site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta Alkollü Vatandaş Hastaneden Atıldı

Selçuk’ta Alkollü Vatandaş Hastaneden Atıldı
03.08.2013
A+
A-

selcukdevlet-hastanesi-alkollu

Dün öğle saatlerinde Selçuk Devlet Hastanesi’ne gidenler gördükleri manzara karşısında şok oldu. Hastane bahçesinde kendinden geçmiş bir şekilde yatan adamı gören vatandaşlar, olaya büyük tepki gösterdi.  İsminin Mustafa Yavuz olduğu öğrenilen hastanın, bir vatandaş tarafından videoya çekilmesiyle yankı bulan olaya, Selçuk Devlet Hastanesi’nden açıklama bekleniyor.

Rahatsızlığı sebebiyle 112 Acil Servis tarafından hastaneye getirilen Yavuz’un gözlem odasında sadece 15 dakika kaldığını ve müdahale edilmediğini belirten görgü tanıkları, Yavuz’un alkollü olduğundan dolayı güvenlik görevlileri tarafından dışarı atıldığını iddia etti. Olaya tepki gösteren vatandaşlar Yavuz’un bir buçuk saatten uzun bir süre hastane bahçesinde kendinden geçmiş bir halde yattığını belirtti. Olaya tanık olan vatandaşların ifadelerine göre, yerde yarı çıplak bir halde yatan Yavuz’un üzerine bir hastane görevlisi tarafından battaniye örtüldüğü ancak hastane yönetiminin bu süre zarfında Yavuz ile hiç ilgilenmediği öğrenildi. Bir buçuk saat boyunca hastane bahçesinde yatan Yavuz; vatandaşlardan gelen tepkiler üzerine ambulansa bindirilerek Yeşilyurt Devlet Hastanesi’ne nakledildi.

Hastane yönetiminden ise şu ana kadar olaya ilişkin bir açıklama yapılmazken, iddialara cevap verilip verilmeyeceği de kamuoyunda büyük merak uyandırdı.

Kaynak: Ege’nin Sesi-Ayten BODUR-Ali Arda PERK/

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    bu şahsın kim olduğunu durumunu bilmeden haber yapmaya çalışan, yapan haber arkadaşım, çamur atmaya geldimi nasıl saldırıyorsunuz etrafa, bu şahıs yeni düştü buralara o kendini düşünmüyor ki, alkol esrar kolanya ne verdilerse içiyor, içincede uyanmıyor millet ne yapsın , alsaydın kamera cekecem diye uğraşacağına evine götürseydin, hergün gece gündüz ac sevil sokaklarda o adam. o zaman bırak herkez bildiği gibi yapsın, güvenlik güçlerine, hastane personeline kimse karışmasın, o yarı çıplak diyerek habere heyecan katmaya çalıştığınız şahsı, o vaziyette çekme o zaman, bırak kameranı al götür yardım et, haber yapan habersiz arkadaşım.

    1. vatandaş dedi ki:

      Allah Yardımcısı olsun sahip çıkanı eşi dostu yok galiba İnşallah iğleşir. Duyduğum kadarıyla hastahanede hertürlü müdahale yaılmış.

  2. selçuklu. dedi ki:

    insanlara hizmet veriyoruz diyenler nerde? belki alkolik ama sonuçta o da bir insan! hastahane personeli gereğini yapmalıydı. halk gerekli bir açıklama bekliyor…

  3. Anonim dedi ki:

    Doğru söylemişsin kişilere çamur atmak çok kolay, madem o kadar düşüncelisiniz alıp ta götürseydiniz adamı, ilgilenseydiniz sarhoş adamla sonra görevimi yaptım diyerek haber yapsaydınız ama kameraya çekeyim işim biter benim düşüncesi sonradan adama ne oldu umrunuzda bile değildir.

  4. Özgür... dedi ki:

    Bu adam İlçemize yeni dadananlardan. Ogün Sağlık görevlileri her şeyi yapmışlar acile almışlar oksijen vermişler yatırmışlar ne yapsınlar başka.

