site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk’ta Cem ve Kültür Evi İnşaatı Başlıyor

Selçuk’ta Cem ve Kültür Evi İnşaatı Başlıyor
06.10.2013
A+
A-

cemevi proje

Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür’ün misafiri olan İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Fazıl Ölçer, arsasını Selçuk Belediyesi’nin bağışladığı Cem ve Kültür evi inşaatına önümüzdeki hafta başlanacağı ve inşaatın Mart ayına kadar tamamlanacağı müjdesini verdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Fazıl Ölçer ve İzbeton Genel Müdürü Hüseyin Sezer, Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür’ün misafiri oldu. Başkan Ülgür’ün yardımcısı Veli Keskin ile birlikte makamında ağırladığı konuklar Selçuk’a büyük bir müjde getirdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Fazıl Ölçer, arsasını Selçuk Belediyesi’nin bağışladığı Cem ve Kültür Evi inşaatına önümüzdeki hafta başlanacağı ve inşaatın Mart 2014’e kadar tamamlanacağı müjdesini verdi.“Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerimize kültür merkezleri yapmaya devam ediyoruz. İlkini Bornova’da ikincisini Çiğli’de, üçüncüsünü Altındağ’da yaptığımız kültür merkezlerimizin dördüncüsünü Selçuk’a yapıyoruz” diyen Ölçer, “İhalemiz tamamlandı, yüklenici firma ile sözleşmemiz imzalandı. Önümüzdeki hafta inşaatına başlanacak olan Selçuk Cem ve Kültür Evi’ni Mart 2014’e kadar tamamlayıp Selçuk halkının hizmetine sunmayı planlıyoruz” diye konuştu. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile önemli işbirliklerine imza attıklarını söyleyen Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür “Büyükşehir belediyemizle ortaklaşa yürüttüğümüz önemli işlerden biri de Selçuk Belediyesi olarak arsa tahsisini yaptığımız Cem ve Kültür Evi projesi. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanımız Sayın Fazıl Ölçer ve İzbeton Genel Müdürümüz Sayın Hüseyin Sezer ihalenin bittiği, yüklenici firmanın önümüzdeki hafta Cem ve Kültür Evi inşaatına başlayacağı müjdesini verdi. Bu güzel haber Selçuk’ta yaşayan herkes gibi bizi de çok mutlu etti. Teşekkür ediyor, güzel işbirliklerimizin sürmesini diliyorum” dedi.

Başkan Ülgür ayrıca yine Selçuk Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin birlikte yürüttüğü Çamlık, Havutçulu ve Gökçealan köyleri üretim yolu yapım çalışmalarının Ekim ayı sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.

cem evi-bsehir

YORUMLAR
  1. Ananim dedi ki:

    Belediye hastane ve okula gelince yer yok derken cem evine yeri buluyor.o halde ben de cami istiyorum.

  2. İZMİR dedi ki:

    Selçuk’taki camiler tıklım tıklım doldu da sen ibadet yapmak için yer mi bulamadın.

    1. Anonim dedi ki:

      çok çirkin yorumlar yapıyorsunuz.

  3. Anonim dedi ki:

    oy toplamak için herşeyi yapıyorsun vefa selçukta yapılmamış birsürü şey varken bide. gazilerimize bir dernek binası dahi tahsis edemiyorsun korkma bu seçim herşey değişecek Selçuk eskisi gibi arkanda değil.