Selçuk Haber

Selçuk’ta Alkollü Vatandaş Hastaneden Atıldı

selcukdevlet-hastanesi-alkollu

Dün öğle saatlerinde Selçuk Devlet Hastanesi’ne gidenler gördükleri manzara karşısında şok oldu. Hastane bahçesinde kendinden geçmiş bir şekilde yatan adamı gören vatandaşlar, olaya büyük tepki gösterdi.  İsminin Mustafa Yavuz olduğu öğrenilen hastanın, bir vatandaş tarafından videoya çekilmesiyle yankı bulan olaya, Selçuk Devlet Hastanesi’nden açıklama bekleniyor.

Rahatsızlığı sebebiyle 112 Acil Servis tarafından hastaneye getirilen Yavuz’un gözlem odasında sadece 15 dakika kaldığını ve müdahale edilmediğini belirten görgü tanıkları, Yavuz’un alkollü olduğundan dolayı güvenlik görevlileri tarafından dışarı atıldığını iddia etti. Olaya tepki gösteren vatandaşlar Yavuz’un bir buçuk saatten uzun bir süre hastane bahçesinde kendinden geçmiş bir halde yattığını belirtti. Olaya tanık olan vatandaşların ifadelerine göre, yerde yarı çıplak bir halde yatan Yavuz’un üzerine bir hastane görevlisi tarafından battaniye örtüldüğü ancak hastane yönetiminin bu süre zarfında Yavuz ile hiç ilgilenmediği öğrenildi. Bir buçuk saat boyunca hastane bahçesinde yatan Yavuz; vatandaşlardan gelen tepkiler üzerine ambulansa bindirilerek Yeşilyurt Devlet Hastanesi’ne nakledildi.

Hastane yönetiminden ise şu ana kadar olaya ilişkin bir açıklama yapılmazken, iddialara cevap verilip verilmeyeceği de kamuoyunda büyük merak uyandırdı.

Kaynak: Ege’nin Sesi-Ayten BODUR-Ali Arda PERK/

Exit mobile version