  5. ARTEMİS dedi ki:

    Bu yazılanları okuyunca utandım resmen sizinle aynı havayı soluduğum ve aynı şehirde yaşafığım için. Bütün insanlık duygularınızı kaybetmişsiniz resmen. Bir insan hakkında böyle yorumlar yapmanız sizin insanlığınızı sorgulamama yettı. Sırf hastaneye korumak adına bir insana yapılmış olan olan bu tutumu hangi yüzle savunuyosunuz anlamadım pes doğrusu!…

  6. Anonim dedi ki:

    bırakın bu sorhoşları ramazanda içenin sonu az bile

  7. tolga dedi ki:

    bu haberi yapan gazeteci hastane yetkilileri ile görüşmüş mü bu konu ile ilgili olarak? görüşmüş ise ne cevap almış? haberde göremedim de!!!!!! utanan arkadaş da biraz daha konuyu irdelese!

  8. bahar erol dedi ki:

    6 senedir selçuk devlet hastanesinde temizlik personelı olarak çalışıyorum.hiç bir hastamızı kapı önüne atmadık .eleştiri yaparken biraz vicdanlı davranın.hasta sabahın sekizinde geldi bütün her yere işedi yapmadıgı eziyet kalmadı .dokturundan hemşiresinden temizlik personelinden burnumuzdan getirdi .ve biz ekip olarak elimizden geleni yaptık hasta alkollu oldugu için.laf söz dinlemedi kendisi gidip dısarıya yattı biz tekrar zorlada olsa sahısı içeriye aldık o esnada çekılmiş olan bir karedir.lütfen yargısız infaz yapmayın .

  9. duyarli dedi ki:

    hastane de gerekli tum mudahale yapilmis.adam sarhos hastaneden kacmis serumlari sokmus.zorlami tedavi yapilacak.sirf camur at izi kalsin.hastane yonetiminden de billasilacaktir.gi alinirsa durum an

  10. Anonim dedi ki:

    eğer ki hertürlü müdahale yapılmışsa sorun yok .o zaman siz kameraya cekceğinize cıkıp adama yardım etseydiniz.millete camur atcağınıza siz yardım etseydiniz.heyecanlı heyecanlı haber yapcam diye .haber olsun diye adamın öyle olmasına göz yumdunuz değil mi .

  11. Çakabey Fırın'dan ŞİFO dedi ki:

    İçme sende bu kadar kardeşim

  12. Anonim dedi ki:

    Bahar hanım madem ki hasta söz dinlemedi başedemedik diyorsunuz ordaki personel in görevini açıklarmısınız ? Böyle saçma bir savunma olamaz diyelim ki hasta ameliyat olcak sedyeden kaçtı bunu savunabilirmisin buda aynı şey siz personel olarak ordaysanız bunun gereğini siz yapmak zorundasınız . hala daha haber yapıldı dıye ortalıgı atese verenler var biraz vicdanlı olun lütfen

  13. Anonim dedi ki:

    Eeeeee ne de olsa hastane personelimiz akp araciligi ile yerlestirildi boyle oluncada alkol varsa kapi disari edildi

  14. ÇINAR dedi ki:

    Yazık adama insanlık dışı bir olay geçmiş olsun,

  15. Anonim dedi ki:

    BİLİNCİ AÇIK HASTA TEDAVİYİ KABUL ETMİYORSA, hiç kimse ona zorla tedavi yapamaz… uzatmayın daha fazla bu meseleyi

    1. Anonim dedi ki:

      Bilinci açık hastanın haklısın

  16. Anonim dedi ki:

    Hastane hastane değilki sağlıklı adamda sıkıntıya düşer ilk yargısız infaz yapmayın diyeceğinize siyasetten kurtulup hastane gibi olsun hastanelerimiz bundan yaklaşık 1 ay önce gece acile gitmem gerekti keske gitmeseydim rezalet içerisinde ne tuvalet tuvalet nede hastaların gözetim odaları düzgün bunada yalan demeyin çünkü fotoğraflarını çektim hepsi duruyor elimde sadece istediğimiz insana insan gibi deger verilmesi güzel ülkemin hastanelerinde

  17. anonim dedi ki:

    Hastahane Hastahane Değil Kasaphane..

  18. Anonim dedi ki:

    Nede olsa saglikta devrim yaptilar. Devir bunlarin ama gun ola harman ola.unutulmasinki sultan suleymana bile kalmadi kimseye kalmaz elbet.

  19. İZMİR dedi ki:

    Selçuk Devlet Hastanesi AKP nin iş ve işçi bulma kurumu olarak çalıştığı için kalite aramak hayalperestlik olur.