site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta 30 Yeni Girişimci Yetişiyor

Selçuk’ta 30 Yeni Girişimci Yetişiyor
01.10.2013
A+
A-

ticaret-odasi-kosgeb (5)

Açılan yeni girişimcilik destek programına katılmaya hak kazanan girişimci adayları derslere başladı. Selçuk’ta yeni girişimci adayları derslere başladı. Selçuk Ticaret Odası tarafından başlatılan KOSGEB Destekli Uygulamalı Yeni Girişimci Destek Programında dersler başladı.

PROGRAM SONUNDA 30 YENİ GİRİŞİMCİ İŞ HAYATINA ATILACAK.
Programa katılmaya hak kazanan 30 girişimci adayı 70 saat sürecek eğitimlerin sonunda kendi iş fikirlerini iş planına nasıl dönüştüreceklerini öğrenecek. Programı başarıyla tamamlayarak sertifika alan girişimciler, hazırladıkları iş planının KOSGEB tarafından onaylanması halinde 30 bin TL’si hibe, 70 bin TL’si iki yıl geri ödemesiz faizsiz kredi şeklinde, toplamda 100 bin TL destekten yararlanabilecek.

SELÇUK TİCARET ODASI EĞİTİM PROGRAMLARIYLA  KALİTELİ HİZMETİ HEDEFLİYOR.
Uygulamalı Girişimcilik Destek Programını Selçuk’ta ilk defa açtıklarını söyleyen Koray Yolcu, programa katılmak için yüze yakın başvuru aldıklarını ve derslerin 30 kişiyle sınırlı olduğunu belirtti. Yolcu “Bu bize Selçuk’ta yaşayan ve kendi işini kurmak isteyen çok sayıda girişimci adayının olduğunu gösterdi. Program 30 kişiyle sınırlı tutulduğu için yazılı sınav ve mülakat gibi etaplardan geçen adaylar seçildi. Ancak talebin fazla olması sebebiyle Oda olarak önümüzdeki aylarda bu programı tekrar açmak yönünde karar aldık. Girişimcilik programı dışında hali hazırda işleri olan üyelerimiz için yöneticilik, iletişim ve beden dili, zaman yönetimi gibi hizmet kalitesini artırmaya yönelik eğitim programları düzenleyeceğiz. Selçuk’taki işyerlerinde hizmette kaliteyi yükselterek başarıyı artırmayı hedefliyoruz’’ dedi.

İLK DERS ODA BAŞKANINDAN
Girişimcilik eğitiminin ilk günü kursiyerlere başarılar dilemek için derse katılan Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu,  Eğitim Uzmanı Hakan Selçuk’un alanında deneyimli ve başarılı bir eğitimci olduğunu ve derslerin çok verimli geçeceğine inandığını söyledi.

Oda Başkanı Koray Yolcu, “Bu programla ilçemize yeni girişimciler kazandırmayı amaçlıyoruz. Programa katılan siz girişimci adaylarının eğitimlerden sonra işlerinizi kurarken hem KOSGEB desteğini hem de Odanızın desteğini alacağınızı bilmenizi isteriz” şeklinde konuştu. Başarı için motivasyon kadar kararlılık, istikrar ve çalışma azmi gibi özelliklerin olması gerektiğini söyleyen Yolcu, Selçuk’un ticari anlamda  hak ettiği canlılığı yaşayamadığını, ilçenin hak ettiği noktada olması için gereken vizyoner yaklaşımın Ticaret Odası’nda olduğuna vurgu yaptı.

ticaret-odasi-kosgeb (3)

ticaret-odasi-kosgeb (4)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    bu kurs ne kadar sürüyor ve birdaha olacakmı acaba