site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta Anneler Günü dolu dolu kutlandı

Selçuk’ta Anneler Günü dolu dolu kutlandı
12.05.2015
A+
A-

annelergunu (4)

Pamucak bölgesi Anneler günü etkinlikleri ile renkli görüntülere sahne oldu. Tüm etkinlik alanlarını eşi Ayşen Bakıcı ile birlikte gezen Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı bu anlamlı günde de herkesin, her kesimin yanında yer aldı.

Anneler Günü kapsamında Selçuk’ta siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları tarafından piknik etkinlikleri düzenlendi. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı eşi Ayşen Bakıcı ile birlikte ilk olarak Çamlık Genç Girişimciler Kültür Derneği tarafından düzenlenen “Çamlık 2. Hıdırellez Bahar ve Keşkek Şenliği” ne katıldı.

Çamlık halkı tarafından büyük ilgiyle karşılanan Başkan Bakıcı, etkinliğe katılan annelerin Anneler Gününü kutlayarak gül dağıttı. Başkan Bakıcı, ayrıca Çamlık’ta düzenlenen şenlikte oğluna böbreğini veren yılın annesi Leyla Oruç’tan anne- oğulun sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Yılın annesi Leyla Oruç ve oğlunu tekrar ziyaret edeceğini söyleyen Başkan Bakıcı Çamlık’tan ayrıldı.

Herkesle, Her Kesimle

Pamucak’a hareket eden Başkan Bakıcı, ilk olarak Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği Anneler Günü pikniğini ziyaret etti. Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Oktay Vural ve 1. Bölge Milletvekili adayı Senem Kılıç ile de selamlaşan Başkan Bakıcı, buradaki etkinliğe katılan vatandaşlarla sohbet etti ve annelerin anneler gününü kutladı.

Başkan Bakıcı’nın üçüncü durağı CHP Selçuk İlçe Örgütünün düzenlediği Anneler Günün etkinliği oldu. Burada da piknik yapıp müzik eşliğinde eğlenen vatandaşlar ile görüşen Başkan Bakıcı, etkinlikteki tüm annelerin anneler gününü kutladı.

Başkan Bakıcı ve eşi Ayşen Bakıcı, son olarak Selçuk Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Geleneksel Bahar Şenliği ve Anneler Günü Pikniğine katıldı. Beraberindeki Başkan Yardımcıları ile birlikte alanda bulunan tüm vatandaşlarla görüşen annelere gül dağıtan Başkan Bakıcı, horana katılarak günü coşkuyla yaşayan vatandaşlarla birlikte horon tepti. Etkinliğe katılan AK Parti Selçuk Kadın Kollarıyla da sohbet eden Başkan Bakıcı, AK Partili Meclis Üyesi Nalan Başdemir ve Parti Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Medeniyeti anneler inşa etti

Annelerin medeniyetin oluşumunda büyük katkısı olan insanlar olduğuna dikkat çeken Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı, “Bütün annelerimizin anneler gününü kutluyorum. Onlar kutsal insanlardır. Gerçekten insanlığın bu noktaya gelmesinde annelerin büyük bir gayreti vardır. Eğer bugün medeniyetler oluşmuşsa, bir başarı varsa kadınlarımızın ve annelerimizin büyük payı olduğunu hepimiz biliyoruz.. Bu bağlamda hem dinen, hem de modern yaklaşım içerisinde çok önem verdiğimiz annelerimizin bugününü kutluyorum” dedi.

Kadınların toplumdaki öneminin altını çizen Başkan Bakıcı; “Annelerimize ne yapsak azdır. Kadınlarımızın önemini hepimiz idrak etmeliyiz. Kadınlara karşı daha saygılı olmalıyız. Onlara karşı şiddet asla ve asla kullanılmamalı. Bu duygular içerisinde başta Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım olmak üzere ebediyete intikal eden tüm annelerimize rahmet diliyor, her daim hayatlarıyla bize güç katan tüm annelerin anneler gününü kutluyorum ve onlara sağlık, mutluluk dolu bir hayat diliyorum” dedi.

annelergunu (1)

annelergunu (2)

annelergunu (3)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.