site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta Balkonlar artık daha keyifli

Selçuk’ta Balkonlar artık daha keyifli
19.01.2015
A+
A-

katlanabilir-cam-balkon (3)

Kardeşler Pen, katlanır cam balkon kapama sistemi ile Selçuklulara 365 gün balkon keyfi yaşatıyor.

Selçuklulara sektöründe en iyi hizmeti sunan Kardeşler Pen, cam balkon teknolojisini Selçuk halkıyla buluşturan firma olmanın da gururunu yaşıyor. Katlanır cam balkon kapama sistemi sayesinde balkonların hem şık göründüğünü hem de sıcak-soğuk geçirmeyerek rahatlık sunduğunu kaydeden Kardeşler Pen yetkilisi Ayhan Uçbay, “Özellikle mekânların keyif için kullanılan bölümü olan balkonlar, ortam şartlarının ihtiyaca uygun nitelik kazanmasında çok önemli bir unsurdur. Katlanır cam balkon kapama sistemi, estetik bütünlüğü ve fonksiyonelliği mükemmel şekilde birleştirir. Camların katlanıp toplanma özelliğinden dolayı balkonlarınızı balkon gibi kullanmanızı sağlamasının yanı sıra son derece kullanışlı ve dayanıklıdır. Yeni mekânınız katlanır cam balkon sistemleri, Kardeşler Pen kalitesi ve güvencesiyle en kısa sürede kullanımınıza sunulur” dedi. Uygun fiyat ve ödeme koşulları bu hizmeti verdiklerini ifade eden Ayhan Uçbay, ayrıca Selçukluları bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yeniliklerle buluşturmak için çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Katlanır Cam Balkon Sistemleri

Katlanır Cam Balkon Sistemleri hakkında bilgi veren Kardeşler Pen yetkilisi Ayhan Uçbay sözlerine şöyle devam etti; “Şeffaf Cam oda kapatma sistemleri evinizde estetik ve fonksiyonel bir balkon yaratmanın en modern yoludur. Camların katlanarak aynı noktaya toplanabilme özelliği nedeni ile mevsimsel değişikliklere en iyi cevap verebilen bir sistemdir. Bu sayede güzel hava şartlarında açık tutularak hiç kapatılmamış gibi mekânlardan yararlanılması sağlanır. Sistem istenilen mekâna göre renk seçenekleri sunmaktadır. Rüzgâr, yağmur, kar, toz, vb. olumsuz hava koşullarında dış etkilerden koruma sağlar. Cam balkon kapatma sistemleri estetik bütünlüğü ve fonksiyonelliği mükemmel şekilde birleştirir.

Yapıya ve zevklerinize uygun renk seçenekleri sunmasının yanı sıra, son derece kullanışlı ve dayanıklıdır. Sistemde kullanılan alüminyum profillerin boyası elektrostatik toz fırın boya olup, deformasyona dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Şeffaf Cam balkon kapatma sistemlerinde kullanılan tüm camlar temperli (securit) cam olup darbe dayanımı maksimuma çıkartılmış ve dolayısı ile kırılma riski en düşük seviyeye indirgenmiştir.

Yaptığımız her işte müşteri memnuniyetini ve kaliteyi ön planda tutuyoruz” dedi.

katlanabilir-cam-balkon (1)

katlanabilir-cam-balkon (1)

katlanabilir-cam-balkon (2)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.