailesiyle 30 oy yapar. tebrik ederim . diline hakim olmadığın için. tebrik ederim selçuğu bu hale getirdiğin için. bravoooooo. anlarsan tabi.

  18. Anonim dedi ki:

    GEÇEN SEÇİMDE 400 FAK İÇİN İTİRAZ EDİP SAYIM YAPTIRAN AKP BU SEÇİMDE NEDEN TIRSIYOR.

  19. Özgür dedi ki:

    CHP İlçe yöneticileri il YSK’ya başvurdu. Olurda tekrardan sayım yapılırsa ve Vefa ÜLGÜR çıkarsa vay anam vay! AKP kutlamalarında dolaşan CHP’liler, belediye çalışanları, Vefa Bey’e Zeynel Bey kazanınca saldıran, bunca zaman Vefa Bey’in taraftarı gibi davranan Selçuklular tek tek… Ha Zeynel Bey’in kazandığı tekrar belgelenirse sanırım mevzu anayasa mahkemesine falan gider. O bile olmazsa zaten meclis CHP’nin elinde pek birşey yapamaz gibime geliyor Zeynel Bey. Yani anlaşılan sıkıntılı günler bizi bekliyor. Hakkımızda hayırlısı ne diyelim.

  20. KÜSKÜN dedi ki:

    VEFA BEY ÇIRPINDIKÇA BATIYORSUN…HİÇ DÜŞÜNDÜN MÜ? İKİ DÖNEMDİR BU MİLLET SENDEN BIKMIŞ Kİ SENİ CEZALANDIRIYOR HALA NEYİN PEŞİNDESİN..YAZIK ÇOOK YAZIK. PEŞİNDEN KOŞAN BUNCA VATANDAŞA.

  21. KÜSKÜN dedi ki:

    BÜYÜKŞEHİRDEN KURTULDUM DİYE SAATLERCE HAVAİ FİŞEK AT SONRA SADECE İZMİRİN YAPTIKLARIYLA ÖVÜN SONRA BEKLE HÜKÜMET HATA YAPSIN ONUN ÜZERİNE SEÇİM KAZAN SELÇUK O KADAR UCUZ DEĞİL VEFA BEY SELÇUK CHP NİN KALESİ BÜYÜKŞEHİRDE ALDIĞI OYLARLA BUNU GÖSTERDİ FAKAT VEFAYLA DEĞİL

  22. pembe çitlembik dedi ki:

    yeter artık ak parti kazandı kabullenin birbirinizi yemenin anlamı yok ne koltukmuş verelim gitsin evde tv izlerken otursun gözlerine inanamadı galiba vefa bey seçilmediğinin on kere saydırıyor

  23. selçuk belediyesi kültür işlerine dedi ki:

    kent belleği ekibi de dahil olmak üzere çaycıdan müdüre yavaş yavaş eşyalarınızı toplamaya başlayın.ben geldiğimde hiç biriniz orada olmayın da….anladınız siz….

    1. Hamiline dedi ki:

      Yazılanlara bakılırsa, Gerçekten sevgi kazanmış Selçuk’ta…