site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta bebeklere ‘hoş geldin’ Bayan Bakıcı’dan

Selçuk’ta bebeklere ‘hoş geldin’ Bayan Bakıcı’dan
30.11.2015
A+
A-

Selçuk Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projelerinden biri olan “Hoş Geldin Bebek” Projesi, hayata geçtiği günden bu yana 233 bebeğe “hoş geldin” dedi.

26 Kasım Perşembe günü yeni doğan yedi bebeğe Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’nın eşi Ayşen Bakıcı tarafından “hoş geldin” ziyareti yapıldı. Ziyarette, bebeğini yeni dünyaya getiren ailelere bebek paketinin yanı sıra hemşehrilik beratı verildi.

Yeni doğan bebeğin ailesine verilen; “Hoş geldin Bebek” paketinde çeşitli hediyelerin yanında Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı tarafından kaleme alınan Selçuk’a ve vatanına hayırlı bir evlat olarak yetişmesini, başarılı, uzun ömürlü ve sağlıklı bir hayat sürmesini temenni eden bir mektup olan “Hemşehrilik Beratı” da bulunuyor.

“Hoş geldin Bebek” projesi kapsamında yeni dünyaya gelen ve Başkan Bakıcı’nın eşi Ayşen Bakıcı tarafından ziyaret edilmek isteyen ailelerin, Selçuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvuru yapmaları belirtildi.

Selçuk Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl Kasım ayında hayata geçirilen “Hoş geldin Bebek” projesinde bugüne kadar toplam 233 bebeğe “Hoş geldin” denildi.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    benim çocuga neden gelinmedi mhp li oldugum içinmi