site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu

Selçuk’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu
31.08.2014
A+
A-

30agustos-konser (10)

Selçuk’ta sabah Kaymakamlık Bahçesinde yer alan Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulması ve ilçe mezarlığındaki şehitlik ziyaretiyle başlayan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları akşam saatlerinde Selçuk Belediyesi tarafından organize edilen Kurtalan Ekspres ve Hayko Cepkin konseriyle sona erdi.

Sunuculuğunu Nuri Ateş ‘in yaptığı programda önce muhteşem sahne performansıyla Kurtalan Ekspres solisti Can Bora Genç’in seslendirdiği Barış Manço ve Cem Karaca şarkılarıyla coşan Selçuklular kendine özgü tarzıyla Hayko Cepkin’in sahneye çıkmasıyla doruk noktaya ulaştı.

Hayko Cekin, Barış Manço ve Cem Karaca şarkılarının yanı sıra “maden ocağı” şarkısını da seslendirdi. Geceye Selçuk İlçe Kaymakamı Ayhan Boyacı eşi Havva Boyacı ve İlçe Emniyet Müdürü Uğur Er ile birlikte katıldı. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı da konsere eşi Ayşen Bakıcı ile birlikte geldi.

Hayko Cepkin’in seslendirdiği “Dönence” adlı şarkı sonrası Selçuklulara seslenen başkan Bakıcı, sahne alan ekibin doğru bir seçim olduğunu “tam isabet” cümlesiyle belirtirken Mustafa Kemal’e duyulan hayranlığın tüm Türkiye’nin ve hemşehrilerinin hiçbir ayrım yapmaksızın sevgi saygı samimiyet ve hoş görüyle örüldüğünü belirterek sevgisiz hiçbir şey olamayacağını söyledi. Elindeki Türk bayrağını sahnede dalgalandıran Başkan Bakıcı herkeste Millet, vatan ve insan sevgisi olması gerektiğine vurgu yaptı. Mustafa Kemal gibi değerlerin birilerine ait olmadığının altını çizen Bakıcı,” bu değerler hepimizindir” dedi. Başkan Bakıcı, 30 Ağustos Zafer Bayramı Konserinde yaklaşık 3 saat sahne alan sanatçılara performanslarından dolayı teşekkür ederken muhteşem geceye eşlik eden Selçuklularla, Eftal Doğru Spor Tesislerinden fırlatılan havai fişek coşkusunu birlikte izledi.

30agustos-konser (1)

30agustos-konser (5)

30agustos-konser (6)

30agustos-konser (9)

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

 

YORUMLAR
  1. selcuklu dedi ki:

    konser cok güzeldi ama başkanın en son cıkıp siyaset yapması geceye hiç yakışmadı.birdaha böyle birşey olursa hicbir konsere gitmicem.

  2. daha selcuklu dedi ki:

    konser cok güzeldi ama başkanın en son cıkıp siyaset yapması çok hoşuma gitti. bundan böyle bütün konserlere gidicem.

  3. S-U dedi ki:

    Mustafa Kemal sevgisi değil Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK diyeceksin sayın başkan.

  4. Vatandaş dedi ki:

    Çakma Atatürkçüler çıkmış yorumlara başlamışlar yok siyaset yapılıyor yok öyle demeyeceksin diye çok bilmişler siz eskiyi hiç konuşmazsınız zaten maksat karalamak olsun

  5. Anonim dedi ki:

    o çim sahaya yazık değilmi. koca koca araçlar girdi içeri. çimde gezdiler. zaten düzensiz turnuva programı yüzünden çimler yok olmuştu. çimlere de son darbe vuruldu.

  6. selcuklu dedi ki:

    bırakın artık bu akp li başkanı savunmayın.sonucta konserin sonunda gelip ,adamın yüzüne karşı konserinizi dinleyemedim benim için bir şarkı söylermisin dedi.bu ne saygısızlıktır anlamadım.senin ne işin varsa o gün bırakacaksın orda olacaksın.maden konser düzenliyosun.konserin sonun da gelip siyaset yapmaya ,haykonun eline bayrak tutuşturmaya benzemiyor bu işler.ben haykonun yerinde olsam birdaha belediyenin cagırdıgı hicbir konseri kabul etmem.

    1. Anonim dedi ki:

      Yillardan 2007 veya 2008 yazi selcukta emre aydin konseri vardi.. vefa baskan ise saz arkadslarinla pamucakta demleniyoduu.. o zaman hersey gullük gülistanlikti 🙂 nasil vurcaginizi bilemiousunuz artik belediyeyi… soda oneririm sizlere 🙂

      1. selcuklu dedi ki:

        bırak artık bu ayakları …akp li nerde olsa akp lidir.akp den hicbir hayır beklemeyin.hastaneye giden muayene olamıyor.sigortası olmayan adam muayene olamıyor.bunun belediye ile ne alakası var diceksin belediye bunlara destek veriyor.belediyeler akp li olması bunlar hicbirşey yapamaz .