site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuklular Anıtkabir’de

Selçuklular Anıtkabir’de
05.11.2012
A+
A-

Selçuk Belediyesinin Cumhuriyet’e bağlılık ve Ata’ya saygı etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği Anıtkabir ziyaretinde 6 bin Selçuklu Ata’sının huzuruna çıktı.

Anıtkabir’i dolduran 6 bin Selçuklu ilk olarak Atatürk Mozolesini ziyaret etti. Selçuk Belediye Başkanı H.Vefa Ülgür, CHP Selçuk İlçe Başkanı İbrahim Adıgüzel, Selçuk Muharip Gaziler Derneği Başkanı Selim Ertana, CHP İzmir Milletvekilleri, beraberinde gelen Selçuklular Atatürk mozolesine çelenk bıraktı ve karanfiller sundular. Ardından Anıtkabir Müzesini gezen Başkan Ülgür, bu önemli ziyareti bir kez daha Selçuk halkıyla gerçekleştirmiş olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Başkan Ülgür; “İlçe nüfusumuzun dörtte biri ile birlikte Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzuruna çıkmaktan dolayı gurur duyuyorum. Biliyorum ki gelemeyen Selçukluların gönlü de bizimle. Bu heyecanı tren ve otobüslerimizi uğurlamaya gelen büyük kalabalıklarda da gördük. Selçuklularla gurur duyuyorum. Cumhuriyetin ve Atatürk’ün bizim için hava gibi su gibi, özgürlük ve bağımsız gibi vazgeçilmez olduğunu bir kez daha gösterdiler. Halkıma ve Belediye Personelime çok teşekkür ederim. Bu kadar duyarlı bir ilçenin belediye başkanı olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi ve teşekkür etti.

Ardından Atatürk’ün mozolesine çelenk bırakıp, saygı duruşunda bulunan ve Anıtkabir müzesini gezen Selçuk halkı, daha sonra tren ve otobüslerle Selçuk’a doğru yola çıktı.

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YRX0oJ5mcfo&feature=plcp[/youtube]

YORUMLAR
  1. sökeli dedi ki:

    atatürkçülük nedir bilmezsiniz.. koca selçukta kitapçılarda 1 tane kitap satılmaz. atatürkü isim olarak tanır hepsi. kalkıp 6000 kişi ankaraya gitmişler,,, gitseniz ne olacak? sizin kendinize faydanız yok.

  2. sökeli dedi ki:

    atatürk püstüne çelenk bırakan bi kız var orda saatlerce süslenmiş bırakmadan önce… bayann gucci lerle olmaz bu devrim selçuk halkı…

  3. mecburen anonim dedi ki:

    Anonimcim senide benide anlamàz bunlar. cunku cikarlari var.
    Ben 6000 kisi tatil yapti demedim. bu sekilde olmamali. selcuk icin yapilmasi gereken onca sey durueken bu gezinin parasiz yapilmasi yanlis.

  4. Selçuklu dedi ki:

    Anonim ve vatandaş rumuzlu arkadaş siz anca cebinizdeki parayla pamucak veya kuşadası, yonca köyeydeki karıkızları seyretmeye gidersiniz. Ayrıca sökeli arkadaş sökeyide gayet iyi bilirim siz sökelilerde adaya bilet ne kadar iyi bilirsiniz cebinizdeki parayla ancak adaya gidersiniz.Öncelikle gidilen yer Anıtkabir o yüzden söylediklerinize dikkat etmelidiniz. belediyenin veya devletin almış olduğu vergiler vatandaşa hizmet için harcanır. Ayrıca 6.000 kişi de vergi verdi senin verdiğin üç kuruş paranın hesabını yapma. Size sadece şu konuda hak veriyorum. Bu giden 6.000 kişi nin tamamı chp li demek yanlış. Atasını seven her partili gitmiş.

