site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta Av Köpekleri Yarıştı

Selçuk’ta Av Köpekleri Yarıştı
23.04.2015
A+
A-

av-kopekleri-yaristi (2)

İzmir, Selçuk’ta yapılan yarışmada 80 köpek yarıştı. Ege Yaban Hayatı Avcılık Federasyonu’nun düzenlediği yarışmaya, Köpek Irkları ve Köpek Bilimleri Federasyon’da destek verdi. Yarışma KIF yönetim Kurulu Başkanı Ümit Özkanal’ın konuşması ile başladı.

Yarışmanın hakemliğini yapanlar arasında FCI Bulgaristan Federasyonundan Miroslav Nenkovski ve KIF yönetim kurulu başkanı Ümit Özkanal’da görev aldı.

Ege Yaban Hayatı Avcılık Federasyonu Başkanı (EYHAF) Ersin Düzyol ve Selçuk, Avcılık, Atıcılık ve Balıkçılık Derneği Başkanı Mustafa Demircan yarışmanın ilk gecesi yarışmacılara yemek verdiler.

YABAN TV’nin kurucusu rahmetli Ufuk Güldemir, adına yapılan yarışmada yarışmayı kazanan köpeğin sahibine kupa verildi. Selçuk Avcılar Atıcılar ve Balıkçılar Derneğini temsilen yarışmaya katılan İbrahim Çelikel’in köpeği As, Türkiye 2.si olarak hem Selçuk’u hem de Avcılar Derneğini büyük bir gururla temsil etti.

Cumartesi ve Pazar günü Selçuk, Pamucak sahiline yapın bir merada yapılan yarışma Ali Birerdinç’in, sunumuyla yakında YABAN TV’de yayınlanacak.

av-kopekleri-yaristi (3)

av-kopekleri-yaristi (1)

YORUMLAR
  1. avci dedi ki:

    Selcuk avcilar Aticilar ve balıkçılar dernegi yoneticilerini boyle bir organizasyon a imza attıkları icin tebrik ederim..Ayrıca ibrabim celikel arkadaşımızı da kutlarim