site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta 40 yıllık eczane kapandı

Selçuk’ta 40 yıllık eczane kapandı
02.02.2015
A+
A-

lale-eczanesi

Yılları devirmiş, Selçuk’un sembolü olmuş eczane kapısına kilit vurarak işyerlerini kapattı. İsabey Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Lale Eczanesi de kepenk kapattı.

Selçuk’ta iki dönem Belediye Başkanlığı yapan rahmetli Mustafa Cahit Tanman’ın kızı Lale Tanman tarafından 40 yıldır Selçuklulara hizmet veren Lale Eczanesi işyerini kapatarak kendileriyle bugüne kadar acısıyla, tatlısıyla birçok anını paylaştığı Selçuk halkına teşekkür etti.

Görüşlerini aldığımız Eczacı Lale Tanman şunları söyledi;
“1976 Senesinde rahmetli babam sayesinde bu işyerini açtık. 40 senedir ilçemize hizmet veriyoruz. Tüm Selçuk halkı ile çok güzel ilişkilerimiz oldu. Bize çok büyük destek oldular sağ olsunlar. Ben Tüm Selçuk halkından çok memnunum, onlarda bizden çok memnunlar. Mekânımızı genç bir arkadaşımıza bırakıyoruz, devrediyoruz. İnşallah o da aynı şekilde devam eder. Ben Selçuk Haber Gazetesi aracılığı ile tüm Selçuk halkına bizlere destekleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR
  1. vatandaş dedi ki:

    Sağlıklı yaşam sizlerin olsun Lale Hanım,eminim geride kalan meslektaşların sizden bir şeyler öğrenmiştir…

  2. ŞAZİYE SÖĞÜTÇÜ dedi ki:

    BİZDE SİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ ABLACIM BUNDAN SONRAKİ YAŞANTINDA SAĞLIK HUZUR VEDE MUTLU YILLAR GEÇİRMENİ DİLERİM