  5. Selçuklu dedi ki:

    Anonim rumuzlu arkadaşım seni kimse niye anlamıyor diyorsun bir düşün bakalım sorun bizim algılamamızda değilde senin bir şeyi anlatmasını bilmemenden kaynaklanmasın.

  6. sıla dedi ki:

    anonim sen verdiğin vergiyle geziye gitmedinse o senin tasarrufun. zaten sadece verdiğin atıksu parası 10 tl ancak seni izmire götürür ama ordan o parayla geri bile gelemezssin.Biz kendi ödedğimiz vergilerle gittiysek o da bizim demekki hakkmız orası seni ilgilendirmez.Sen muhalefet yapcam diye boş konuşma.Bizden yanada hakkımız BELEDİYE BAŞKANIMIZA HELAL OLSUN.

  7. şaziye söğütçü dedi ki:

    ANONİM VATANDAŞ SÖKELİ OLMADI BÖYLE İSİMMİ OLUR SİZ AYDAMI YAŞIYONUZ HESAP SORUYONUZ YA ADINIZI YAZINDA ONDAN SONRA HESAP SORUN SİZLER BÖYLEMİ CHP Lİ VEDE ATATÜRKÇÜSÜNÜZ YAV ADAM 10 KASIMA BİLE ENGEL OLUYO ŞUNA İNANIN SELÇUKTA VEFA ANKARADA TAYİP VEFA ONUDA YER BU GİDİŞLE BİR ÇIKIŞIN İNİŞİDE OLUR ELBET BENDE HESAP SORAYIM AKP NİN 3 MİTİNGİNE GİTTİM 3 ÜNDEDE TIRLAR YOLDA BEKLİYO MİTİNGE GİDEN OTOBÜSLEREKUMANYA SINIRSIZ SU VERİLİYORDU 1 KERE CHP 1 KERDE MHP LE GİTTİM 2 SİNDEDE NE KUMANYA NEDE SU VARDI KENDİ PARAMIZLA ALDIK HOCA VERİR TALKIMI KENDİ YUTAR SALKIMI MİSALİ HESAP SORMANIZ GERKEN KİŞİ DEĞİL AKP DEN HESAP SORUN HELAL OLSUN YİNEDE VEFAYA NE DEDİ ERTAN SERBESTE BEN YUMURTACIYIM PARAYI BULURUM İKTİDARIN DESTEĞİNEDE İHTİYACIM YOK DEDİMİ SELÇUKLULARI ATAMIZA ZİYARETE GÖTÜRDÜMÜ DAHA NE İSTİYONUZ ADAMI TEBRİK EDİN YA YOKSA BU GİDİŞLE CHP AŞIĞININI DEDİĞİ GİBİ SELÇUKTAN H VEFA ÜLGÜR MİLLETVEKİLİ OLSA BURASI UÇAR BE UÇAR İNŞALLAHTA ALLAH NASİP EDER OLUR ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUN

  8. reply dedi ki:

    sıla rumuzlu vatandaş.bu konu herkesi ilgilendirir…seni ilgilendirmez diye bir yorum yazamazsın oraya.bu emrivakilik senin içinde bulunduğun acizliğinin öfkeye dönüşmüş hali olsa gerek…
    senden yana helal,6000 kişi değil de o sayı,hadi onlardan yana da helal. ya geriye kalan 25000 kişi??? sen tek başına 25000 kişi misin yoksa 🙂 seni komik …..

  9. Evren dedi ki:

    GERÇEKTEN BU HABERİN ALTINDA KONUŞULANLARA İNANAMIYORUM…. RESMEN MİLLETİM ÖKÜZ ALTINDA BUZAĞI ARAR OLMUŞ! HERKES KENDİ DERDİNİN PEŞİNDE. ÖYLE YADA BÖYLE, GÜZEL BİR ORGANİZASYON YAPILMIŞ, GÜZEL BİR AMACA HİZMET ETMİŞ VE ÇOKTA GÜZEL BİR MESAJ VERİLMİŞ…AMA BUNUN RUHUNU ANLAYAMAYAN İNSANLARIMIZ DA VAR, BİR KEZ DAHA GÖRDÜK. BU ORGANİZASYONDA EMEĞİ GEÇEN HERKESİN ELLERİNE SAĞLIK, AKILLARINA SAĞLIK, GİDENLERİN DE AYAKLARINA SAĞLIK…..

