site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta 2014 Tarife Cetveli Belirlendi

Selçuk’ta 2014 Tarife Cetveli Belirlendi
17.10.2013
A+
A-

meclis

Selçuk Belediye Meclisi, 2014 yılında uygulanacak tarife cetvelini belirledi. Karara göre, tarım-hayvancılık-bahçe ve merdiven temizliği için kullanılan su aboneliklerinden yeni dönemde katı atık bedeli adı altında alınan ücret alınmayacak.

Selçuk Belediyesi Ekim ayı meclisi Ahmet Taner Kışlalı Salonu’nda yapıldı. Toplantıda 2014 mali yılı tarife cetveli görüşülüp onaylandı. Buna göre 2014 yılında katı atık bedelleri ile ilgili olarak vatandaşın yüzünü güldürecek bir gelişme oldu.Selçuk Belediye Meclisi’nin aldığı karara göre tarım/hayvan, bahçe ve merdiven su aboneliklerinden katı atık bedeli alınmayacak.
Meclis görüşmelerinde 2014 yılı misafirhane, kreş ve huzurevi fiyatları da belirlendi. Buna göre Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi’nde 2014 yılında tek kişilik oda ve 3 öğün yemek KDV dahil 500 TL, çift kişilik oda ve 3 öğün yemek KDV dahil 360 TL olarak belirlendi. Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nde ulaşım ve sabah öğle yemekleri ile tam gün bakım ücreti KDV dahil 375 TL oldu. Selçuk Belediyesi misafirhane ve konukevlerinin ise yıllık ücreti 3 öğün yemek dahil 400 TL olarak tespit edildi. 2014 mali yılı tarife cetveli görüşmelerinde Kent Belleği kültür serisi ürünleri satış fiyatları da belirlendi. Buna göre Selçuk Belediyesi Selçuk Efes Kent Belleği yayınlarından çıkan Efes Kurşun Tesseraeları kitabı 10 TL, Kültürel Bir Mirasın Coğrafyası Türkiye’de Deve Güreşleri kitabı 15 TL, Eski Kartpostallarda Ayasuluğ-Efes Kitabı 25 TL, Ayasuluğ kitabı 20 TL, Selçuk Kent Belleği: Dün, Bugün ve Geleceğin Zihinsel Temsilleri kitabı 25 TL’den satışa sunulacak.

Öte yandan bin parçalı özel Selçuk tasarımlı puzzle 35 TL, Ahşap Celsus Kütüphanesi Magneti 3 TL, Blok notlu su kemerleri magneti 6 TL, 10×15 cm özel Selçuk kartpostalı 25 krş, 13×18 özel Selçuk Kartpostalı 50 kuruştan satışa sunulacak.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Hangi vatandaşı sevindirecek haber geldi yahu? Selçuk’taki herkes tarım-hayvancılıkla uğraşıyor da bizim mi haberimiz yok? İzmir’deki en pahalı katı atık bedelini vatandaşına ödet, sonra üç beş kişinin yüzünü güldür. Söylesinler bakalım, katı atık tutarına ne kadar zam yapmışlar? Aman rekoru diğer ilçelere bırakmasınlar. Selçuk’lular da gurur duysun belediyelerinin kendilerine rekor katı atık tutarını ödetmeleriyle. Sırf bu nedenle bile bu belediye bir tek oy dahi almayı haketmiyor. Halkını yolunacak kaz olarak gören anlayış umarım bir an evvel yerini hakedenlere bırakır.

  2. Anonim dedi ki:

    türküm demeyi kaldırmadılarya ülkeyi parsel parsel satmadılarya siz hala akp nin yanında nasıl duruyorsunuz evet herkes tarımla uğraşmıyor turizim de var efes var siz belediyeyle uğraşacağınıza akp yöneticilerine bi soru verin efesin hali ne olacak??????????*

  3. Anonim dedi ki:

    Geçin bu ucuz numaraları. Kimsenin gücü Türküm demeyi kaldırmaya yetmez. Bunlar ucuz siyaset propogandaları. Zamanında Efes Belediye’nin elindeydi de ne oldu?

  4. Anonim dedi ki:

    Selcukda chp oldukdan sonra hiç bişey olmaz selcukda emekli sehri olur ancak

  5. Anonim dedi ki:

    sayın tolga sürekli sizi vefa ülgür ile aynı karede görmek ne kadar üzücü bilemezsiniz.

  6. Anonim dedi ki:

    Gerçekten Selçuk emekliler şehri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.