site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Selçuk’ta 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı Kutlamaları

Selçuk’ta 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı Kutlamaları
16.09.2014
A+
A-

okul 10

2014-2015 eğitim ve öğretim yılı Selçuk’ta bir dizi program ile başladı. Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ve Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı sabah ilk olarak makamlarında öğrenci ve öğretmenleri kabul etti.

İsabey Ortaokulu’nda eğitim ve öğretim gören 7. sınıf öğrencilerinden temsili öğrenciler ve öğretmen Gülgün Us, Başkan Bakıcı’yı ziyaret ederek okul heyecanlarını başkanla paylaştı. Ziyarette Gülgün Us Başkan Bakıcı’dan okulları için çevre düzenlemesi yapılmasını, ayrıca voleybol ve basketbol sahalarının oluşturulmasını istedi. İstekleri not alan Başkan Bakıcı ilerleyen günlerde bu isteklerini karşılayacaklarını belirterek “ eğitime verdiğimiz katkıyı ZEYNELBAKİCİ-OGRENCİLERarttırarak devam ettireceğiz. Siz öğrenci ve öğretmen arkadaşlarımıza düşen görevde okullarını en iyi şekilde temsil etmek, sanatta, bilimde ve sosyal faaliyetlerde okulunuzu en üst düzeye taşımaktır” dedi.

Başkan Bakıcı ziyarette bulunan öğrenciler ile sohbet ederek, kendisinin de İsabey okulunda okuduğunu söyleyerek, öğrencilerle anılarını paylaştı. Ayrıca öğretmen ve öğrencilere armağan veren Bakıcı, “yeni eğitim ve öğretim yılının öğretmen arkadaşlarıma ve siz sevgili öğrencilere hayırlı olmasını, başarılarla dolu geçmesini diliyorum ”dedi.

Ziyaretlerin ardından Selçuk Hükümet Konağı Meydanında ki Atatürk anıtına çelenk koyma töreni ile başlayan program 19 Mayıs İlkokulunun bahçesinde ki programla devam etti.

19 Mayıs İlkokulunda Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan tören protokol üyelerinin konuşmasıyla devam etti.

Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, 19 Mayıs İlkokulunda ki törende yaptığı konuşmasında öğrencilere ve velilere eğitimin yanında, davranış eğitiminin de çok önemli olduğunu vurguladı. Saygı ve sevgi çerçevesinde öğrencilerden, öncelikle büyüklerine ve öğretmenlerine saygılı olmalarını istedi. Uzun bir yaz tatilinin ardından, herkesi oldukça heyecanlı gördüğünü ifade eden Kaymakam Boyacı, bu heyecanlı dakikaları yaşarken önümüzdeki günlerde yeni ders programlarının öğrencilere verileceğini, bu kapsamda tüm öğrencilerin bu ders programlarını aksatmadan takip etmelerini, öğretmenlerini çok dikkatli dinlemelerini istedi.

Öğretmenlerin okullarda anne ve baba görevi de gördüğünü hatırlatan Kaymakam Boyacı, öğrencilerin öğretmenlerine karşı daha yakın olmalarını, onları anne ve baba olarak görmelerini, çünkü anne ve babadan sonra öğrenciye en yakın kişinin öğretmen olduğunu hatırlattı. Kaymakam Boyacı, bu vesile ile 2014–2015 eğitim öğretim yılının tüm Türkiye’ye ve Selçuk ilçesine hayırlı olmasını diledi.

Başkan Bakıcı ise 19 Mayıs İlkokulunda yapılan törende yapmış olduğu konuşmada; “2014-2015 eğitim ve öğretim yılının başarılı bir dönem olmasını dileyerek “Yerel yönetim olarak öncelikle öğrencilerimize, öğretmen ve idarecilerimizin yanında olacağımızı belirtmek isterim. Çocuklarımızın eğitimi için elimizden ne geliyorsa destek olmaya devam edeceğiz. Bir eğitimci olarak bu dönemin başarılı geçmesini diliyorum. Tüm öğretmen arkadaşlarıma ve sevgili öğrencilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Düzenlenen program öğrencilerin birbirinden güzel gösterileri ile son buldu.

okul 1

okul 3

okul 4

okul 8

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

YORUMLAR
  1. olmayan adalet dedi ki:

    biz öğrenci velileri olarak birşey kutlayamadık.eğitim satılığa çıkmış öğretim de pazarlık ta.isabey ilkokulun da haksızlık rezillik diz boyu.Acilen denetlenmeli

  2. Anonim dedi ki:

    Milli Eğitim Bakanı istenirse okullarda mescit açarız diyor. Artık gerisini düşünün. Fazla söze gerek yok.

  3. Öğretmen dedi ki:

    isabeyede Gazide yanlışlıklar çok doğru kim denetleyecek bu milli eğitim müdürümü ya şimdiye kadar hayatımda ilköğretim haftasında belediye başkanları katılmazdı katılsadakonuşma yapmazlardı YAPMAMLIDIRDA bu nerden çıktı

  4. Öğretmen dedi ki:

    İlköğretim haftasında Türkiyede konuşan tek başkan selçukta yöneticilerimiz neden musade etti dememe gerek yok emir eri olduktan sonra .

    1. kobra dedi ki:

      Yorumsuz bence habere bak ..cadirlar cocuklar icin mi pastalar çocuklar icin mi …site yöneticisi bu yorum senin için de senin çocuğun da güneş altında saatlerce bekleseydi muhtemelen anlar din…..protocol cadirda cocuklar gunes altında. ….protokol onunde pastalar sular çocuklar sadece seyirci asıl haber…