site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuklular yeni yıla hep birlikte girecek

Selçuklular yeni yıla hep birlikte girecek
30.12.2015
A+
A-

Selçuklular yeni yıla İstasyon Meydanı’nda düzenlenecek olan muhteşem bir yeni yıl eğlencesi ile girecek. Selçuk Belediyesi tarafından düzenlenecek olan yeni yıl eğlencesinde tüm Selçuklular 2016’yı havai fişek gösterisi ile karşılayacak.

2016 yılını karşılamaya sayılı saatler kala Selçuk Belediyesi dopdolu bir eğlence programıyla Selçuk halkını İstasyon Meydanı’nda buluşturacak. Renkli görüntülere sahne olacak olan muhteşem etkinlik programının tüm hazırlıkları tamamlandı.

Selçuk İstasyon Meydanı’nda saat 21: 45’te başlayacak etkinlikte ilk olarak rap müziğin sevilen yerel sanatçılarından Sidar Beyaz, Oğuzhan, Nuh Bellik birbirinde güzel repertuvarı ile gençleri coşturacak. DJ Talat ile devam edecek olan etkinlik, Grup Arteks’nin seslendireceği birbirinden güzel şarkılar ile devam edecek.

Ateş gösterisi nefesleri kesecek

Yılbaşı gecesini doya dolay kutlayacak olan Selçuklular, Troya Sirki’nin sunacağı ateş gösterisi ile nefeslerini tutacak. Saat 23.00’da ki sıcak çorba ikramının ardından tüm Selçuklular gece saat 00.00 gösterdiği an 2016’ya muhteşem bir havai fişek gösterisi ile merhaba diyecek.

2016 yılının sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini dileyen Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, yılbaşı akşamı Selçuk İstasyon Meydanında düzenlenecek olan etkinliğe tüm Selçuk halkını davet etti.

5448

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.