  10. Anonim dedi ki:

    6 Kasım saat saat 18.03 tarihli yazıyı okursanız söylediğinizi hatırlarsın ız.

  11. Anonim dedi ki:

    Selçuklu rumuzlu vatandaş, sen önce edebinle konuşmayı öğren. Kendi yaptığın işleri başkasının da yaptığını söyleme. Sen Atatürkçüysen, buyur gel bir mekanda Atatürkçülükle ilgili bir kaç soru sorayım sana bakalım sözde mi özde mi Atatürkçüsün. Biz burada gidilen mekan için hiç bir şey söylemedik. Sadece o gidilen mekana sen niye kendi cebinden harcayacağın parayla değil de Selçuk için harcanması gereken ve yıllardır harcanmayan parayla gittin diyoruz. Siz anlama özürlüyseniz, benim yapacak bir şeyim yok. Evet belediyenin ve devletin aldığı vergiler halk için harcanır, ama burada halk için ne harcandı, bana söyler misin? Belediye başkanının seçim propogandasına 6000 insanı bedava götürerek alet ettiğini görmek için kör mü olmanız lazım? Belediye niçin bu organizasyonu bedava yaptı sizce? Niçin herkes cebinden karşılamadı yol parasını? Madem ki herkes oraya ulvi bir amaç için gidiyor, o zaman herkesin seve seve masrafı da cebinden karşılaması gerekmez miydi?
    Size gelince Sıla Hanım,benim ödediğim vergiler 10 tl lik haraç olarak alınan katı atık vergisinden ibaret değil ve hiç bir belediyenin, hiç bir hükümetin, benim vergilerimle hangi amaç için olursa olsun kimseyi bir yerlere götürmeye hakkı yok. Burada halka falan hizmet edilmiyor. Bir gezi için 6000 insanın tüm masrafları belediye tarafından karşılınarak Belediye başkanı kendi propogandasını yapıyor. Burada cevap yazan tüm CHP’lilerden ve bu işe destek verenlerden şu soruma cevap arıyorum ama birisi de cevap yazma gereği duymuyor: Madem ki böyle bir gezi düzenlenecekti, niçin katılacak insanlardan belli bir miktar para toplanmadı da bütün herkes bedavaya götürüldü? Bunun sosyal demokratlıkla, halkçılıkla ne alakası var? Ama ben size cevap vereyim sizin cevap veremediğiniz soruya: Eğer bu gezi için milletten para toplansaydı, bal gibi biliniyordu ki katılanların sayısı çok kısıtlı olacaktı ve belediye başkanı kendi reklamını yapamamış ve amacına ulaşamamış olacaktı. Ama şimdi herkes ne diyor, başkan bizi Ankara’ya götürdü. Aferin ona ve kandırılması bu kadar kolay insanlarımıza.
    Son olarak buradaki herkesi 6 Kasım saat 18:03’teki yazıyı bir daha okumaya davet ediyorum. Kim yazmışsa eline sağlık.

