site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta Basına Sözlü ve Fiziki Saldırı

Selçuk’ta Basına Sözlü ve Fiziki Saldırı
23.03.2014
A+
A-

basın

AK Parti Selçuk İlçe teşkilatının hazırladığı kaynaşma yemeğine haber yapmak için giden bağımsız gazetecilere fiziki ve sözlü saldırı.

Selçuk’ta gazetecilik yapan ve basın özgürlüğünün yasasına inanan 2 gazeteciye yapılan saldırı Selçuk’ta büyük bir tepkiye neden oldu. Basın çalışanlarına yapılan sözlü ve fiziki saldırı ile ciddi bir tehdit alan gazeteciler “T.C ANAYASA 28. MADDESİ : Basın hürdür, sansür edilemez maddesinin nedense Selçuk’ta geçersiz olduğunu görmekteyiz. Bu gün bizlere yapılan şahsımıza değil yapmış olduğumuz mesleğe saldırıdır. Genç bir bayan gazetecimize bayan olduğunu unutarak ekmeğini kazandığı makinesini elinden almaya çalışmak ve bayana sözlü ve fiziki müdahale’de  bulunmak acaba neyin savunmasıdır bilinemez.” dediler.

Üzgün olduklarını, bu tür olayları yakışık bulmadıklarını dile getirirken bayan gazetecinin ise yaşadıklarından dolayı sinirlerinin alt üst olduğu öğrenildi.

Kaynak : SelcukGazetesi.com

YORUMLAR
  1. Küçük Kuş dedi ki:

    Bundan sonra tek çare Levent Görür Selçuk halkı neyin ne olduğunu gördü!

  2. arkadaş dedi ki:

    kamera kayıtları yeterli.hakkınızı arayabilirsiniz.gerçi kameraya müdahale edilmiş galiba.Kaybedeceklerini anlayınca çirkefe bağladılar sanırım.Ankettler de yüksek (!) çıkmış ama ….

  3. onur yılmaz dedi ki:

    ali abi olayları çok güzel çarpıtmış helal olsun valaha bana cehape gençlik kolları 50 kişi saldırdığında neden bu kadar duyarlı olmadınız hiç bir şekilde saldırı olmadı biz gazeteci ali beyin oraya ne maksatla geldiğini biliyoruz .Defalarca kendisi uyarıldı çekim yapmak yasak denildi.Bu yasağa sebeb olarakta sayın gazeteci ali beyin akplileri fişlediği gösterildi.Ama ali bey ne yaptı uyarılmasına rağmen gizlice görüntü almaya devam etti.Ha bu arada Ali abi çok şanslısın seni uyardılar ama bana uyarmadan saldırdılar.

  4. efesli dedi ki:

    akp tüm dünyada müslümanlığın imajını düşürüyor hırsızlık rüşvet benim insanım biliyor ama yine akp peşinde koşarak öbür dünyasını tehlikeye atıyor düşün bunların onda biri başka ülkede olsa ne olur insanlar tercihlerini harama helale göre yapmalılar ikisi bir arada olmaz