site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta Bayram Kutlamaları

Selçuk’ta Bayram Kutlamaları
20.08.2012
A+
A-

Selçuk’ta Bayramlaşma İMKB Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde gerçekleşti. Ramazan Bayramı münasebetiyle Bayramlaşma Selçuk İMKB Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde başladı.

Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, kutlama programına katılan tüm daire amirleri, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcilerine teşekkür ederek, ayrıca tüm Selçuk halkının ve Türk milletinin bayramını kutladı.

Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Selçuk Belediye Başkanı H.Vefa Ülgür, Hakkâri Çukurca’dan Selçuk’a yeni atanan jandarma Garnizon Komutanı Jandarma üstteğmen Gökhan Yusuf Özdemir, yine Selçuk’a yeni atanan Selçuk Cumhuriyet Savcısı İhsan Tabur, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çankaya, Emniyet Müdür Yardımcısı Oğuzhan Şahin, daire amirleri, Mahalle Muhtarları, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcilerinin de katıldığı bayramlaşma programı daha sonra Polis Merkezi ziyareti ile devam etti.

İlçe Jandarma Komutanlığı, Selçuk Cezaevi ve Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi ile devam eden bayramlaşma programı, Gazi Mehmet Dal ailesi ve Şehit babası Erdoğan Tavaslıoğlu’nun evine yapılan ziyaret ile sona erdi.

Haber: Mehmet UYAROĞLU

 

YORUMLAR
  1. efesli efe dedi ki:

    bayram her yıl olduğu gibi kravatlı ve üniformalılara gelmiş fakire erzak dağıtırken çarşaf çarşaf fotoğraf çektirenler onlarla aynımasaya oturmaya utanıyormu