  12. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    surda yorum yapanlari sasiyorum yaaaa! yorum yapanlarin bazilari ayni korler , sagirlar , bir birini agirlar gibi olmuslar!!! Burda ama oyle! , ama soyle! yapilan bir hizmet var ve çok anlamli ve çok buyuk bir organizasyon var, sadece taktir edip tsk ediceksiniz. bunun baska lami , cimi yokkkkk. kabul etmiyorsan geldigin yere gidip yasiyacaksin o zaman… gerçek selçukluysan zaten ATAMIZ için yazilanlari kabul etmemen gerekerir!!! Emegi geçen herkese sukranlarimizi sunuyoruz SAYGILARIMIZ ile…

  13. Anonim dedi ki:

    APASASLI,
    Sen önce yazılanları bir daha oku. Kimse Anıtakabir’e gidilmesin demiyor. Niçin Ankara’ya herkes bedava götürülüp, başkan 1 sene sonraki seçimlerin propogandasını yapıyor diyoruz. Atatürk’ün adı kullanılarak son derece bireysel amaçlar için Selçuk için harcanması gereken para harcanıyor. Benim itirazım buna. Yoksa ben Atatürk’ü Vefa Bey’den daha çok seviyorum. Onunla da veya buradaki herhangi biriyle de gerçek Atatürkçülüğü her ortamda tartışırım. Ama benim Atam, böyle bir geziye kesinlikle izin vermezdi, çünkü Atatürk şov değil, eylem adamıydı.
    Ayrıca, kim nerede yaşayacağını size sormayacak. Herkesin sizin gibi düşünmesini beklemek, bazı gerçekleri ortaya çıkaranlara çıkıp gidin demek, sadece küçük adamların işidir. Ben daha iyi bir Selçuk istiyorum, daha yaşanılabilir, daha gelişmiş bir Selçuk istiyorum. Kişilerin iktidarını değil, halka hizmetin iktidar olmasını istiyorum. Yıllardır, bir çivi çakmayanlar, ne zaman seçim dönemi yaklaşsa birden Atatürk aşkıyla yanıp tutuşarak milletin hassas duygularıyla oynuyorlar. Benim itirazım buna.

    1. APASAS"LI 35920 dedi ki:

      APASASLI ya cevap veren arkadas? sen de benim gibi kimligini açikla bende sana hangi senin karekterde oldugunu belirten bi açiklama yapayim. oyle klavye arkasina geçip sallamak ile olmuyor bu isler!!! Sayin belediye Baskanimiz 3 donem belediye baskanligina seçen gerçek selçuklu olanlardir bunu bi sefer unutma!!! senin gibi dusunenler yuzunden ATAMIZA yapilan ziyareti bile bi sekilde elestiren yobaz gibi dusuneneler ile selçuk yonetilemez! bunu o kuçuk beyninin içine sok ve her zaman hatirlamani tavsiye ederim. selçuk gerçek CHP li gerçek ATATURKCU bir ilçedir, yapilanlari tum turkiyemizin ornek almasi gereken islerdir!!! ATAMIZ ZAMANINDA SIZIN GIBI DUSUNENLERI NE YAPTIGINI OGRENMEK ICIN BIRAZ TARIHINI OKUMAN YETERLIDIR. her platformda belediye baskanini elestiren yorumlar degilde selçugumuzu yuceltecek yapilan hizmetleri belirterek yorumlar yazsanizda yasadigin ilçeye bi hizmetin bulunsun bari anonimci? hadi sen simdi selçuk garindan geçen bi trene bin geldigin yere don ordakilere eslik et…!!! TURKIYE LAIKTIR LAIK KALACAKTIR…

  14. şirinceli dedi ki:

    helal olsun başkanıma .yakışır atama . böğle bişey gerekliydi bu günlerde tüm türkiyenin başkanın verdiği mesaja ihtiyacı vardı . anlayan anladı . rahatsız olanlar var tabi parası nerden falan sananeeeeeee. ananim sen hesap numaranı yaz göndereyim ödediğin katı atık parasını kaç yılık selçukta oturduğunuda yaz . hasaplamak lazım .dışardan geldiğin belli . selçuklu senin gibi konuşmaz

  15. Anonim dedi ki:

    burda paranın hesabını yapanlara sesleniyorum. Ne olmuş yani Tüm masraflar belediyeden çıkmışsa dediğiniz gibi belediye vatandaşından tahsil ettiği vergiler ile tekrar vatandaşına kültürel bir hizmet götürmüştür. İnsan hayatında kaç kişi, ne kadar atasının huzuruna çıkabilir. Burada yapılan adına siz ne derseniz deyin yollara taş döşemekten park yapmaktan daha öte bişeydir. Düşünün 6000 kişilik bir topluluk ve 7 den 70 e her bir kökten vatandaşımız tek bir amaç için ordaydılar. Unutturulmak istenen Atamıza sahip çıktıklarını Selçuk’ lu olarak bir kez daha göstererek gereken mesajı verdiler. Ben kendim gidemedim ama oraya giden herkesi canı gönülden alkışlıyorum. Bir şeyi hatırlatmak isterim ki bu ülke ata uçağına bindirilip ülke ülke gezdirilen yalaka tüsiad üyelerini hala içinde yaşatıyor. Madem vergilerinin boşa gittiğinden rahatsızsınız o zaman o uçakta devlet erkanı ile en kral otel köşelerinde ve en iyi mekanlarda bizim paralarımızı yiyen o şahışlar içinde tepkinizi koyun ki sizin gerçekten tarafsız olduğunuz görelim.

  16. Gebe Kiliseli dedi ki:

    Bencede bunlarin hepsi sov. Insanlar uyandi artik birakin lolooo-loo yu. CHP bu kafayla bir arpa boyu ileri gidemez,gidemiyor zaten.Birisi kürt üzerinden,ötekisi Atatürkümüzün üzerinden,digeri din üzerinden politika yaptigi sürece ülkemiz oldugu yerde sayar. Sizde daha cok elestiri yazarsiniz.Kolay gelsin size

  17. Açıksözlü dedi ki:

    Nerden biliyorsunuz, o Tüsiad üyelerini ve bu hükümeti eleştirmediğimizi? Benim için benim paramla kendi şovunu yapan herkes aynıdır. Parti ve kişi ayrımı yapmam asla. Neyseki hala bazı uyanık ve gerçekleri gören vatandaşlar var da en azından kendimi bu konuda yalnız hissetmiyorum. Selçuk’a yapılmayan yatırımlarla Vefa bey kendi şovunu ve bir sonraki seçimler için alt yapısını hazırlamıştır ve maalesefki Atatürk gibi hassas bir konuda buna alet edilmiştir. Birisi hala bu gezinin niçin ücretsiz yapıldığını açıklamadı. Nedeni Vefa Bey’in 6000 kişinin yarısını dahi bulamayacak olması olmasın? Vefa Bey de her şeyin farkında ve adı gibi biliyordu ki eğer ki milletten yol parasını istese sınırılı sayıda katılım olacağından, kendi seçim propogandasını yapamayacaktı. Olay bundan ibarettir. siz ne düşünürseniz düşünün.

  18. Anonim dedi ki:

    BU GÜN 10 KASIM SELÇUK ATATÜRK ANITINDA ALTIBİNİN ALTIYÜZÜ YOKTU….

  19. leo dedi ki:

    böyle milli bir davada selçuk halkının göstermiş olduğu birlik ve dayanışmaya saçma sapan yorum yapanları hayretle okuyorum.eleştirecek olanlar böyle bir günde bahaneler üreterek yurt dışına kaçan başbakan ve milletvekillerini eleştirmek lazım.ayrıca eleştiren arkadaşlar isimlerini açıklarlarsa görülecektirki onlara veya yakınlarınada selçuk belediyesinin mutlaka bir hizmeti vardır .bu arkadaşlarda böylebir etkinlik düzenlesinler biz yine gideriz.ayrıca burada selçuk halkı konuşuluyor o veya bu parti değil.eleştirmek yerine daha iyisini nasıl yaparım diye düşünmek gerekir ..